Angela de Jong maakt ‘schaamteloze’ André Hazes jr. he-le-maal kapot

Angela de Jong is ontzettend klaar met de ‘schaamteloze’ manier waarop André Hazes jr. continu de aandacht opzoekt. Ze schrijft hem vandaag echt he-le-maal kapot in haar gevreesde column.

Angela de Jong en André Hazes jr. © WNL, RTL

Het is waarschijnlijk de meest gehate bekende Nederlander van dit moment: André Hazes jr. Als hij in beeld verschijnt, dan kotsen kijkers de wandelgangen van Twitter vollédig onder. AD-opiniediva Angela de Jong verwoordt vandaag in haar AD-column exact de heersende mening over de weinig geliefde volkszanger. En het liegt er niet om.

Enorme lippen

André was gisteren aanwezig bij de opening van het theekraampje van zijn moeder Rachel Hazes in een winkelcentrum in Amstelveen. Dit keer moesten niet alleen de Hazesjes zelf voor de camera, maar ook André’s nieuwste vriendin Sarah van Soelen én zijn hele schoonfamilie. Angela keek ernaar en gruwelde ervan.

“André had speciaal een intellectuele bril gekocht, Rachel had haar teint opgepoetst onder de zonnebank en Sarah… tja, dat weet ik eigenlijk niet, want bij haar vind ik het lastig om om die enorme lippen heen te kijken.” Ai.

Sneer naar Guido

Het persmomentje bij de theebar is uitgelopen op een mediafiasco: kijkers van RTL Boulevard en Shownieuws spraken massaal hun walging uit. En daar is vooral Shownieuws-deskundige Guido den Aantrekker erg geïrriteerd over. De Story-baas is namelijk goed bevriend met André.

Angela lijkt nu een flinke sneer aan Guido uit te delen. Volgens de tv-diva ‘kruipen’ ze bij de showrubrieken namelijk ‘voor alles wat met Hazes te maken heeft’. “Ze trippelen maar wat graag met een camera langs als de familie weer een natte wind laat.”

Schaamteloos

Hoe rap de BN’ers ook om de hals vliegen bij André, de kijker kotst hem uit, signaleert Angela. “Ze schijnen dat zelf maar niet aan te voelen. Het zit hem in de ongeëvenaarde schaamteloosheid waarop jullie te werk gaan, jongens.”

Angela doelt met name op de manier waarop André zo publiekelijk aan het pronken is met Sarah, terwijl hij een paar maanden geleden nog hysterisch verliefd was op Monique Westenberg. “Die ander die nu haar wonden likt, met jouw kleine jongen naast zich. De kleine jongen die dit over een paar jaar ook allemaal ziet.”

Slechte vader

Het is gewoon een slechte vader, wil Angela zeggen. “Jij mag dan geen rekening met hem houden, wij kijkers doen dat wel”, sneert ze. “Sommige mensen hebben namelijk nog wel normen en waarden.”

“Geloof me, de ergste fout die je als artiest kunt maken, is dat je het publiek onderschat. Er zit een maximum aan de hoeveelheid bullshit die we kunnen hebben. En dat was met Bridget al bereikt. We trappen er niet meer in.”

AD-column

De werkelijk genádeloze column van Angela de Jong kunt u lezen op de website van het AD.

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen