Lieke accepteerde piemelshow uit reservebankstress

Geplaatst op di 29 sep 2020 om 12:45

Lieke van Lexmond tussen de topless dames en bungelende piemels: het was eind 2018 een geinig gezicht, maar het genre naakte datingshows bleek volledig uitgewerkt: Undress for Love was een grote flop op RTL 5. De presentatrice gaf deze zomer toe dat ze een beetje spijt heeft dat ze die presentatieklus heeft aangepakt, omdat het totaal niet bij haar paste. Waarom deed ze het dan toch? Ze vertelt morgen in de nieuwste Beau Monde dat ze last had van reservebankstress.

Presentatoren die onder contract staan maar geen programma hebben, bevinden zich in een benarde positie: als je iets aangeboden krijgt, voel je je bijna verplicht om dat aan te nemen, ook al past het niet zo bij je. Dat gebeurde ook bij Lieke.

Het programma ‘paste voor geen meter’ bij Lieke, maar, zo vertelt ze: “Ik had heel lang niets gepresenteerd, zat op de reservebank en wilde graag iets doen. Ik heb een vast contract, ik vind het normaal dat je, als je betaald krijgt, ook iets doet.”

Lieke besloot haar beste beentje voor te zetten. “Toen het programma me werd aangeboden, dacht ik: ik laat me niet kennen, ik ga er iets van maken. Alleen heb ik het onderschat. We waren geen goede match. Ik heb ervan geleerd, in de toekomst zeg ik ‘nee’.

Nu doet Lieke alleen iets als ze het écht wil. “Mijn ambitie is anders dan vroeger. Toen was ik ‘aan’, ‘vuur’. Ik wilde per se naar de top, in de picture staan, naar die ene grote show en dan naar die volgende grote show. Nu ben ik rustiger. Ik neem steeds een stapje terug om te kijken of ik een project echt leuk vind.”

Het hele interview met Lieke, die tot deze maand te zien was als presentatrice van The Voice Senior, kunt u vanaf morgen lezen in de nieuwe Beau Monde.

Foto: RTL
25 Reacties op “Lieke accepteerde piemelshow uit reservebankstress”


 1. Britt Scholte Lover

  Dit is al zeer oud nieuws, dit heeft ze al vaker verteld

 2. Lieke accepteerde The Voice Senior uit reservebankstress

  Blijkbaar heeft RTL niets anders meer voor haar in huis.

 3. Zomaar

  Topless dames met een onzichtbaar broekje aan?

 4. Peter

  Je moet ook radeloos zijn als je aan zo’n show mee doet geld
  voor presentie en kandidaat zijn.

 5. Leo knots

  Was beter geweest als Lieke ook niks aan had. Dan was het het kijken wellicht waard

 6. Logicus

  Mooi woord, ‘reservebankstress’. Maar Lieke bedoelt waarschijnlijk vooral reservebankfobie.

 7. Panda De Haan

  Typisch RTL bagger

 8. Rene

  the Voice Senior doet ze prima. Bij sbs zitten aale vrouwen op de reservebank. Waar zijn Olcay Gülsen en Leonie ter Braak gebleven?

 9. Frank

  Volgens mij heeft ze toch een vent die miljonair is? Een echte golddigger dus eerste klas. Een dame die verder overigens helemaal niets kan. Typisch gevalletje narcistische persoonlijkheidsstoornis. Ik vraag me af of ze er zelf ook een natte poes van krijgt als ze deze show presenteert?

 10. Patty

  Ze vindt zichzelf wel heel wat, meer dan een omhooggevallen huppelkut met een zeer gemiddeld IQ is het niet.

 11. Sjaak

  Ik zou haar doen, zonder problemen.

 12. Misutoria

  En toch had Lieke het goed gepresenteerd weet ik nog wel toen ik wat stukjes zag.
  Juist zo’n presentatie klus als deze is knap lastig om aan elkaar te praten met al dat ongemak.

 13. Smerig Zwijntje Geronimo

  Wanneer begint dit programma weer?

 14. Geert

  Lieke en piemels, ik vind het prima

 15. Mark

  Lieke wie..??!?!?!?

 16. Viespeuk

  Wat een show! 2 dames met anorexia. Plus 2 heren, waarvan 1 met micropenis en de andere met een flink tussenbeen.

 17. Liefhebbende Moeder

  Lieke mag nu verdwijnen, ze is niet met een mediaman getrouwd, maar met een vastgoedman.

 18. ome H

  “Ik neem steeds een stapje terug om te kijken of ik een project echt leuk vind.”
  Volgens mij heeft zij al heel wat stappen gemaakt :)

 19. Sookie Stackhouse

  Ach Lieke….ook weer zo’n talentloos geval, net als Kim Lian…

 20. Pettie Fart

  Tutje van Lexmond dacht natuurlijk dat het een kijkcijferkanon zou worden want blote piemels en tieten. Laat dat nou net hetgeen zijn waar niemand meer op zit te wachten, deze flauwekul. Misschien dat het 30 jaar geleden nog wel enigzins gescoord zou hebben, hoewel wij Nederlanders wel wat gewend zijn als het gaat om naakt.

 21. Anti-seksist

  Wie zit er te wachten op een kale strakgemaakte kut en kleine tietjes waardoor zo’n meid amper 12 jaar lijkt. Of een kale lul omdat het jongetje dan denkt dat zijn piemeltje langer lijkt.

 22. papa

  geen een programma past bij Lieke van Lexmond . hebben een soap gedaan en zijn dan ineens wereldberoemd jaja

 23. AlexF

  Lieke van Lexoral

 24. Wilfred Degens

  Die meiden dachten in het succesvolle dating programma te zitten. Wat een schrik voor hen en het geile publiek toen alles uit moest. Sex zonder passie is niet om aan te zien, laat ‘hangen’ om naar te kijken. De grootste afgang van hun leven om de kijkcijfers? Hoe verzin je dit om aan mee te doen.

 25. Echtwaar

  Het wordt hoog tijd dat ze eens echte grote zwarte jongens uitnodigen. DAN krijg je een echte piemel show.

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.