Politie pakt Gordon-schopper op: jongen van 23

Gordon kan tevreden naar het werk van de Amsterdamse politie kijken. Het is hen nu al gelukt om één van de verdachten van zijn gewelddadige beroving op te pakken; het gaat om een 23-jarige jongen. Dat meldt De Telegraaf vandaag. In de nacht van zaterdag op zondag is Gordon naakt vastgebonden in zijn woning, waarna hij werd geslagen, geschopt, vernederd en beroofd. Omdat de Talpa-ster middenin de museumbuurt woont, hangen er veel camera’s op straat en dat komt goed uit.

Direct na de roofoverval is de politie begonnen met een grootschalig onderzoek. “Op enig moment wisten de rechercheurs te achterhalen wat de identiteit was van één van de verdachten. Die hebben zij vandaag weten op te sporen en aan te houden.

De aanhouding vond plaats in een woning in Amsterdam. Na de inval kon de 23-jarige jongen probleemloos worden gearresteerd.

De politie wil er nog niet veel over kwijt. “Wel heeft het onderzoek opgeleverd dat de beroving los staat van de activiteiten van de zogenoemde Rolex-bende“, aldus De Telegraaf.

Gordon zegt enorm dankbaar te zijn voor het ‘waanzinnige’ werk van de politie. “Heel blij dat ze het zo voortvarend hebben aangepakt.

Nog altijd wordt angstvallig geheimgehouden hoe de daders in de woning van Gordon zijn gekomen. Er wordt volop gespeculeerd dat de Talpa-ster dacht een internetdate te hebben. Dat lijkt onwaarschijnlijk, omdat Gordon in quarantaine zat vanwege een coronabesmetting.

Foto: RTL

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen