Frank Dane speelde hard to get met RTL Boulevard: ‘Ik zei vaak nee’

Frank Dane keerde woensdagavond na ruim twee jaar afwezigheid terug in RTL Boulevard. De Radio 538-dj onthulde hard to get te hebben gespeeld: meermaals weigerde hij de showrubriek.

Frank Dane en Bridget Maasland © RTL Boulevard

Frank vertrok destijds bij het programma om zich volledig te richten op de opvolging van radiogrootheid Edwin Evers. Nu Radio 538 met Frank als boegbeeld in de lift naar beneden zit, lijkt zijn tv-comeback een zet om zijn zichtbaarheid te vergroten. Radionar Patrick Kicken denkt dat Frank de bui al voelt hangen en daarom op meerdere paarden wedt.

Hard to get

Hoe dan ook: Frank is naar eigen zeggen niet direct overstag gegaan. Hij stelde gisteren in de uitzending op RTL 4 al meermaals ‘nee’ te hebben verkocht aan Boulevard. “Frank, wat fijn dat je weer terug bent!”, riep Bridget Maasland. Frank daarop: “Ja, het is zo leuk om hier weer te staan joh!”

“Oh, ik word hier gewoon gesandwicht tussen mijn twee favoriete mannen van de televisie”, zei Bridget, die aan de andere kant vergezeld werd door Luuk Ikink. “Wij hebben het zo vaak gedaan samen!” Frank: “Ja, echt hè!”

Frank gesmeekt

Luuk: “Wat heb je gedaan de laatste tijd?”

Frank: “Ik heb natuurlijk mijn radioprogramma op 538 iedere ochtend, de ochtendshow. Ik denk dat ik elke week wel een telefoontje heb gehad van iemand van Boulevard, smekend of ik terug kon komen.”

Bridget: “Je wilde steeds niet.”

Frank: “Nee, ik heb uiteindelijk toch toegegeven en ik ben heel blij dat ik hier weer af en toe mag staan.”

Muziekdeskundige

Waar Frank voorheen op de plek van Luuk stond, is hij nu muziekdeskundige. Bridget: “Je staat hier natuurlijk als muziekdeskundige op dit moment. Je weet nooit waar je weer naartoe schuift, maar vanavond sta je hier als muziekdeskundige.”

Frank: “Dat is ook een beetje l*llig, Luuk. Je mag blijven hoor!”

Fragment

Frank terug bij RTL Boulevard:

Wat vindt u?

Alle polls

Mist u Eva Jinek tijdens haar megalange vakantie?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen