Giel vandaag wel op tijd wakker, boos over ‘zure kutten’

Giel Beelen was vandaag wél op tijd wakker voor zijn nachtshow op NPO Radio 2. Hij kon om 4.00 uur gewoon zijn eigen radio-uitzending te openen. Dat was te horen op de publieke radiozender. Na zich twee keer in een week tijd te hebben verslapen, heeft Giel flink wat kritiek over zich heen gekregen. In plaats van de hand in eigen boezem te steken, ging de radiomaker vannacht volledig los op zijn critici. “Ik kon er gisteren wel echt in zwelgen, omdat er ook zulke negatieve, zure kutten waren.”

Negatieve, zure kutten? “Ja, sorry dat ik het zo zeg. Aangezien ik vooral boos op mezelf was, ga je er toch in. Van mijn grootste fan Michiel Jongewaard heb ik gehoord dat ik van de zender af moet en dat dit het bewijs was.

Heel flauwe kritieken, vindt Giel dat. “Dan denk ik: come on, jongens, get a life. Ik zit hier van 4.00 tot 6.00 uur en dan ben ik er om lol te maken, lekker te lullen, muziek te maken en fun te hebben. Ik hoop dat jij daar ook zo in staat.”

Giel vond het gisterenavond lastig om in slaap te komen. “Ik dacht natuurlijk de hele tijd wel: ik moet nu niet alsnog laat naar m’n nest gaan. Maar dan kan je niet slapen. Ik was onrustig. Ik heb die nieuwe wekkers ingesteld, ook buiten het bed gezet.”

Ik werd om het uur wakker en net op het moment dat ik een beetje lekker begon te slapen, ging de bel, waarvan ik even dacht dat het mijn nieuwe wekker was. Toen stond Lex Uiting van Boulevard voor de deur, die lul.”

Het is de bedoeling dat Giel elke werkdag van 4.00 tot 6.00 uur te horen is op NPO Radio 2. Tot nu toe lukt dat gemiddeld één keer per week niet.

Foto: Instagram

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen