Shownieuws boos over kritiek op André Hazes jr: ‘Azijnzure vrouwen!’

André Hazes jr. heeft aan zijn SBS 6-collega’s van Shownieuws een buitengewoon trouwe bondgenoot. De showrubriek ging gisteren helemaal los op alle mensen die kritisch zijn over André.

Anouk Smulders, Ronald Molendijk © Shownieuws

Zodra Shownieuws in de ons-kent-ons-modus schiet, heeft het programma totaal geen oog meer voor het sentiment dat er bij zijn kijkers leeft. André is momenteel weinig geliefd omdat hij voor de tweede keer zijn gezin in de steek heeft gelaten, op Instagram volop pronkt met zijn nieuwste vriendin en zijn zoontje nu gebruikt om een hit te scoren.

Misbaksel

Er worden over BN’ers wel vaker negatieve reacties geplaatst op internet, maar wat betreft André staan de neuzen wel héél erg dezelfde kant op. Ook de kijkers van Shownieuws zijn eensgezind, blijkt op de Facebook-pagina van de showrubriek. “Geld willen verdienen over de rug van je onschuldige kind”, zegt Kelly bijvoorbeeld.

Rob vindt het een walgelijk figuur. “Waarom een hit proberen te scoren over de rug van je kind? Jij neemt toch die beslissing en nu loop je zielig te doen”, zegt hij. En Mirella: “Hij moet een liedje maken over zijn p*k die hij achterna loopt. Bah, misbaksel.” En Rob: “Ik word zo kotsmisselijk van constant die aandacht.”

Shownieuws boos

Wat een gezeik, vinden de sterren van Shownieuws. Ze ergeren zich dood aan hun duizenden kijkers die kritisch zijn over André. Dat André overstelpt wordt met negativiteit nu hij een liedje heeft gemaakt over zijn relatiebreuk, was gisteren een item in het programma. “Hij krijgt heel Nederland over zich heen”, sprak de presentatrice van dienst.

Ronald Molendijk vindt de kritische kijkers van Shownieuws vreselijk zuur. “Er zijn 450.000 plays over alle platformen bij elkaar. Dat betekent dat in de breedte de Nederlandse consument die niet in een azijnbad is geflikkerd dit nummer gewoon omarmt en ernaar luistert.”

In de bres voor André

Shownieuws sprong voor de tweede avond op rij volledig in de bres voor collega André. “Ik kan persoonlijk niet wachten tot het nummer gewoon in een grote Ahoy-show te horen is, want dan zul je zien dat iedereen dit liedje uit volle borst mee kan zingen. Het is gewoon een verschrikkelijk mooi liedje en ik snap gewoon niet waar de ophef over gaat”, aldus Ronald.

“Ik begrijp wel dat er een soort onderliggende stroom is dat we allemaal moeten denken schijnbaar dat de ex enzovoorts… Maar dit is gewoon de angst van een papa. Wat is hier nou mis mee?”

Wijvengezeik

Het is volgens Ronald helemaal niet te vroeg om met dit liedje te komen. “Te vroeg? Is er een tijdslijn? In de basis moeten alle exen naar de exenplaneet, maar in de realiteit werkt dat niet zo.” Patty Brard daarop: “Hahahahaha!” Ronald: “Maar ze blijven gewoon in je leven, dus hoe mooi is dit? Ik vind dit zo mooi.”

Anouk Smulders, wiens man Edwin Smulders afgelopen week op vakantie was met André, vindt het vooral wijvengezeik. “Ik vond die negatieve reacties vandaag ook heel pittig. Wij hebben dit ook even bekeken met z’n allen en volgens mij is 95 procent die negatief is vrouw. Die voelen gewoon heel erg mee met hoe Monique erin staat.”

RTL Boulevard

Het sentiment dat heerst over André werd eergisteren overigens wel goed over het voetlicht gebracht door RTL Boulevard. Daar werd de schuinsmarcherende volkszanger bij de enkels afgezaagd.

Rob Goossens daarin snoeihard: “Als jij vindt dat je je zoontje vaker moet zien, dan ga je naar je zoontje toe en dan moet je niet op Ibiza gaan zitten met je nieuwe vlam.”

Wat vindt u?

Alle polls

Mist u Patty Brard bij Shownieuws?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen