Verbijsterend: Loretta Schrijver bewaart mondkapjes in haar beha

Loretta Schrijver bewaart haar mondkapjes af en toe in haar beha. Haar jaszak vindt ze geen goed alternatief, omdat ze daar al haar sleutelbos bewaart. Dat heeft de tv-diva onthuld in Koffietijd.

Loretta Schrijver © Koffietijd

Koffietijd is zonder twijfel de gezelligste talkshow van de Nederlandse televisie en dat komt niet in de laatste plaats door Loretta Schrijver en haar favoriete co-host Quinty Trustfull. De grande dame van de Nederlandse ochtendtelevisie zat gisteren in de talkshow met een fraaie bloemetjesjurk en bijpassend mondkapje.

Bloemetjesjurk

Loretta nam haar kijkers in gedachten mee naar haar kledingkast. “Er hangen een heleboel bloemetjesjurken in de kast en er was er eentje en dat was mijn favoriet. Ik dacht vanmorgen: het is lente, dus ik trek hem aan. Wat denk je? Te klein. Hahahahaha.”

Die favoriete jurk blijft dus nog even in de kast hangen. “Het is een heel lekkere wijde jurk en zelfs die lekkere wijde jurk zat een beetje te strak, dus ik dacht: ik heb nog genoeg andere bloemetjesjurken. Deze is ook leuk. En weet je wat er héél leuk aan is? Ze hadden nog een lapje over! Een heel klein stukje!”

Beha

Van dat lapje is een mondkapje gemaakt. “Waar laat jij die lapjes nou?”, vroeg Quinty. Daarop hing Loretta het kapje aan haar arm. “Nou, meestal zo hoe jij dat nu doet. Even zo makkelijk. Of in mijn jaszak. Maar in je jaszak is niet handig, want daar zit ‘ie weer tussen de sleutels en dan valt ‘ie er weer uit en ligt ‘ie op de grond.”

Dan blijft er natuurlijk maar één alternatief over: de beha. “Er zijn dames die hem in hun beha stoppen, dat doe ik ook wel eens”, aldus Loretta. Quinty verbijsterd: “Echt waar?! In je beha?!” Loretta: “Ja, maar ik weet niet of dat hygiënisch is.” Quinty: “Ik heb hem echt nog nooit in mijn beha gestopt. Dat is toch heel raar?”

“Heb je wel een beha aan?”, vroeg Loretta vervolgens. Quinty: “Ik heb wel een beha aan. Anders wordt het ook gekkig.”

Waar laat Quinty ze?

Net als je denkt dat het niet gekker kan, blijkt Quinty een nóg verbijsterendere plek te hebben voor haar mondkapjes. “Ik doe hem vaak in het binnenzakje van mijn tas. Je hebt altijd meerdere vakjes en een van die dingetjes bewaar ik dan om het mondkapje in te doen, maar het blijft gehannes.”

Eva Jinek, move over. Dit programma móet naar prime time.

Fragment

Loretta en haar mondkapje:

Wat vindt u?

Alle polls

Denkt u dat Wendy van Dijk in het echt een sympathieke vrouw is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen