Veronica-luisteraar boos: Wilfred Genee draait te veel ‘Hollandse troep’

De luisteraars van Radio Veronica zijn niet te spreken over de vele Nederlandstalige muziek die Wilfred Genee draait als de nieuwe ochtendjock van de zender.

Veronica Inside © Radio Veronica

Wilfred Genee is nu vijf weken onderweg met de ochtendvariant van Veronica Inside en hij draait regelmatig allemaal RadioNL-achtige liedjes zoals Voordat Hij Een Taxi Pakt van Danny de Munk en bagger van de Snollebollekes. Daar zit het Radio Veronica-publiek natuurlijk totaal niet op te wachten.

Hollandse troep

Een van die luisteraars, Lieuwe, belde deze week boos in bij Veronica Inside. Hij maande de heren wat aan hun muziekkeuze te doen. “Ik zou zeggen: een beetje minder Hollandse troep. Een beetje minder Hollandse hits. Je luistert natuurlijk wel naar Veronica en het is niet voor niets dat al die rockhits zo hoog staan in de Top 1000 bijvoorbeeld.”

Wilfred: “Ik weet niet of je net Metallica hebt gehoord, vlak voor 7.00 uur?”

Lieuwe: “Nee, die heb ik even gemist.”

Wilfred: “Ja, dat was een partij herrie.”

‘We zijn wel Veronica-luisteraars’

Luisteraar Lieuwe: “Ja, oké, maar we zijn natuurlijk wel Veronica-luisteraars en ik heb wel het idee dat je de Nederlandse muziek te veel wil promoten zeg maar.”

Wilfred: “Nou ja, dat is de reden waarom ik het ben gaan doen. De voorwaarde was dat er wel heel veel Nederlandstalige muziek zou worden gedraaid, maar dat schijnt dus heel ingewikkeld te zijn.”

Lieuwe: “Dan kan je beter bij Hollandse Hits FM gaan zitten ofzo, denk ik dan.”

Wilfred besloot daarop het gesprek te beëindigen: “Ja, maar die betalen niet hetzelfde. Dankjewel jongen!”

Wat vindt u?

Alle polls

Begrijpt u dat Maxime Meiland niet echt geliefd is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen