Ali B vergelijkt zijn villawijk in Almere met Beverly Hills

RTL 4-ster Ali B vergelijkt zijn woonwijk Noorderplassen-West in Almere met Beverly Hills. Hij wilde daar als kleine jongen altijd al wonen. Dat zegt hij in een video op Instagram. Ali B, die deze maand na lang wikken en wegen besloot dat hij homo’s toch gewoon flikker blijft noemen, is heel erg trots op de rijkdom die hij bereikt heeft. De Noorderplassen is een wijk met een soort rijtjeshuis-achtige watervilla’s en daar heeft de televisierapper er nu naar eigen zeggen twee van gekocht.

De rapper was in zijn Insta-stories behoorlijk aan het mijmeren terwijl hij aan het fietsen was door de Noorderplassen. “Ja toch mensen? Lekker fietsen. Moet je af en toe gewoon even doen. Even de fiets pakken en fietsen. Waar naartoe? Maakt niet uit. Waar de fiets je brengt.”

Toen hij op een gegeven moment de brug overstak van de Noorderplassen naar een wijk met huizen voor gewone mensen, voelde hij zich ineens heel erg trots. “Lieve mensen, ik wil even iets met jullie delen over deze brug hiero. Deze brug is de scheidslijn tussen deze wijk, waar ik voorheen woonde, en deze wijk.”

Wijzend naar zijn villawijkje, zei Ali: “Deze wijk hier achter mij, daar kwam ik vroeger als kind gewoon als toerist. Het is een villawijk en voor mij was het een soort onbereikbare Beverly Hills.”

Vandaag de dag kan ik zeggen dat toen ik daar ooit liep alsof het Disney was, nu twee mooie, grote watervilla’s heb. Zo zie je maar, hoe het leven kan lopen. Dankbaar.”

Vorig jaar liet Ali trots weten veel vastgoed te hebben gekocht in Marokko. “Ik heb vandaag 3 villa’s en 1 appartement gekocht in Marokko ☕️ Ondernemers tip van mij: veel mensen spenderen hun winst en investeren wat over blijft, ik zeg draai het om….investeer je winst en spendeer wat over blijft ❤️ .

Foto: RTL

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen