Klaas van der Eerden: ‘Waar is John de Mol? Ik voel me genaaid!’

Radio 538-dj Klaas van der Eerden is behoorlijk in de maling genomen door zijn collega Wietze de Jager. Hij dacht dat John de Mol zou aanschuiven in hun programma, maar dat bleek een grapje.

Wietze de Jager en Klaas van der Eerden © Radio 538

Wietze de Jager hield Klaas van der Eerden voor dat John de Mol langs zou komen in hun radioshow Weekend Wietze. Tot op het laatste moment hield Wietze zijn grap vol. “Er komen al wel appjes binnen van mensen die zeggen: ‘Ik ben benieuwd hoe jullie het ervan af gaan brengen met John de Mol op bezoek'”, zei hij op de radio.

John de Mol op visite?

De radiomaker: “Ik zie ook nog een appje van Richard binnenkomen en die zegt: ‘Dit gaat niet goed komen jongens. Leuk jullie gekend te hebben.’ We zijn heel benieuwd inderdaad. We geven hem een showentree, jij kondigt hem aan Klaas en we hebben afgesproken dat hij dan binnen komt lopen in dit radioprogramma.”

Klaas vervolgens: “Oh wat een spanning in de studio! Hij staat namelijk voor de deur van de studio en iedereen is altijd een beetje bang voor hem binnen Talpa, omdat hij je salaris betaalt en omdat hij je carrière kan maken of kraken. Ik niet, ik ben niet bang voor hem. Ten eerste verdien ik hier nauwelijks iets en ten tweede heb ik toch al geen carrière. Een groot applaus voor de baas van Wietze: John de Mol!”

‘Ik voel me genaaid!’

Vervolgens kwam een onbekende Nederlander met de naam John de Mol de studio in lopen. “Nee, hou op, ik ben hier echt helemaal ingetrapt! Oh wat erg! Ik ben hier gewoon helemaal finaal ingetrapt. Ik voel me echt helemaal genaaid. He-le-maal”, riep Klaas.

Wietze: “Jij bent hier echt vol ingetrapt hè?”

Klaas: “Ja, echt, ik heb het vandaag namelijk ook verteld in die show bij RTL. Van: ‘Ja, ik moet wel weer een beetje op tijd naar 538, want John de Mol komt eraan. De grote baas.’ Ik haat jou. Ik heb het tegen iedereen gezegd. Mijn ouders luisteren, mijn broer, mijn familie, alles en iedereen!”

Onderdeurtje

Wietze begrijpt niet dat Klaas er in is getrapt. “Natuurlijk komt hij hier niet naartoe. Wat denk je nou? We zijn het onderdeurtje van 538. We zitten op vrijdagavond, het is 18.45 uur, die man heeft wel wat beters te doen.”

Het fragment kunt u terugzien op de website van Radio 538.

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen