Angela de Jong vindt moeder Ferry Doedens heel fout bezig

Angela de Jong vindt het onbegrijpelijk dat de moeder van Ferry Doedens, Annie, niet ingrijpt nu haar zoon allerlei stoute foto’s en filmpjes van zichzelf te koop aanbiedt op het platform OnlyFans.

Angela de Jong en Ferry Doedens © RTL

Als je zoon zijn lichaam in de uitverkoop gooit omdat het financieel even tegenzit, moet je als moeder ingrijpen, vindt Angela de Jong. Ferry Doedens (30) vertelde gisteren bij Eva Jinek echter dat zijn moeder hem juist steunt. “Ja, jongen, ik begrijp het ook nog ergens”, zei ze volgens hem. “Ja, Fer, probeer nu ook maar het beste eruit te halen.”

Foute moeder

Ferry zag dat als een stimulans om verder te gaan met zijn OnlyFans-carrière. “Ik heb het nu zeker omarmd en daarom dacht ik: ik kom bij jou, Eva, om mijn verhaal te doen. Dat lucht ook wel op.”

Angela vindt het heel fout dat zo’n moeder niet ingrijpt. “De vraag die om antwoord schreeuwt, is waarom er niemand in zijn omgeving ingrijpt. Door een arm om hem heen te slaan en te zeggen: ‘Fer, we gaan je helpen. Het is niet normaal om je lichaam te verkopen.’ Z’n moeder, zijn echte vrienden, zijn oud-collega’s, waarom grijpen die in hemelsnaam niet in?”

Cocaïne

De tv-diva van het AD sluit niet uit dat Ferry weer last heeft van zijn cocaïneverslaving. “Bij Eva aan tafel zat een man die zichtbaar in de knoop zit met zichzelf en in zijn wanhoop de verkeerde keuzes maakt. Het maakt me niet uit of het komt door de cocaïne waar hij in het verleden al eens mee worstelde, of dat de corona-eenzaamheid in zijn hoofd is gaan zitten.”

Om welke reden Ferry nu ook ontspoort, zijn omgeving móet ingrijpen, vindt Angela. “Je hoefde maar naar zijn ogen te kijken om te zien dat de branie die Ferry uitstraalde voornamelijk aan de buitenkant zat”, zegt ze in haar column. “Bij mij gingen alle alarmbellen af. Ik hoop voor Ferry bij meer mensen.”

Wat vindt u?

Alle polls

Mist u Patty Brard bij Shownieuws?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen