Linda de Mol wil kijker opnieuw belazeren met stripshow

Geplaatst op vr 16 okt 2020 om 10:45

Linda de Mol zou het leuk vinden om met een tweede editie van de stripshow ‘For One Night Only: he-le-maal naakt’ te komen. Dat heeft ze gezegd in De Coen & Sander Show op Radio 538. De stripshow met mannelijke BN’ers werd vorig jaar groots aangekondigd als de ‘piemelshow’ en trok in november een recordaantal kijkers naar Net5: 813.000 mensen worstelden zich door de urenlange show, omdat hen beloofd was dat ze aan het eind de piemel van Jan Versteegh zouden zien.

Niet alleen Jan, maar ook Sander Lantinga, Simon Keizer, Thijs Römer, Viggo Waas, Jasper Demollin, Peter Faber, Jan Versteegh en Kenzo Alvare zouden ‘he-le-maal naakt’ gaan.

Mooi niet dus: de BN’ers lieten hun pielemuis alleen zien aan het publiek in de zaal – Linda zat front row – en de kijker thuis kreeg alleen de billen van de heren te zien. De piemelshow bleek dus vooral te voorzien in de hitsige behoeftes van Linda zelf.

Tv-recensenten vonden het heel flauw. “Die onbegrijpelijke knieval voor de preutsheid was – excusez le mot – het lulligste einde van een televisieprogramma ooit“, zei NRC’s Arjen Fortuin bijvoorbeeld.

Opvallend genoeg was Angela de Jong níet boos, omdat zij piemels sowieso lelijk vindt. “Wie van mij een tirade verwacht over het kijkersbedrog, wees gerust. Ik lag er niet van wakker. Dat bungelende ding is naar mijn bescheiden mening niet het mooiste onderdeel van een mannenlichaam.

Ondanks alle controverse, denkt Linda kennelijk dat de kijker er nog een keer in gaat tuinen. “Als er een nieuwe editie komt, is Coen (Swijnenberg, red.) de eerste die we bellen natuurlijk“, grapt ze.

Dan: “Ik zou het wel heel graag willen hoor, want ik vond het een ontzettend leuk programma om naar te kijken met een heel belangrijke boodschap. Maar ja, onder de huidige omstandigheden hebben we een heleboel dingen die we van plan waren in de ijskast gezet. Maar ja, dat komt er heus wel weer een keer uit en dat lijkt me geweldig.

Eén ding is zeker: die 813.000 kijkers van vorig jaar krijgt Linda nooit meer terug.

Foto: NPO
31 Reacties op “Linda de Mol wil kijker opnieuw belazeren met stripshow”


 1. Alfonso

  Nare club mensen bij Talpa !

 2. Eva Quirinius

  Coen Swijnenberg = Radio538 = Talpa = familie De Mol.

  Logisch dat Coen enthousiast is! Dat staat in zijn contract: “Artikel 1: positief en enthousiast zijn over alles dat Talpa en/of De Mol is’.

 3. Fartende Pettie

  Oprotten met het infantiele kleine piemelshow. Hier in NL zijn we al eeuwen gewend aan naakt en seks dat het een ware kunst blijkt om zonder naakt te scoren.

 4. Alex

  Wist niet dat Linda de Mol zo erg geil is op andere mans piemel.
  Hoop dat niemand aanmeld voor zo een rot en onzin programma

 5. Jantien Visser

  Ik vind het toch knap van Linda om zo positief over zo’n flater programma te kunnen praten.
  Maar onderhand wordt mij wel duidelijk dat deze dame begint te raaskallen. Die heeft de werkelijkheid allang uit het oog verloren.
  Gouden koffer is al weer voorbij, dus voorbij die hoge kijkcijfers. Ik Hou Van Holland zakt almaar lager in de kijkcijfers, dus zij zal toch wat moeten bedenken om in de running te blijven.
  Enfin, ik stel voor te gaan koffieleuten met Merel Westrik.

 6. Betty Glasbak

  Linda is oud nieuws, een oude krant die uitgelezen is.

 7. Huismaker

  Tja, als je doelgroep bejaarden en wanhopige huisvrouwtjes zijn ? Dan kan ik mij voorstellen dat iedere aandacht belangrijk is. Wellicht dat bloot voor hen een verdienmodel betekent. De rest zit op het internet.

 8. Henk

  Waarom kan zij nou nooit eens een keer eerlijk zijn. Realistisch. Dat gelul er omheen. Ze weet zelf ook dat die hut in de verkoop staat en dat zij dan straks gewoon weer een nieuwe baas heeft en zij dus afhaakt als ‘creatief directeur’ van Net5. Het heeft niks met corona te maken dat er op Net5 niet meer geprogrammeerd wordt, het is gewoon geen businessmodel, was het een jaar geleden ook niet.

 9. Miriam

  Ik kijk alleen nog als ik de stijve piemel van Jan te zien krijg.

 10. Luister

  Jezus……..wat zielig…….

 11. Sjaak

  Linda mag elke dag voor mij strippen.

 12. Tobias

  Linda’s programma’s zijn altijd bijzonder dommig en plat. Net als dat tijdschrift van haar. Haar vriendje Jeroen Koningsbrugge en haar neefje willen vast wel meedoe aan dat piemelgedoe als Linda het hun lief vraagt.

 13. WC Pot

  Leuk!!! Ik ga zeker kijken. Top Linda.

 14. Flip de Beer

  Leuk om nog eens te doen. Of een Any Body-programma met bn’ers.

 15. Geile Gerrit

  Mijn ultime natte droom komt uit…………. een naakte Linda de Mol heerlijk gewoon,alles klotst al bij me

 16. colette

  Overjarige Linda krijgt slechte seks thuis armoedig mens is zwaar op haar retour alles flopt wat ze doet mens ga koken

 17. Mark

  Volgende keer met vrouwen tijden borstkánker week. Zijn genoeg gekke bn’er wijven die topless willen of er geen moeite mee hebben. Of eventueel met een plakkertje erop, zoals ze dat in de USA ook doen, dan is er toch nog iets bedekt.

 18. Baudet For President

  Hopelijk nu met vrouwelijke bn-ers die topless gaan! mmmm dit zal wel kijkers ‘trekken’

 19. Uuuh

  Als er een nieuwe editie komt dan moet Linda de M. niet een onbelangrijke dj (= personeel) bellen maar haar eigen broer en hem eens voor lul zetten! Als dank voor het vernietigen van haar glansrijke carrière?!

 20. Lariekoek

  A.u.b. Geen piemels op de televisie tonen. Ook geen vrouwelijke geslachtsdelen! Hou het in de privésfeer (thuis) of op nudisten gelegenheden!

 21. Ben

  De hele fam van sjonnie vd kermis is goudeerlijk. Echt waar!! Vraag maar aan bv merel enz.
  Powered by linda. Hilarisch.
  De ene flopperdeflop na de andere.

 22. Kortom treurnis

  Zijn er eigenlijk regels, geschreven of ongeschreven, die betrekking hebben op het dragen van een tienerkapsel tot voorbij de middelbare leeftijd?

 23. Pi Mol

  Het zou ook wel eens leuk zijn om dit met BN’ers te doen. Zou je eigenlijk ook mee mogen doen als je een vrouw bent met een grote cl*t?

 24. MollekeBollekeKnol

  Doe dit met anonieme BN-er paren en noem het ‘The Masked Swinger’.

 25. Fikkie

  Wedden dat tokkie Nederland weer op de eerste rij zitten om zich wederom te laten belazeren?

 26. Donald Dumb

  Familie de Mol en belazeren?
  Je verwacht het niet…

 27. Donald Dumb

  Fikkie. Ja zeker weten…

 28. Gwendolyn

  Stomme Talpa.

 29. AlexF

  ja maken we een

  In de koffer met wie spel er van

 30. WEST*

  Linda duikt met de grootste piemel in de koffer

 31. WEST*

  Linda duikt met de grootste piemel in de koffer.

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.