Bridget Maasland kan inmiddels wel lachen om slipjesgate

Bridget Maasland kan inmiddels best lachen om de rel over haar op de enkels gevallen slipje. Je kunt ook op een andere manier kijken naar zo’n soort mediarel, geeft de RTL-ster aan in de Vrouw.

Bridget Maasland Foto: RTL 5

Het was eind 2019 toen Bridget Maasland door haar affaire met André Hazes jr. in een mediastorm belandde. De Privé besloot na het bedrog van André om een jarenlang geheim toch maar op straat te gooien. Tijdens het huwelijksfeest van Patty Brard in 2014 zat André namelijk te frunniken aan Bridget, die met haar slipje op de enkels stond, beweerde het blad.

Dronken mond

Bridget was echt helemaal over de zeik, maar haalde bakzeil bij de rechter. Tot overmaat van ramp werd de Privé ook nog eens gesteund door een aantal bekende Nederlanders, waaronder Patty zelf. Zij riep dat Bridget haar dronken mond moest houden. Zelfs de woonwagenvereniging wilde niet meer met Bridget geassocieerd worden.

Eén ding is zeker: deze hele kwestie bewees maar weer eens dat je als BN’er beter kunt stilzitten als je geschoren wordt. Als ze nooit had gereageerd op haar vermeende misdragingen op het huwelijk van Patty, dan had de rel nooit zo groot geworden en dan had niet iedereen zich ermee bemoeid.

Hoe blikt Bridget terug?

Hoe dan ook: hoe kijkt Bridget er inmiddels zelf tegenaan? “Heb je ook weleens gelachen om de absurditeit van het mediacircus?”, vraagt de Vrouw haar.

Bridget daarop: “Tuurlijk, ik ben een Hagenees en wij houden er heel erg van om onszelf op de hak te nemen en alles vooral niet te serieus te nemen. Ik had die stomme rechtszaak en daar werden echt nare dingen over mij gezegd. Vervolgens zei een mannelijke vriend tegen mij: ’Jees, als dat echt gebeurd is, ben jij wel een coole rockchick!’ Ik moest daar wel om lachen, zó kun je er natuurlijk ook naar kijken.”

Vlees en bloed

Over het algemeen deden de artikelen Bridget echter veel pijn. “Natuurlijk, ik ben een mens van vlees en bloed. Ik heb vorig jaar besloten dat ik niks wilde lezen en niks wilde zien. Ik heb ook tegen mijn close vrienden gezegd: ’Jongens, jullie hoeven me niks te laten weten, ik wil het niet horen, want ik heb er toch niks aan.’”

“Helaas bemoeide heel Nederland zich ermee, dus ik kreeg toch veel door.”

Vrouw

Het hele interview met Bridget Maasland kunt u lezen op de Telegraaf-site.

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Vindt u dat Bridget Maasland het allemaal over zichzelf heeft afgeroepen?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Zou u René le Blanc op uw rode loper willen hebben?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen