Bram Moszkowicz wordt Privé-journalist

Bram Moszkowicz gaat naast zijn werk als deskundige in Shownieuws ook aan de slag als journalist voor het tijdschrift Privé. Hij gaat lange interviews maken voor hoofdredacteur Evert Santegoeds. Dat is dinsdagavond onthuld in de showrubriek op SBS 6. Nu Bram definitief niet meer aan de slag kan als advocaat, zoekt hij zijn heil in een carrière in de media. Hij solliciteerde eerder dit jaar met succes op een baantje bij Shownieuws en daar heeft hij via Evert een leuke klus voor Privé geregeld.

Het nieuws werd gebracht door Albert Verlinde. “Hartstikke fijn voor hem. Hij krijgt een mooie klus bij het weekblad Privé. Hij gaat daar een aantal mensen interviewen, maar echt grote interviews van zes tot acht pagina’s met bijzondere mensen. Dat vind ik hartstikke leuk.”

Albert gunt het Bram van harte. “Ik heb aan onze collega Evert gevraagd of ik het kon melden vanavond en dat mocht in elk geval. Het gaat in november gebeuren. Ik vind het voor Bram zo leuk omdat we allemaal weten wat voor moeilijke tijd hij meegemaakt heeft en dat hij echt geen advocaat meer mocht worden.”

Bram laat hiermee alle ellende achter zich, vertelt Albert. “Het feit dat je dan gewoon weer bij Talpa en SBS bezig bent en dat je dit kunt gaan doen… Dat betekent dat je gewoon weer dingen aan het doen bent. Dat is hartstikke fijn.”

Story-baas Guido den Aantrekker vindt het een goede match. “Ik denk dat het een blad als Privé echt wat standing geeft door zo iemand als Bram Moszkowicz aan boord te hebben.”

Foto: SBS

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen