Wederom A-sterren in pianoshow Jeroen van der Boom: de eerste namen

Het is Jeroen van der Boom wederom gelukt om A-sterren te strikken voor zijn pianoshow Hoge Bomen op SBS 6. In de tweede serie zitten onder meer Paul de Leeuw en Robert ten Brink.

Jeroen van der Boom en Fred van Leer © Wessel de Groot

Na de eerste vijfdelige serie met Rachel Hazes, Martien Meiland, Louis van Gaal, Sylvie Meis en John van den Heuvel keert Hoge Bomen later deze maand weer terug op de buis bij SBS 6. Ook dit keer is het de redactie van Jeroen van der Boom gelukt om een aantal zeer bekende namen te strikken.

Paul en Robert

SBS 6 onthult de eerste vier gasten. Naast Paul de Leeuw en Robert ten Brink gaat het om Fred van Leer en Jack van Gelder. “Dit zijn slechts een paar van de bijzondere gasten die dit seizoen hun opwachting maken in Hoge Bomen, het succesvolle programma van zanger en presentator Jeroen van der Boom.”

Net als in het eerste seizoen zal Jeroen ‘zeer persoonlijke gesprekken aan de piano’ voeren met BN’ers, terwijl er ook liedjes voor hen ten gehore worden gebracht. “Bekende zangers komen langs om deze liedjes ten gehore te brengen, onder begeleiding van Jeroen en zijn huisband.”

Op de hak

Hoge Bomen is na het eerste seizoen veelvuldig op de hak genomen in Veronica Inside. Met name het vaste programma-onderdeel waarbij Jeroen een liedje voor zijn hoofdgast zingt, leidt tot hilariteit bij de mannen van VI.

Het fragment waarop Jeroen zijn gast Louis van Gaal toezingt, is al vele malen vertoond in Veronica Inside. Bijzonder ongemakkelijke televisie, vinden de heren het.

20 maart

Hoge Bomen is vanaf zaterdag 20 maart elke week om 21.45 uur te zien op SBS 6. De namen van de overige gasten worden later bekendgemaakt.

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen