Linda de Mol wil kijker opnieuw belazeren met stripshow

Linda de Mol zou het leuk vinden om met een tweede editie van de stripshow ‘For One Night Only: he-le-maal naakt’ te komen. Dat heeft ze gezegd in De Coen & Sander Show op Radio 538. De stripshow met mannelijke BN’ers werd vorig jaar groots aangekondigd als de ‘piemelshow’ en trok in november een recordaantal kijkers naar Net5: 813.000 mensen worstelden zich door de urenlange show, omdat hen beloofd was dat ze aan het eind de piemel van Jan Versteegh zouden zien.

Niet alleen Jan, maar ook Sander Lantinga, Simon Keizer, Thijs Römer, Viggo Waas, Jasper Demollin, Peter Faber, Jan Versteegh en Kenzo Alvare zouden ‘he-le-maal naakt’ gaan.

Mooi niet dus: de BN’ers lieten hun pielemuis alleen zien aan het publiek in de zaal – Linda zat front row – en de kijker thuis kreeg alleen de billen van de heren te zien. De piemelshow bleek dus vooral te voorzien in de hitsige behoeftes van Linda zelf.

Tv-recensenten vonden het heel flauw. “Die onbegrijpelijke knieval voor de preutsheid was – excusez le mot – het lulligste einde van een televisieprogramma ooit“, zei NRC’s Arjen Fortuin bijvoorbeeld.

Opvallend genoeg was Angela de Jong níet boos, omdat zij piemels sowieso lelijk vindt. “Wie van mij een tirade verwacht over het kijkersbedrog, wees gerust. Ik lag er niet van wakker. Dat bungelende ding is naar mijn bescheiden mening niet het mooiste onderdeel van een mannenlichaam.

Ondanks alle controverse, denkt Linda kennelijk dat de kijker er nog een keer in gaat tuinen. “Als er een nieuwe editie komt, is Coen (Swijnenberg, red.) de eerste die we bellen natuurlijk“, grapt ze.

Dan: “Ik zou het wel heel graag willen hoor, want ik vond het een ontzettend leuk programma om naar te kijken met een heel belangrijke boodschap. Maar ja, onder de huidige omstandigheden hebben we een heleboel dingen die we van plan waren in de ijskast gezet. Maar ja, dat komt er heus wel weer een keer uit en dat lijkt me geweldig.

Eén ding is zeker: die 813.000 kijkers van vorig jaar krijgt Linda nooit meer terug.

Foto: NPO

Wat vindt u?

Alle polls

Jandino Asporaat schept op over zijn BN'er-privileges. Onhandig of leuk voor hem?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen