Sky Radio blijft vanwege corona ook kersthits draaien na kerst

Sky Radio blijft dit jaar vanwege de coronamaatregelen één dag langer kersthits draaien dan gewoonlijk. Ook op de dag na tweede kerstdag zullen non-stop kersthits te horen zijn.

Sky Radio © Sky Radio

De reden dat Sky Radio ook op zondag 27 november met kersthits komt, zijn de coronamaatregelen. “Premier Mark Rutte liet gisterenavond tijdens de persconferentie weten dat we Kerstmis dit jaar met een beperkt aantal mensen mogen vieren waardoor veel kerstvierders het gezellig samenzijn over meerdere dagen zullen verdelen.”

Derde kerstdag

Sky Radio verlengt de kerst daarom dit jaar met een derde kerstdag, zodat luisteraars het bezoek tijdens de feestdagen kunnen spreiden en tegelijkertijd langer kunnen luisteren naar de kerstmuziek van Sky Radio.

Zenderbaas Uunco Cerfontaine denkt dat het een goede stap is. “Deze kerst is anders dan andere jaren, maar we blijven positief bij Sky Radio. We mogen dan wel minder bezoek ontvangen, maar we kunnen de feestdagen wel langer vieren waardoor we toch iedereen kunnen zien. We willen onze luisteraars dan ook de mogelijkheid geven om het kerstgevoel zo lang mogelijk vast te houden.”

Christmas Station

Sky Radio 101 FM wordt ieder jaar omgedoopt tot The Christmas Station. Dit jaar werd het kerstseizoen op 23 november geopend door Michael Bublé. Sindsdien zijn non-stop kersthits te horen op Sky.

Wat vindt u?

Alle polls

Begrijpt u dat Maxime Meiland niet echt geliefd is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen