Caroline reageert op bloedbad in Chateau Meiland

Geplaatst op zo 18 okt 2020 om 9:35

Caroline van Eeden is er verrast over dat de Meilandjes drek over haar naar buiten gooien in de hoop flink te cashen met hun nieuwe boek. Ze is te chic om hier een mediagevecht van te maken. Dat heeft ze laten weten aan RTL Boulevard. De Meilandjes gooien alle remmen los in de hoop van ‘Martien’ een besteller te maken: een goed verkopend boek levert in potentie miljoenen euro’s op. Een jaar lang zwegen de Meilandjes over de exit van Caroline, maar nu verzilveren ze het ruzieverhaal.

Een jaar lang hebben de Meilandjes gelogen over het vertrek van Caroline. De kijkers werden al die tijd voorgehouden dat Caroline oververmoeid zou zijn, maar nu onthult Martien Meiland in zijn biografie dat zijn voormalig beste vriendin is vertrokken na een bloederig gevecht met dochter Maxime Meiland.

Boulevard-verslaggever Aran Bade heeft geprobeerd om verhaal te halen bij Caroline. “We zijn vandaag naar haar winkeltje gegaan in Amsterdam, maar daar was helemaal niemand. Toen zag ze onze klopkap en zei ze gelijk: ‘Ik ga hier helemaal niks over zeggen.’”

Caroline wil zich niet verlagen tot het niveau van de Meilandjes. “Uiteindelijk zei ze: ‘Ik wil chic blijven.’ Dat is een understatement, want er is daar bloed op het chateau geweest.”

Eén ding is zeker: het gaat nooit meer goed komen tussen de twee. “Uit de biografie blijkt ook dat zij op de avond van het Televizier-gala niet aanwezig mocht zijn en wat blijkt? SBS 6 heeft haar een dikke vakantie betaald, zodat zij op die avond ook niet in Nederland zou zijn.”

Het is een pittige familie. Je wil geen ruzie met ze krijgen. Vooral broer Jaap van Martien zegt het heel goed: ‘Martien kan in één keer afscheid nemen van mensen in zijn leven.’”

Foto: SBS
28 Reacties op “Caroline reageert op bloedbad in Chateau Meiland”


 1. Dies Groot

  Verdraaien is Boulevard goed in.

  Ook RTL!!!

 2. Martijn

  Dus dat gejank bij hun afscheid vorig jaar was nep? Lijkt me sterk het zijn geen acteurs. Toch vond ik haar afscheid van Erica en Maxime nogal koeltjes en het is natuurlijk vreemd dat iemand oververmoeid naar huis gaat en je vervolgens nooit meer contact met haar hebt erna. Dat hadden we als kijkers door moeten hebben dat er meer aan de hand was.

 3. Zalmneusje

  “Geen commentaar”, dus het verhaal van Martien klopt gewoon.

 4. Vrange Lans

  Dat zien die roze koeken vretende ‘ fans’ toch niet.

 5. 🗣wordt vast verwijderd...

  “Wil chic blijven”…inderdaad een understatement….

 6. Helio

  Ik lees liever medianieuws dan shownieuws

 7. Zuipschuiten

  Die wijven waren jaloers op de vriendschapsband die Martien had met Caroline. En dan gaan valse wijven je het leven zuur maken en zorgen dat er een reden is om je uit te zwaaien. Niks meer en niks minder.
  Deze familie doet zich leuk voor maar zijn achterbakse lieden. Je ziet het ook in hun serie als ze een auto met Nederlands kenteken zien op hun weg naar huis, hoe ze tekeer gaan maar schijnheilig de mensen te woord staan. Ze hebben het veel te hoog in hun bol gekregen zoals gewoonlijk iedereen die te vaak met zijn kop op tv komt. Plus, het zijn alcoholisten. Toch al niet de leukste mensen.

 8. Frans

  Zit hier geen nieuwe serie in?

 9. ernestine

  Dies Groot@ u moet toch wel een gigantische hekel aan Boulevard hebben.
  Daar hebben ze tenminste geen 3 valse zussen met een dikke duim.

 10. CB

  “Martien kan in één keer afscheid nemen van mensen in zijn leven.’

  Lijkt mij wel die gast…

 11. Karbonade

  Caroline mag de familie wel eeuwig dankbaar zijn dat zij haar schuldenberg afgelost hebben. Gewoon uit vriendschap.
  Hoe durft ze dan nadien hun dochter verrot te schelden?
  Caroline is een tokkie.

 12. Ome Cor

  Mensen die bij hun volle verstand, willens en wetens, voor de TV gaan zitten om te kijken (en te blijven kijken);naar dat aangedikte gespeeld verwijfde gedoe, kan ik niet serieus nemen.

 13. simone

  Begrijpen de mensen niet dat alles en alles uit de kast wordt getrokken en op straat gegooid om zo lang mogelijk in beeld te blijven en te incasseren. De familie Meiland zijn keiharde businessmensen en in de show-en bedrijfsbusiness gaat men nu eenmaal over lijken om het doel te bereiken, Een directeur zei vroeger tegen mij:” aan de bar goede vrienden en bij het verlaten een dolk in je rug,”.

 14. Dies Groot

  ernestine
  zo 18 okt 2020 om 9:58

  Mens, ga koken!!

 15. ernestine

  Dies@ gelukkig is het eten al klaar.
  Prettige zondag!

 16. Dr. Bibber

  Martien, lijkt me zo’n lieve man… hoe kwam hij eigenlijk aan dat geld voor zijn chateau???

 17. Jaap Aap

  Zielige neppe verwijfde kutfamilie met die lange flikker voorop.

 18. ton

  Bij die Meiland denk ik steed: waar is mijn kurk.

 19. Dies Groot

  RTL nog steeds spijt dat ze niets zagen in de familie Meiland en zijn daarom allemaal leugens aan het verspreiden.

  Jaloezie is een ziekte!!

 20. B

  Volgens mij mag de schrijver van dit stukje proza de familie Meiland niet. Keuze van de Meilandjes om dit toendertijd niet uit te venten is hun keuze en van bedrog is geen sprake. Carolientje heeft ongetwijfeld ingestemd met de wijze van afscheid en daarvoor waarschijnlijk een dikke beloning gekregen. Dus schrijver van MC waarom dit niet vermeld lijkt mij ook bedrog in jouw zienswijze.

 21. Gerda

  Caroline heeft een contract moeten tekenen, om haar mond te houden.. Wat ook schandalig is, want het lijkt dat de familie alleen maar goed heeft gedaan, maar Caroline ondertussen gijzelt, dat ze haar mond niet moet opendoen.. Ergens zou Caroline nog hebben gezegd, dat ze haar beste vriend miste, maar vergeet dat maar hoor. Maar die hele bloederige story is uit de koker van de familie gekomen en werkelijk niet waar. Daarom kon Caroline weer een winkeltje opzetten…En iedereen trapt er met open ogen in…

 22. janus

  en we blijven met zn allen kijken naar deze acteurs……

 23. De Psycholoog

  Die Martien is gewoon een oude borderliner, dat zie je zo als je wat lagen afpelt.

 24. colette

  Maxim is een kreng die denkt dat alles om haar draait Martien en Caroline konden goed met elkaar lachen en daar was die magere lat jaloers op die familie is niet zo aardig als ze voordoen….. keihard en doen alles voor geld wel raar dat al die mensen die voor hun werken daar krijgen ze ruzie mee…

 25. de

  De verkoop van het boek via hun website is 4 euro duurder dan Libris. Sneaky mensjes.

 26. Willie

  Zouden die Erica en Martien samen nog de liefde bedrijven. Staat dat in het boek.

 27. ingrid

  Ben blij dat er meer mensen zijn die zien hoe achterbaks deze familie meiland is.
  Haal ze snel van de buis we kennen al hun nep dingen nu wel.En zo je beste vriendin door de stront halen dat zegt meer over hun dan Carolien vind haar netjes en bescheiden
  Denken jullie daar maar is over na meilandjes.

 28. As

  Heb alle afleveringen gekeken en blijf ze leuk vinden. Vond Caroline vanaf het begin gespeeld overdreven doen, mijn mening. Maar als je de aflevering bekijkt dat ze afscheid neemt van de familie zie ik geen pleisters of verband bij Maxime, terwijl ze zoals ze zelf zegt; er littekens aan over gehouden te hebben. Toch wel een vreemd verhaal dan…
  De familie is in het boek heel open over hun leven. Stellen zichzelf ook kwetsbaar op dus dan ook naar de mensen die met hun leven of met hun geleefd hebben. Tja….

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.