Sky Radio vanwege corona nu al met kerstmuziek

Geplaatst op di 29 sep 2020 om 12:15

Sky Radio begint dit jaar eerder met het draaien van kerstmuziek. Vanwege de coronacrisis hebben de mensen daar nu al behoefte aan. Dat heeft Talpa Radio zojuist laten weten. Met nog 87 dagen tot de feestdagen heeft Sky Radio nu al zijn kerstzender geopend. “Sky Radio speelt hiermee in op de behoefte van het gezellige ‘samen-gevoel’ dat Kerstmis met zich meebrengt. Door de coronacrisis en de daarbij komende social distancing lijkt hier meer behoefte aan te zijn“, zo klinkt het.

Een derde van de Nederlanders boven de achttien jaar heeft extra zin in kerst door de coronacrisis en een kwart is zelfs van plan om extra uit te pakken met de feestdagen, blijkt uit onderzoek van Talpa Network.

De kerstzender Sky Christmas is vanaf vandaag te beluisteren via Nederland.FM, Juke en de Sky-app. De hoofdzender Sky Radio wordt enkele weken voor kerst omgedoopt tot The Christmas Station.

Bekende kerstliedjes die te horen zijn op de kerstzender van Sky Radio, zijn onder meer All I Want For Christmas Is You van Mariah Carey en Last Christmas van Wham.

Foto: Sky Radio








38 Reacties op “Sky Radio vanwege corona nu al met kerstmuziek”


 1. ZeerNetteDame

  Naar Sky Radio luisteren alleen drugsgebruikers en andere halvegaren, zoals kampbewoners en Romana de scooterrijdster. Belachelijk om nu al met deze onzin te komen.

 2. 🗣(wordt Soms verwijderd...)

  The Christmasstation van Skyradio begint al jaren op 1 oktober. Dit jaar dus 2 dagen eerder……

 3. Sjaak

  Heerlijk! Ik kan niet wachten.

 4. marc

  Fake news? kom op zeg!

 5. Ra de Maker

  Waarschijnlijk heeft dat onderzoek plaatsgevonden in een Talpa Network kantoor in Laren. #SpeelGeenPoppenkast

 6. Falco Buteo

  Ik ben gestopt met luisteren op 1-10-88.
  Het zal wel.

 7. Margriet

  1 april is toch al voorbij? Fake-nieuws dan?

 8. Momo

  Gadverredamme

 9. Zomaar

  Psychologie van de koude grond.

 10. Zalmneusje

  Zo gaat de magie van de gezellige kersttijd er wel vanaf.

 11. Britt Scholte Lover

  Sky radio christmas is het hele jaar al te beluisteren online!

 12. Leo knots

  Gezellig, overigens kan je online het hele jaar luisteren

 13. Panda De Haan

  Intieme kerst met max 4 personen onder de kerstboom

 14. Chiel

  Dit is gewoon het hele jaar te luisteren. Net als het station met zomermuziek. Onzin dus .

 15. Atheïst

  Wat een gelul. Op die verschrikkelijke kerstmuziek zelfs met kerst zitten de de meeste Nederlanders niet op te wachten. Net zo min op kerstsferen in tuincentra in september of weer een verschrikkelijke kerstfilm. Dan maar drie maanden Sinterklaas én Zwarte Piet natuurlijk.

 16. Muis

  Jezus Tyfus, sterf met je kerstmuziek. Alsof alleen in december al niet erg genoeg is.

 17. Logicus

  Sky radio is niet goed snik. Er zijn steeds minder gelovigen in Nederland en streng gelovigen boycotten de kerstboom en vinden kerst een hypocriete, commerciële periode in plaats van een gelovig feest.
  Krijgen we meteen nog eerder dat gezeur van racistisch activisten die vinden dat: ‘I ‘m dreaming of a white (blank) christmas’ een racistisch lied is.

 18. Corrie

  Hoezo hebben we daar behoefte aan? We hebben behoefte aan een vaccin. Dit is – nog meer dan mondkapjes – echt een schijnvertoning.

 19. Sjaak

  Verzuurd groepje hier hoor. Man man man.

 20. Albert Verhinderd

  Talpa, door mongolen, voor mongolen…

 21. Bastiaan

  behoefte aan is.. wat een gelul

 22. Actries van Houten

  Leuk hoor, kerstliedjes. Maar wat heeft dat met corona te maken? Behalve dan de gedachte dat je drie maanden opgesloten zit, nergens heen mag en de godganse dag jezelf thuis gaat zitten kwellen met deze ‘muziek’?

 23. Sjaak

  Ik wil in de auto zitten en ‘Driving home for Christmas’ horen. Dat geeft mij een gevoel van gezelligheid, liefde en saamhorigheid.

 24. Mark

  Atheïst.

  Onzin, Mariah Carey staat standaard elk jaar met Kerst in de bovenste regionen van de hitlijsten.

 25. Don

  Hoe zielig!!! whahaha

 26. De Paashaas

  Ik luister nu al naar paasmuziek.

 27. Master Beer

  Volgens mij heeft Sky Radio al het hele jaar door een digitale kerstzender. Hun persbericht is dus volkomen overbodig. En corona of niet….. ik zit niet te wachten op die eeuwige kerstmeuk van Sky. Echt elk jaar dezelfde nummers.

 28. Sjaak

  Sky Radio schept een onderlinge band.

 29. Donald Dumb

  Jeez, helemaal gek geworden bij Sky Radio.
  Gelukkig zet ik het nooit op.
  Ik voel me als niet gelovige achtergesteld, waar kan ik protesteren tégen Kerstmis? Ik heb al jaren genoeg van die schijnheilige onzin…

 30. Statisticus

  Mark@
  Plastic whiteface Carey heeft inderdaad de laatste jaren wat kerstplaatjes verkocht in Nederland. Dat betekent niet dat de rest van Nederland, ruim 98 procent, deze jankmuziek moet aanhoren, laat staan andere hypocriete kerstmuziek. Die paar mensen die dit wel graag horen, kunnen zelf die plaat draaien of via Spotify beluisteren.

 31. Bart

  Dom! Hoe eerder je begint des te eerder mensen deze muziek zat zijn en naar een andere zender zappen. Meestal is dat niet naar een andere Talpa zender.

 32. WEST*

  binnenkort op 100.2 SINT FM ruim 2 maanden lang sinterklaas liedjes
  net zoals sky is ook bij ons de playlist beperkt , 25 liedjes maar de zender staat ook zoals sky op repeat

 33. Bart M.

  The Sky is the limit, Skyradio is het einde.

 34. Jim

  Een bezuinigingsmaatregel, het hele jaar door dezelfde kerstmuziek en ze kunnen de muzieksamensteller van Sky Radio dumpen.

 35. WEST*

  Pauperzender

 36. Hardy

  Leuk ! Ik ben zelf thuis alvast begonnen met de paasboom, die zet ik morgen buiten. Vanwege de coronacrisis hebben de mensen daar nu al behoefte aan ! Ik ga dit weekend ook vast eieren verstoppen.

 37. Een zwarte knecht

  Kan er een Sinterklaas-zender met de traditionele Zwarte Piet komen? Ik vind de kerstman te dik…

 38. SkyradioPR

  Jullie zijn in het nepnieuws getrapt! Sky Radio Christmas is 24 uur per dag elke dag van het jaar te horen. Kortom is geen nieuws dat deze themazender bestaat…wel goede PR actie!

Televisienieuws



Mail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.