Johan Derksen wil samen met VI-collega’s knikkeren op SBS 6

Johan Derksen zou het hartstikke leuk vinden om mee te doen aan Marble Mania, de nieuwe knikkershow van SBS 6. Hij kan dan een kandidatentrio vormen met Wilfred Genee en René van der Gijp.

Johan Derksen © Veronica Inside

De nieuwe knikkershow van SBS 6 is een hit met wekelijks zo’n 1,4 miljoen kijkers op de donderdagavond. Na de eerste aflevering verbaasde Johan Derksen vriend en vijand door het programma de hemel in te prijzen, zelfs John de Mol was verbijsterd. De online showrubriek RoddelPraat vermoedde zelfs dat Johan was omgekocht.

Johan wil knikkeren

Niets is minder waar: Johan is écht enthousiast. Daar voegt hij vandaag in De Telegraaf aan toe dat hij zelfs graag mee zou doen. “Had je me twee maanden geleden gevraagd of ik als volwassen man een potje zou willen knikkeren met René, dan had ik mij afgevraagd of je wel goed bij je hoofd bent. Maar John de Mol mag bellen, hoor.”

Johan vervolgt veinzend: “Al heb ik de indruk dat hij wat huiverig is om ons voor shows in te schakelen sinds wij zijn nieuwjaarsshow al bij voorbaat tot de grond toe hadden afgebrand.” Hij doelt op het slechte programma dat Johan en zijn VI-collega’s maakten na de jaarwisseling,

John heeft interesse

John de Mol heeft interesse in knikkerende VI-sterren. De mediamiljardair: “We zoeken de deelnemers er elke week op uit dat ze elkaar kennen, omdat dat voor extra competitie zorgt. De mannen van Veronica Inside zouden uitermate geschikt zijn.”

Tot slot: wat vindt Johan van alle verdachtmaking na zijn enthousiaste uitspraken over Marble Mania? “Ik mag mensen niet beledigen, maar als ik een keer iets positiefs zeg, dan is het ook niet goed!”, aldus de voetbalkenner.

Het Telegraaf-artikel ‘Met Marble Mania kan John de Mol voor derde keer de tv-wereld veroveren’ kunt u hier lezen.

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen