‘Johan Derksen geen marionet John de Mol, vindt knikkershow écht leuk’

Er klopt niets van de bewering dat Johan Derksen een marionet is van John de Mol. Hij vindt diens nieuwe knikkershow écht leuk. Dat meldde Guido den Aantrekker gisterenavond in Shownieuws.

Johan Derksen Foto: Veronica Inside

Johan Derksen zorgde maandagavond in Veronica Inside voor behoorlijk bizarre televisie door de nieuwe knikkershow Marble Mania de hemel in te prijzen. De mannen van RoddelPraat weten het zeker: dit móest Johan zeggen van zijn baas John de Mol. Onzin, denkt Story-hoofdredacteur Guido den Aantrekker.

Johan oprecht

John de Mol zelf was er ook verbaasd over, zei hij gisteren voor de camera van De Telegraaf. “Ik was ook verbaasd. Hij stuurde mij vrijdagochtend een mailtje van: ‘Ik heb gisterenavond met veel plezier zitten kijken.’ Ik zeg: ‘Johan? Ben je al dronken of heb je iets verkeerds gegeten? Zo niet, dan lijst ik deze even in.'”

Guido denkt dat John en Johan hier de waarheid spreken. “Als je Johan een beetje kent, dan weet je dat hij altijd heel eerlijk is. Dat kan wel eens in negatieve zin zo uitpakken, maar ook in positieve zin. Hij is sowieso heel sociaal bewogen in zijn privéleven, dus als hij zo’n brief of mail aan John stuurt, dan weet ik honderd procent zeker dat hij dat meent.”

Verbaasd

Tooske Ragas twijfelt wél over de oprechtheid van Johan. “Oké”, reageerde ze cynisch op de uitspraken van Guido.

Guido: “Je zit me heel verbaasd aan te kijken.”

Tooske: “Ja, nou ja, omdat hij in elk geval de vibe over zich heen heeft dat hij vaker negatief is dan positief.”

Guido: “Ja, maar dat is natuurlijk ook wel een beetje een kunstje. Dat maakt dat programma nou juist zo heerlijk om naar te kijken. En ook dat meent hij overigens, hoor – Louis van Gaal weet er alles van natuurlijk. Maar in dit geval wilde hij toch even laten blijken dat hij dit een fantastisch programma vindt, wat het natuurlijk ook is.”

Tooske: “Superleuk, superleuk.”

Fragment

Johan over Marble Mania:

Wat vindt u?

Alle polls

Groeit Jan Versteegh ooit uit tot een A-ster?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen