RTL 4 zet vol in op Chantal Janzen: enorme zaterdagshow op komst

RTL 4 haalt Chantal Janzen direct uit haar post-Songfestival-dip: de zender trakteert haar op een enorme zaterdagavondshow. Chantals Pyjama Party gaat in oktober van start bij de tv-zender.

Chantal Janzen © William Rutten

Chantals Pyjama Party was in 2019 óók al te zien op RTL 4, maar was toen echt nog de opvolger van Chantal Blijft Slapen: de presentatrice ging in elke aflevering slapen bij twee BN’ers. Na de uitzendingen op televisie, eind 2019, volgde er onder dezelfde naam een concertreeks in de Ziggo Dome.

Energieke zaterdagshow

De nieuwe zaterdagavondshow die óók de titel Chantals Pyjama Party draagt, gaat iets meer op die Ziggo Dome-show lijken. “Het wordt een show voor alle leeftijden die alles behalve slaapverwekkend is. Iedere week ontvangt Chantal in de studio een enthousiast publiek, volledig gekleed in hun mooiste pyjama en speelt met hen verrassende spellen.”

Wat kunnen we verwachten? “Zeg Chantal Janzen, humor, publiek en een ultieme hoofdprijs en je hebt de ingrediënten voor een gezellige, energieke, nieuwe zaterdagavondshow. In deze show is het publiek niet alleen aanwezig om te klappen, juichen, genieten en lachen. Zij zijn de sterren van de avond.”

In pyjama op vakantie

Alle aanwezige mensen maken kans om geselecteerd te worden voor de meest uiteenlopende spellen. “Van hilarisch en uitdagend tot zenuwslopend. Het doel is het behalen van de finale, want daarin spelen de winnaars voor een fantastische reis.”

Maar hoelang die vakantie duurt en wat de bestemming is? “Dat hangt helemaal af van hoe het finalespel gespeeld gaat worden. De winnaars gaan in ieder geval linea recta in pyjama op vakantie…”

Oktober 2021

Chantals Pyjama Party wordt geproduceerd door EndemolShine Nederland, in samenwerking met Chantals eigen bedrijf &C TV, en is vanaf oktober 2021 te zien bij RTL 4.

Naast dit nieuwe televisieprogramma keert volgend jaar (oktober 2022) ook Chantals Pyjama Party Live terug in de Ziggo Dome.

Wat vindt u?

Alle polls

Denkt u dat Rob Kemps narcistisch is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen