Shownieuws heeft de primeur: eerste tv-interview met Sarah van Soelen

Het SBS 6-programma Shownieuws heeft de primeur. Een verslaggever heeft het eerste tv-interview met André Hazes jr. en zijn nieuwste vriendin Sarah van Soelen gescoord. De beelden staan al online.

André Hazes jr. en Sarah van Soelen © Shownieuws

André Hazes jr. heeft de moeder van zijn kind, Monique Westenberg, in de steek gelaten voor de tot voor kort onbekende Sarah van Soelen. Nu pakt ook zij de schijnwerpers. Ze ging vandaag mee met André naar de opening van de nieuwe theebar van zijn moeder Rachel Hazes en daar stond onder meer de cameraploeg van Shownieuws te wachten.

Sarah geniet van aandacht

Shownieuws heeft de eerste beelden al online gezet en daarin wordt Sarah gevraagd hoe ze het vindt om nu zo veel media-aandacht te krijgen. “Ja, nieuw. Ja, leuk, gezellig, maar ik moet er nog wel een beetje aan wennen hoor.”

Geeft hij haar tips? André: “Natuurlijk wel, maar wat kun je doen? Zij hoeft niet geholpen te worden, want het is gewoon een leuk wijf. Ik moet eerlijk zeggen dat ik het wel heel leuk vind vandaag, want ik ben trots op met wie ik mag lopen, snap je?”

Reacties

De eerste reacties op het tv-interview zijn al binnen. “Geen moer aan lijkt wel opblaaspop nou ja dat is ze ook lelijk”, zegt Stien op de Instagram-pagina van Shownieuws. En Brigitte: “Met een ietwat mislukt botox/filler gezichtje.”

En Cherish op de Facebook-pagina van Shownieuws: “Wat grappig. Dit zei hij toen ook over Bridget. Valt een beetje in herhaling allemaal..” En Jolanda: “Stuk stront!”

Fragment

De bewuste beelden:

Shownieuws

Shownieuws is vanavond om 18.20 en 23.00 uur te zien op SBS 6.

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Wie vindt u leuker: Monique Westenberg of Sarah van Soelen?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Denkt u dat de carrière van Thijs Römer voorbij is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen