Horror: Gordon in eigen huis beroofd en mishandeld

Gordon is in de nacht van zaterdag op zondag beroofd en mishandeld in zijn eigen appartement in Amsterdam-Zuid, dat boven zijn horecazaak Blushing ligt. Die primeur brengt De Telegraaf zojuist groot op zijn voorpagina en in een pushbericht. De SBS 6-ster doet zijn verhaal aan John van den Heuvel, de misdaadjournalist van de krant. “Ik dacht dat ik zou worden vermoord. Het leek een nachtmerrie. Ik ben geslagen, geschopt, vernederd en ze dreigden me dood te steken.

Overdag kreeg Gordon al te horen dat hij corona heeft, maar daarmee was zijn rampdag nog niet voorbij. “Ik was ervan overtuigd dat ik zou worden vermoord. Ik probeerde rustig tegen de daders te praten maar ze bleven maar tegen me schreeuwen.”

Gordon werd vastgebonden en kreeg een mes op zijn keel. Ondertussen werd hij beroofd van zijn pinpas, creditcards en dure sieraden zoals een Rolex-horloge.

Toen de daders weg waren, lukte het Gordon om zich te bevrijden en in paniek de straat op te rennen. Hij werd geholpen door de beveiligers van een museum op het Museumplein.

De politie zit er momenteel bovenop. Hoe de daders binnenkwamen, wil de politie niet zeggen. De tv-ster en zijn woning worden sinds de overval extra beveiligd.

Wie doet iemand zoiets aan?

Foto: Instagram

Wat vindt u?

Alle polls

Mist u Patty Brard bij Shownieuws?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen