Viktor Brand in shock door rellende horrorbejaarden op SBS 6

Viktor Brand was gisteren in het programma Mr. Frank Visser Doet Uitspraak in een constante staat van shock. Door een stel rellende horrorbejaarden moest hij na de opnames aan de valium.

Viktor Brand © SBS 6

SBS 6-ster Viktor reisde in deze aflevering van zijn programma af naar Velsen-Noord om een stel ruziënde bejaarden tot bedaren te brengen. Bij aankomst in het bejaardentehuis bleek de situatie echter erger dan verwacht. Althans, als we zijn aanhoudende stroom van verbijsterde blikken mogen geloven.

Trolbejaarden

Het verhaal in een notendop: de bejaarde dames Tiny en Gerrie organiseerden jarenlang het koffie-uurtje in het bejaardentehuis, totdat ze daar vanwege de pandemie mee stopten. Ze hadden echter niet gerekend op collega-bejaarden Sylvia en Greet, die minder bang zijn voor het virus en als twee haaibaaien het koffie-uurtje kaapten.

Klinkt als een ongelooflijk slaapverwekkende case, zij het niet dat achter al die gezellige Omroep MAX-gezichtjes een soort offline trollenleger schuilging dat elkaar bestookte met allerlei ranzigheid. “Zij is een mens met gif en als ze het kwijt moet, dan spuugt ze het uit in de gang naar mij”, riep de een over de ander.

Gereformeerde rotk*p

De gangen van het bejaardentehuis zijn daardoor een soort Gazastrook geworden. “Dan roept ze: ‘Daar gaat ze weer met haar gereformeerde rotk*p.’ Ja, echt, gewoon zo”, zei de ene oma. En de ander: “Ik hield de deur open voor een mevrouw en Syl spuugde mij zo in mijn gezicht.”

Ook heeft de vlam van één van de bejaarden een kat uit het bejaardentehuis gegooid. “Ik heb hem daarop aangesproken en toen werd ik uitgescholden voor ‘vuile, vieze, gore roth*er’. Dat heeft hij gezegd. En Tiny heeft het tegen een andere vrouw gezegd. Die heeft ze ook voor h*er uitgemaakt, want die vrouw zat aan Herman z’n been.”

H*er en sl*erie

Het leek wel een soort parodie met ouderen die de hedendaagse Twitter-cultuur op de hak nemen. “Jij zit vol gif en als het eruit moet, dan spuug je het hier in de zaal uit”, klonk het. En: “Ongeneeslijk ziek is die vrouw!”

Een andere buurbejaarde: “Ik was dit jaar 60 jaar getrouwd en toen zei die Tiny tegen mij dat ik een h*er en een sl*erie was.” Weer een ander: “Ze huilt, ze huilt, ze kan het niet meer aan!”

Frank Visser grijpt in

Frank Visser vond het niet om aan te zien wat zijn generatiegenoten allemaal uitkraamden. Hij riep hen tot de orde. “U zou zich moeten realiseren wat voor een indruk uw gedrag maakt op onze jonge kijkers.”

“U moet hiermee ophouden en ik vertrouw erop dat uw goed fatsoen het in deze alsnog wint van al dan niet terechte emoties, zodat een formeel contactverbod nog niet aan de orde is.”

U kunt het Mr. Frank Visser Doet Uitspraak-tafereel terugzien op KIJK.nl.

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Moeten dit soort relbejaarden tegen zichzelf in bescherming worden genomen?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Denkt u dat de carrière van Thijs Römer voorbij is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen