Angela de Jong geeft Ferry Doedens billenkoek: ‘Slecht voorbeeld’

De conservatieve opiniediva Angela de Jong spreekt zich wederom uit over de volgens haar compleet ontspoorde Ferry Doedens. Ze vindt dat we zijn gedrag niet moeten normaliseren.

Angela de Jong en Ferry Doedens © RTL

Ferry Doedens koos er na zijn ontslag bij Goede Tijden Slechte Tijden voor om zijn lichaam te verkopen op internet. Hij heeft zich op het pikante betaalplatform OnlyFans ontpopt als een soort mannelijke Kim Holland. De Nieuwe Revu heeft inmiddels al een toepasselijke bijnaam voor hem bedacht: de Friese trekvogel.

Friese trekvogel bij Jinek

Na een flinke mediastorm deed Ferry in januari zijn verhaal bij Eva Jinek en dat deed hij opvallend goed. De acteur kwam goed uit zijn woorden, wist zijn verhaal prima over te brengen en kweekte zelfs begrip bij veel mensen. Angela de Jong ergert zich er echter aan dat mensen tegenwoordig doen alsof dit allemaal normaal is.

Na het talkshowoptreden van Ferry sprak Angela zich al direct vol onbegrip uit over diens carrièreswitch. Ze vroeg zich bijvoorbeeld af waarom zijn moeder niet ingrijpt en speculeerde dat de acteur mogelijk weer aan de cocaïne zit.

Angela laat van zich horen

Nu laat Angela wederom van zich horen en wel in een column over het programma Jojanneke in de Prostitutie. Ze vraagt daarin aandacht voor de doorgeslagen normen en waarden in ons land. “Laat ik ook de recente carrièreswitch van Ferry Doedens niet vergeten. Van GTST naar een p*rnosite, waar hij zichzelf voor de camera aftrekt voor geld.”

Ferry bevestigde zo’n 30.000 euro per maand te pakken. “Stoer man, echt iets om aan talkshowtafels over te vertellen. Ferry mag als dertiger misschien beseffen wat hij doet – iets wat ik overigens waag te betwijfelen gezien zijn verleden als drugsverslaafde – maar welk voorbeeld geeft hij aan een 16-jarige?”

Gereformeerde trut

Een slecht voorbeeld, vindt Angela. “Maar als je dat hardop zegt, ben je een preutse moraalridder of kleingeestige gereformeerde trut en niet van deze tijd.”

Angela een gereformeerde trut? Belachelijk. Lees ook:

Wat vindt u?

Alle polls

Rob Kemps staat nog negen maanden onder contract bij SBS 6. Gaan ze verlengen?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen