Alexander Klöpping heeft ‘tyfushekel’ aan 3FM-Mark

Alexander Klöpping heeft een vreselijke hekel aan het schijtlollige gehalte van de Nederlandse radio. Hij gruwelt vooral van 3FM-dj Mark van der Molen. Dat laat hij blijken in een bericht op Twitter. Er zijn weinig mensen die anno 2020 nog meekrijgen wat er allemaal te horen is op 3FM, dus om mensen te verleiden om te gaan luisteren, worden er op de socials regelmatig wat hoogtepunten geplaatst. Ook Mark plaatste een fragment waar hij trots op is, maar Alexander vindt het om te kotsen.

Het fragment heeft inderdaad een enorm hoog kleuterradio-gehalte. De radio-dj belt luisteraar Naomi op, omdat ze geen patat en aardappels lust. Volstrekt oninteressant, zou je zeggen, maar Mark denkt daar anders over.

Mark blijkt Naomi in zijn radioshow talloze keren te hebben teruggebeld met aanvullende vragen, zoals: lust je ook geen zoete aardappel? Is het dan de structuur of smaak die je niet lust? En aardappelkroketjes dan?

Al die fragmentjes heeft Mark achter elkaar geplakt en op de socials gezet. Zelf is hij er erg trots op: “Deze video is het ultieme bewijs waarom ik zo geniet van avondradio op 3FM 😂🥰.

Daar denkt Alexander Klöpping anders over. “Ik heb zo’n tyfushekel aan radio“, bitcht de Blendle-baas.

Veel mensen zijn het ermee eens, al wijzen ze er wel op dat lang niet alle radio zo slecht is. “Ik hou van radio! Maar dan wel leuke radio. Dit is echt heel slecht“, zegt Katja.

En Joanna: “Vinden mensen dit echt leuk en grappig?! Nee toch?

Het bewuste fragment:

Foto: NPO

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen