Gordon vertelt voor het eerst op camera over overval

Gordon heeft voor het eerst op camera gereageerd op de brute woonoverval, waar hij eind september slachtoffer van was. Dat was dinsdagavond te zien in RTL Boulevard.

Gordon © RTL

Na de brute roofoverval rende Gordon naakt de straat op. Hij werd tijdens de overval naakt vernederd en beroofd van dure horloges, mogelijk omdat hij daarmee te koop liep op Instagram. Al snel pakte de politie één van de boeven op: een 23-jarige knul. Het betrof volgens John van den Heuvel geen uit de hand gelopen Grindr-date.

Boulevard-verslaggever Jamie Trenité vroeg aan Gordon hoe het nu met hem gaat. “Ja, het gaat heel goed. Nou ja, heel goed, naar omstandigheden wel.”

Het heeft flinke indruk op Gordon gemaakt. “Het heeft wel heel veel impact gehad op mezelf als persoon zijnde. Ik wil er eigenlijk ook liever niet heel veel over zeggen. Dat kan ook eigenlijk niet, omdat het onderzoek nog steeds loopt. Maar het gaat goed.”

Horecadrama knaagt aan Gordon

Daar komt nog bij dat de horecazaken van Gordon het momenteel beroerd doen vanwege de coronacrisis. “Als ondernemer kan ik je vertellen dat het je recht in je ziel raakt, als je zes jaar lang iets hebt opgebouwd wat je gewoon neer ziet storten.”

“Heel eerlijk: in Amsterdam is het op dit moment diep en diep triest. Verbluffend genoeg loopt Blaricum goed met to go en af te halen, maar Amsterdam is gewoon leeg. Dan huilt je hart wel ja.”

Interview

Het interview kunt u bekijken op de website van RTL Boulevard.

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen