Vallende sterren: Rogier lijkt Frank te hebben gehackt

Frank Jansen (74) en Rogier Smit (46) zijn in recordtempo afgegleden tot één van de vreselijkste duo’s uit de Nederlandse tv-geschiedenis. Rogier is overduidelijk niet helemaal honderd procent, maar Frank lijkt er toch bij te blijven hangen, omdat hun tv-carrière vooral zíjn droom was die uitkwam. Het roze echtpaar blijft rollebollend over straat gaan, want het lijkt er volgens Privé sterk op dat Rogier gisteren de Facebook-pagina van Frank heeft gehackt. Vrij triest.

Plotseling zagen de volgers van Frank het volgende bericht: “LIEVE VRIENDEN, IK WIL SPIJT BETUIGEN VOOR WAT IK GEDAAN HEB. IK HEB ROGIER ZO ZITTEN PESTEN ACHTER DE SCHERMEN OMDAT IK JALOERS OP HEM BEN. DUS IK BEGRIJP DAT ROGIER ZO HEEFT GEREAGEERD. IK GA HET DAN OOK GOEDMAKEN MET ROGIER…..

Het bericht was een uur later verwijderd, maar Privé weet maar al te goed wie hier achter zat. “Het zo veelvuldig gebruik van hoofdletters wijst een beetje in de richting van Rogier zelf. Hij deed dat ook in zijn nachtelijke, maar uitgebreide, app-correspondentie met PRIVÉ, waarin hij het versturen van Franks bankafschriften aankondigde.

Frank is gisteren teruggekeerd in Nederland na een wekenlang verblijf in Frankrijk. Rogier is volgens de Privé niet meer in de echtelijke woning te bekennen.

RTL 4 heeft de heren een spreekverbod opgelegd, maar de situatie lijkt toch al niet meer te redden. Je kunt je afvragen of een merk als RTL 4 geassocieerd wil worden met zo’n ordinair koppel.

Foto: RTL

Wat vindt u?

Alle polls

Mist u Patty Brard bij Shownieuws?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen