Wilfred Genee vindt ochtendshow op Radio Veronica erg zwaar

De verhuizing van de middagspits naar de ochtendspits op Radio Veronica valt presentator Wilfred Genee erg zwaar. De combinatie met het tv-werk in de avond is pittig. Dat zegt hij in Veronica Magazine.

Radio Veronica Inside Foto: Radio Veronica

Wilfred Genee maakt op Radio Veronica een radiovariant van Veronica Inside. Tot het vertrek van Giel Beelen deed hij dat in de middag, maar nu is hij te horen op het tijdstip dat Giel heeft achtergelaten. Daardoor moet Wilfred vroeg zijn bed uit: hij wordt al om 7.00 uur in de radiostudio verwacht.

Vroeg uit bed

Eigenlijk begint de ochtendshow van Wilfred al om 6.30 uur, maar het eerste halfuur laat hij door zijn sidekick Niels van Baarlen en Rick Romijn presenteren, omdat hij dat extra half uurtje slaap niet wil missen. Wel zit hij tijdens dat eerste half uurtje al in de auto naar de studio en belt hij dan in in zijn eigen radioprogramma.

Het is allemaal pittig, vindt Wilfred. “Het valt me zwaarder dan gedacht, elke werkdag om half zes de wekker en meteen de beuk erin en dan vaak ’s avonds weer het tv-werk”, aldus de presentator van Veronica Inside, dat het afgelopen seizoen een stuk minder bekeken werd op tv-zender Veronica.

Wilfred gaat door

Hoewel Wilfred het heel erg zwaar vindt, blijft hij het radioprogramma vooralsnog wel gewoon presenteren. “Ik voorspel dat ik de ochtendshow bij Radio Veronica blijf doen. Ook al denken veel mensen dat ik dit niet volhou, toch gaat het me lukken in 2021.”

Wat voor jaar wordt 2021 verder volgens Wilfred? “Verder wordt Mark Rutte gewoon weer gekozen als minister-president, komt Oranje niet verder dan de halve finale op het EK en hebben we weer een behoorlijk normale zomer omdat we corona dan behoorlijk onder controle hebben.”

Wat vindt u?

Alle polls

Groeit Jan Versteegh ooit uit tot een A-ster?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen