Mediarel over Marco Borsato op komst: ‘Hij gaat echt kwaad worden’

Nederland staat aan de vooravond van een enorme mediarel over Marco Borsato. Zijn ontdekker Henny Huisman zal de geplaagde zanger in woede laten ontsteken met zijn biografie. “Hij wordt kwaad.”

Marco Borsato en Henny Huisman © William Rutten

Henny Huisman kondigt al maanden aan dat hij een hoofdstuk in zijn nieuwe biografie zal wijden aan zijn grootste ontdekking ooit: Marco Borsato. De zanger brak ooit door in Henny’s Soundmixshow, maar wil nu niets meer te maken hebben met de vroegere televisiester. Op zijn beurt walgt Henny ervan dat Marco zo is vreemdgegaan.

‘Marco wordt boos’

Al in december dreigde Henny om in zijn boek meer affaires van Marco Borsato te onthullen. Volgens de presentator weet de hele showbizz waar de zanger hem allemaal in heeft gehangen. Eén van Marco’s prooien was volgens Henny zijn The Voice of Holland-pupil Maan de Steenwinkel, al ontkennen ze dat zelf.

Nu zit die bevreesde biografie van Henny er eindelijk aan te komen: het boek van biograaf Kevin Kraan verschijnt op 4 juni. Op de vraag of er BN’ers boos gaan worden, antwoordt Kevin op Radio Veronica: “Misschien een enkeling. Misschien een Marco Borsato ofzo… Haha.”

Henny daarop: “Dat heeft ook een reden, hè?”

Waarom wordt-ie boos?

Presentator Tim Klijn vraagt zich af waaróm Marco precies boos gaat worden. Henny daarop: “Dat moet je lezen. Dat is een heel verhaal. Dan snap je ook een beetje de geïrriteerdheid.”

Tim: “Maar jij bent boos op hem of hij is boos op jou?”

Sidekick Niels Baarlen: “Henny op Marco.”

Henny: “Nou ja, boos niet eens, maar gewoon een beetje teleurgesteld.”

Tim: “Oh, dat is nog veel erger dan boos.”

Henny: “Ja, dat vind ik ook.”

‘Hij heeft zó gesmeekt’

Niels doet een gok: “Jij hebt denk ik een beetje het gevoel dat je niet op het succes van Marco mee hebt kunnen liften. Is dat het niet een beetje?”

Henny daarop: “Nee, dat is het niet. Het is alleen, laat ik het kort zeggen: hij heeft zó gesmeekt om mee te mogen doen en als je dan uiteindelijk iets terugvraagt na zoveel jaren succes en hij doet het niet, omdat het niet de policy van de artiest is en hij zich niet meer wil laten herinneren aan toen en de Soundmixshow…”

Biograaf Kevin: “Nu moet je een punt zetten hoor Henny!”

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Wat vindt u ervan dat Henny Huisman uit de school gaat klappen over Marco Borsato?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen