Rumoer over relatiebreuk Erica Meiland: ‘Maxime zocht weer ruzie’

Het is breaking news in de showmedia: Erica Meiland en privédetective Sander van Betten zijn uit elkaar. Het gerucht gaat nu dat haar immer ruziënde dochter Maxime dit heeft veroorzaakt.

Erica Meiland, Maxime Meiland en Sander van Betten © SBS 6

Maxime Meiland is nou niet bepaald het makkelijkste Meilandje. Ze kende een buitengewoon turbulente jeugd, waarin ze keer op keer in het gareel moest worden gehouden door haar ouders. Op een gegeven moment wilde ze zelfs een halve p*rnosite beginnen. Inmiddels is Maxime een BN’er, maar er zit nog steeds een ruziemaker in haar.

Ruziemaker Maxime

De beruchtste ruzies van Maxime zijn die met Caroline van Eeden en Nadège Coffinet, respectievelijk de vroegere huisvriendin en de vroegere huishoudster uit Chateau Meiland. Ze belandde met Caroline in een bloederig gevecht en is over Nadège zelfs zó zuur dat ze dwarsligt nu haar ouders deze arme Franse dame weer in de armen willen sluiten.

En nu is er wéér een Meiland-exit, namelijk die van Erica’s date Sander van Betten. Ze maakten hun romance in maart bekend, toen ze elkaar stiekem al een halfjaar zagen. Sander vond al die aandacht heerlijk: zijn Instagram staat vol met foto’s van programma’s en roddebladen waarin hij genoemd wordt.

Hardnekkig gerucht

Vlak nadat Sander werd geïntroduceerd bij Erica’s gezin is het alweer over en uit tussen het tweetal. Dat wordt duidelijk in de aankomende aflevering van Chateau Meiland, die nu al vooruit te kijken is. “Als date is het niets geworden, maar hij is nu vriend van de familie”, spreekt de voice-over.

Inmiddels gaat volgens het AD het hardnekkige gerucht dat Maxime Meiland hier weer wat mee te maken heeft gehad. Ze zou in een heftige ruzie zijn beland met Sander en van Erica is bekend dat familie voor haar altijd op de eerste plek komt.

Sander ontkent

Sander heeft de geruchten ook gehoord, vertelt hij in de krant. “Dat zou de oorzaak zijn van dat we uit elkaar zouden zijn. Ik kan daar maar één ding op zeggen: ik heb met niemand in de familie ruzie. Ik kan het met iedereen prima vinden en dat zal ook zo blijven.”

Verder laat hij weten dat de vele negatieve reacties op de relatiebreuk hem erg raken. Hij doelt dan met name op de reacties onder het Shownieuws-artikel hierover. “Daar wordt alle negativiteit uitgestort. Ik ben Erica niet waard, blij dat het zo afgelopen is; dat gaat wel heel grof.”

Wat vindt u?

Alle polls

Mist u Patty Brard bij Shownieuws?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen