Maxime Meiland protesteert tegen verzoening met Nadège

Martien en Erica Meiland staan open voor een verzoening met Nadège Coffinet, nu hun oud-huishoudster toenadering heeft gezocht. Maxime wil er echter níets van weten. “Verschrikkelijk!”

Maxime en Martien Meiland © Chateau Meiland

Nadège begon vorig jaar behoorlijk om zich heen te slaan in de media, nadat de Meilandjes haar keihard lieten vallen. De Meilandjes deden voor hun tv-soap net alsof Nadège een lid van de familie was geworden, maar ze mocht vorig jaar niet eens meer langskomen nadat haar contract was opgezegd. Het leidde tot een media-oorlog.

Mail van Nadège

Chateau Meiland liet gisteren zien hoe de Meilandjes verrast werden door een mailtje van Nadège. “Hallo Erica, ik zag dat je je Bommel bent verloren. Ik ben erg verdrietig voor je omdat ik weet dat je genegenheid voor hem voelde ondanks zijn karakter! Je zult hem heel erg missen. Het is erg moeilijk om je dier te verliezen.”

“Hij is nu naar het hondenparadijs gegaan. Veel moed, ik hoop dat het allemaal heel goed met jullie gaat, ik omarm jullie allemaal, en vooral de kleine Claire die heel schattig moet zijn”, zegt ze, wijzend op de zwangerschap van Maxime.

‘Hoe kan dit nou?’

De Meilandjes reageerden verrast op deze e-mail. “Nou, dat vind ik toch heel lief dat ze dat stuurt”, aldus Erica. Martien: “Nou, hoe kan zij dat nou weten? Zij heeft toch geen Nederlandse tv?” Maxime: “Nee, maar dat ziet ze denk ik op Facebook. Zij volgt misschien ook wel Nederlandse mensen, waarmee ze bevriend is.”

Martien: “Nou, dat vind ik toch aardig!” Erica: “Ik vind het heel lief.” Maxime: “Ja, dat valt mij toch mee van Nadège.”

Het lijkt Martien leuk om Nadège alsnog te ontmoeten als ze naar hun Franse chateau gaan. “Zullen we haar dan toch vragen als we daar zijn met Pasen?” Erica: “Ja, ik vind van wel. Ze stuurde met Oud & Nieuw ook een mailtje. Op een gegeven moment is het ook klaar en moet je dat begraven en dan is het gewoon weer goed.”

Maxime protesteert

Als Erica voorstelt om een bakje koffie te gaan drinken met Nadège, kijkt Maxime haar geschrokken aan. “Hou toch eens op, joh!”, zegt Erica daarop. Maxime: “Ja, van mij hoeft het niet.”

Erica: “Wij zijn ouder, hè? Wij zijn milder. Jij bent nog zo jong en hard.” Maxime: “Nee, ik ben niet naïef.”

Erica: “Het is gewoon weer goed. We hebben gewoon mot gehad omdat we het niet over dingen eens waren, maar dat zie je. Jonge mensen zijn dan veel feller, hè? Wij denken dan: nou ja joh, prima toch? Het is toch veel beter als je alles achter je kan laten en daar even gezellig een kop koffie kunt drinken?”

Opgenaaid

Ook Martien sprong in de bres voor Nadège. “Zij is waarschijnlijk ook helemaal opgenaaid toentertijd door alle journalisten van de glossy’s.”

Maxime: “Oh, daarvoor was het toch ook vreselijk? Kwam ze steeds met dat rode autootje om d’r geld vragen.” Erica: “Dat klopt, maar dat hebben we nu achter ons gelaten en dan is het klaar. “

Maxime: “Oké, maar ik hoef haar niet te zien per se.” Martien: “Dat geeft niet, dan blijf jij gewoon op je kamer. Wij gaan een bakkie met haar doen.”

Wat vindt u?

Alle polls

Mist u Patty Brard bij Shownieuws?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen