Linda de Mol vraagt Marco Borsato naar vermeende affaire met Maan

Linda de Mol gaat Marco Borsato zaterdagavond op SBS 6 ook vragen naar zijn vermeende affaire met Maan de Steenwinkel. De zanger komt daarop met een ontkenning, meldt Shownieuws.

Marco Borsato en Maan © SBS

Henny Huisman riep een jaar geleden voor het eerst dat Marco zijn Leontine Borsato niet alleen zou hebben bedrogen met Iris Hond, maar ook met zijn The Vioce-pupil Maan. “Dat met Maan is ook allemaal gebeurd, dat weet iedereen in het vak. En zo zijn er nog veel meer dames voorbijgekomen”, zei hij toen.

Affaire met Maan

Na een mediastilte van ruim een jaar laat Marco zich morgen weer zien tijdens een groot vraaggesprek met Linda de Mol op SBS 6. “Ik hoorde dat hij in elk geval gaat ontkennen dat hij iets heeft gehad met Maan, dus dat gaat ze hem echt vragen. Dat ontkent hij ten stelligste”, aldus Shownieuws-redacteur Kayleigh van den Hout in de Shownieuws-podcast.

“Maar er wordt hem blijkbaar wel gevraagd naar die affaires en hoe lang het geduurd heeft en hoeveel het er waren. Natuurlijk gaat hij niet het achterste van zijn tong laten zien, maar echt liegen kan ook niet meer. Volgens mij is het voor hem echt: ik trek één keer het boetekleed aan en ik doe één keer mijn verhaal.”

Naïef

Eén keer zijn verhaal over zijn affaires? Mooi niet, reageert Weekend-baas Bart Ettekoven. “Ik denk dat dat niet gaat lukken, want het zal hem de komende jaren in interviews nog worden nagedragen. Wat dat betreft is het een beetje naïef om te denken: ik doe één keer een interview met Linda de Mol en daarna praat ik er nooit meer over.”

Alle media hebben geprobeerd om Marco te spreken te krijgen, aldus Kayleigh. “Uiteraard. Ik denk dat elk showbizzmedium in Nederland het heeft geprobeerd. Hij is toch voor het vertrouwde gegaan; hij kent Linda al jaren, dus wat dat betreft is het voor hem wel veilig.”

Henny

Henny liet eerder weten dat Marco niet alleen met Iris Hond en Maan, maar met veel meer vrouwen is vreemdgegaan. “Er komen nog wel een stuk of drie vrouwen aan, naar wat ik hoor.”

“Kijk, iedereen wist dat hij een vreemdganger was. Ik wist dat op een gegeven moment ook. Maar Marco ging er zelf een beetje overjokkebrokken door te stellen dat dat tien jaar geleden was.”

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen