Carlo Boszhard bang voor fusie: ‘Hopelijk blijft Peter van der Vorst’

Carlo Boszhard maakt zich net als veel andere BN’ers flinke zorgen over de voorgenomen fusie tussen RTL en Talpa. Hij hoopt vooral dat Peter van der Vorst gewoon de programmadirecteur blijft.

Carlo Boszhard © RTL

De megafusie in tv-land, waarbij RTL als enige grote commerciële zendergroep overblijft, gaat veel veranderen voor BN’ers. Niet alleen zullen velen van hen hun baantje verliezen, ook komt er een einde aan de megasalarissen in Hilversum. Eén van de sterren die zich zorgen maakt is Carlo Boszhard, die vandaag overigens 52 is geworden.

Gesprek van de dag

Carlo beleeft gouden tijden bij RTL sinds programmadirecteur Erland Galjaard is opgevolgd door Peter van der Vorst. Na jaren zonder waardering, wordt Carlo door Peter ingezet als een echte A-ster. Maar blijft Peter wel aan de macht als John de Mol straks aan boord komt? Het is volgens Angela de Jong in elk geval zeker dat John Peter gaat overrulen.

Het is een onrustige tijd, heeft Carlo laten weten aan Henny Huisman. “Ik had gisterenavond nog even Carlo Boszhard aan de lijn en die zei ook: ‘Het is wel het gesprek van de dag'”, vertelt de oud-presentator op Radio Veronica.

Carlo bezorgd

Op dit moment profiteert Carlo van zijn vriendschappelijke band met de baas, Peter. “Je hebt natuurlijk overal mensen zitten die ook vriendjes zijn en hij is natuurlijk heel goed bevriend met Peter van der Vorst. Hij hoopt weer dat Peter daar blijft zitten, want dan zit hij zelf ook goed. Zo werkt dat een beetje natuurlijk”, aldus Henny.

Zelf weet Henny ook dat het belangrijk is om vrienden te hebben in Hilversum. “Ik ben alleen maar op televisie teruggekeerd door jullie”, zegt hij tegen Wilfred Genee en zijn sidekicks. “Dat heb ik ontzettend gewaardeerd. Je hebt toch je mensen links en rechts nodig.”

Henny over Gordon

Dat er sterren de laan uit worden gestuurd is duidelijk, maar wie zou Henny als eerst wegsturen? “Gordon gaat zelf al weg, dus dat komt goed uit. Die gaat naar Dubai toe.”

En verder? “Laat ik nou geen namen meer noemen, want dat valt niet zo goed.”

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen