Caroline reageert op bloedbad in Chateau Meiland

Caroline van Eeden is er verrast over dat de Meilandjes drek over haar naar buiten gooien in de hoop flink te cashen met hun nieuwe boek. Ze is te chic om hier een mediagevecht van te maken. Dat heeft ze laten weten aan RTL Boulevard. De Meilandjes gooien alle remmen los in de hoop van ‘Martien’ een besteller te maken: een goed verkopend boek levert in potentie miljoenen euro’s op. Een jaar lang zwegen de Meilandjes over de exit van Caroline, maar nu verzilveren ze het ruzieverhaal.

Een jaar lang hebben de Meilandjes gelogen over het vertrek van Caroline. De kijkers werden al die tijd voorgehouden dat Caroline oververmoeid zou zijn, maar nu onthult Martien Meiland in zijn biografie dat zijn voormalig beste vriendin is vertrokken na een bloederig gevecht met dochter Maxime Meiland.

Boulevard-verslaggever Aran Bade heeft geprobeerd om verhaal te halen bij Caroline. “We zijn vandaag naar haar winkeltje gegaan in Amsterdam, maar daar was helemaal niemand. Toen zag ze onze klopkap en zei ze gelijk: ‘Ik ga hier helemaal niks over zeggen.’”

Caroline wil zich niet verlagen tot het niveau van de Meilandjes. “Uiteindelijk zei ze: ‘Ik wil chic blijven.’ Dat is een understatement, want er is daar bloed op het chateau geweest.”

Eén ding is zeker: het gaat nooit meer goed komen tussen de twee. “Uit de biografie blijkt ook dat zij op de avond van het Televizier-gala niet aanwezig mocht zijn en wat blijkt? SBS 6 heeft haar een dikke vakantie betaald, zodat zij op die avond ook niet in Nederland zou zijn.”

Het is een pittige familie. Je wil geen ruzie met ze krijgen. Vooral broer Jaap van Martien zegt het heel goed: ‘Martien kan in één keer afscheid nemen van mensen in zijn leven.’”

Foto: SBS

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen