Sky Radio vanwege corona nu al met kerstmuziek

Sky Radio begint dit jaar eerder met het draaien van kerstmuziek. Vanwege de coronacrisis hebben de mensen daar nu al behoefte aan. Dat heeft Talpa Radio zojuist laten weten. Met nog 87 dagen tot de feestdagen heeft Sky Radio nu al zijn kerstzender geopend. “Sky Radio speelt hiermee in op de behoefte van het gezellige ‘samen-gevoel’ dat Kerstmis met zich meebrengt. Door de coronacrisis en de daarbij komende social distancing lijkt hier meer behoefte aan te zijn“, zo klinkt het.

Een derde van de Nederlanders boven de achttien jaar heeft extra zin in kerst door de coronacrisis en een kwart is zelfs van plan om extra uit te pakken met de feestdagen, blijkt uit onderzoek van Talpa Network.

De kerstzender Sky Christmas is vanaf vandaag te beluisteren via Nederland.FM, Juke en de Sky-app. De hoofdzender Sky Radio wordt enkele weken voor kerst omgedoopt tot The Christmas Station.

Bekende kerstliedjes die te horen zijn op de kerstzender van Sky Radio, zijn onder meer All I Want For Christmas Is You van Mariah Carey en Last Christmas van Wham.

Foto: Sky Radio

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen