Overval Gordon geen uit de hand gelopen Grindr-date

De roofoverval in de woning van Talpa Network-ster Gordon betrof geen uit de hand gelopen Grindr-date. Die suggestie is volstrekte onzin. Dat heeft John van den Heuvel, die zijn goede vriend bijstaat in dit proces, gisteren gezegd in RTL Boulevard. Na de overval op Gordon draaide de geruchtenmachine op volle toeren, want: waarom werd Gordon naakt vastgebonden en vernederd door de overvallers en waarom wilde hij niet zeggen hoe de overvallers zijn woning in waren gekomen?

Het is in elk geval niet zo dat Gordon ze in huis heeft gehaald als internetdate, aldus John. “Er is ook op social media wel gesuggereerd dat het een uit de hand gelopen date of iets zou zijn, dat is absolute onzin.

De 23-jarige jongen die Gordon overviel blijft in elk geval 90 dagen langer vastzitten, zo werd gisteren bekend. “Het Openbaar Ministerie heeft een heel sterke zaak en de rechtbank zegt nu: ‘Deze man blijft in elk geval nog zeker 90 dagen vastzitten.’”

Hoe is het nu met Gordon? “Ik heb hem vanmiddag nog even gesproken. Het gaat beter met hem. Hij is in therapie en zegt er wel vertrouwen in te hebben dat het weer goed gaat komen. Die negentig dagen duidt wel op heel ernstige bezwaren tegen die verdachten.”

Albert Verlinde zei later op de avond in Shownieuws dat hij het verstandig vindt dat Gordon zwijgzaam is. “Gordon reageert natuurlijk niet. Je kunt hier niets over zeggen. Alles wat je vertelt kan natuurlijk gebruikt worden door de verdediging van die jongen om te zeggen: ‘Dat is wel of niet zo gebeurd.’ Het is heel verstandig dat Gordon op dit vlak zijn mond houdt.”

Foto: SBS, YouTube

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen