Radio Veronica zet grote naam op middagspits

Radio Veronica haalt een grote naam in huis om radio te maken tijdens de middagspits. Het zal in Hilversum flink de tongen losmaken. Dat heeft zenderbaas Niels van Baarlen gezegd in de radiovariant van Veronica Inside, waarin hij de sidekick is van Wilfred Genee. De radiovariant van Veronica Inside verhuist naar de ochtendspits om Giel Beelen op te volgen. Het betekent dat er een plekje vrij komt in de middagspits en daarvoor is Niels in onderhandeling met een grote naam.

Niels zit zich nu al te verkneukelen. “Ik heb vandaag vergaderd, absoluut, dat was leuk. Over de middagshow natuurlijk. Er moet een nieuwe middagshow komen. Nou, nou… Ik kan er nog niks over kwijt, maar als het doorgaat allemaal, dan gaat het hier in Hilversum...”

Wanneer maakt hij er iets over bekend? “Wij gaan op 2 november naar de ochtend, dus dan moet er hoe dan ook iets zitten.”

Niels wil er op dit moment nog helemaal niets over kwijt, behalve dat het iemand van statuur is. “Een tipje van de sluier? Het is iemand die zijn sporen verdiend heeft. Het is niet iemand die laat maar zeggen van de radioschool komt.”

Giel Beelen debuteert volgende maand op NPO Radio 2. Hij voelde zich niet langer prettig in de Talpa-dwangbuis en wilde weer in vrijheid radiomaken.

Foto: Radio Veronica

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen