Erica Meiland heeft al halfjaar een vriend, SBS-kijker weet van niets

De Meilandjes zijn erg selectief met wat ze wel en niet laten zien in hun reallifesoap op SBS 6. Vandaag brengt tijdschrift Story aan het licht dat Erica Meiland al een halfjaar een nieuwe vlam heeft.

Erica Meiland © Wessel de Groot

Het is behoorlijk groot shownieuws waar de Story zojuist mee uitpakt: Erica Meiland (57) heeft naast haar man Martien Meiland (59) nu ook een vriend: privédetective Sander van Betten (60). “Erica en ik zijn al een halfjaar samen”, onthult hij aan het showblad. “Maar voor mij is het een privékwestie, dus daar ga ik verder weinig over zeggen.”

Erica en Sander

Erica en Sander kennen elkaar uit de tv-wereld, waar hij voor programma’s van journalisten als Peter R. de Vries en Willibrord Frequin werkt. Ook schaduwt hij kandidaten van Boer Zoekt Vrouw. “We werken voor dezelfde tv-producent, dan zijn de lijntjes wat korter”, laat hij weten.

De primeur van Story is een behoorlijke verrassing, want we hebben Erica helemaal nooit zien daten in Chateau Meiland. De tv-familie is dus enorm selectief in wat ze hun fans wel en niet willen laten zien. “Vandaag nog even genieten van mijn vrijheid in redelijke anonimiteit”, plaatste Sander dit weekend op Instagram.

Meiland-familie dijt uit

De tv-familie Meiland begint inmiddels enorm uit te dijen, waardoor de vraag rijst of we naast de huidige twee afleveringen per week misschien naar een derde uitzendavond gaan. Als Martien straks ook nog ergens iemand oppikt, kan SBS 6 er wellicht een dagelijkse soap van maken, recht tegenover Goede Tijden Slechte Tijden.

Privédetective Sander lijkt er wel zin in te hebben. Hij volgt de kijkcijfers van Chateau Meiland nauwgezet. “Kijkcijfers Chateau Meiland: circa 1,8 miljoen! Plaats twee na NOS journaal! Hoppa”, twitterde hij vandaag enthousiast.

Instagram

Erica’s privédetective:

Wat vindt u?

Alle polls

Vindt u ook dat Giel Beelen over het hoogtepunt van zijn roem heen is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen