Slacht Femke Halsema het Televizier-gala af?

Femke Halsema ligt op ramkoers met de cultuur- en entertainmentsector. De burgemeester van Amsterdam maakt vooralsnog geen gebruik van haar bevoegdheid om uitzonderingen te maken op de nieuwe coronaregel dat er in binnenruimtes maximaal 30 mensen mogen samenkomen. Het is een ramp voor de theaterwereld, maar ook voor de tv-wereld: donderdag vinden er opnames plaats van Miljoenenjacht en volgende week donderdag is het Televizier-gala, beide in Amsterdam.

Slacht de GroenLinks-diva het jaarlijkse televisiefeestje af? “Televizier heeft gezegd dat er bij het gala alleen genomineerden welkom zijn. Dan nog vraag ik me af of de burgemeester dat goed gaat vinden, want het is in Amsterdam en Femke heeft al gezegd: ‘Maximaal 30’“, meldde tv-kenner Rob Goossens gisteren in RTL Boulevard.

Eén ding is zeker: de Meilandjes hebben net op tijd gewonnen, want het wordt dit jaar een bloedsaai feest zonder wijnen, wijnen, wijnen. “Het wordt wat ongezelliger dan voorgaande edities.

En hoe zit het dan met Miljoenenjacht, dat donderdag een speciale jubileumspecial zou opnemen? “Miljoenenjacht heeft zondag een speciale uitzending ter gelegenheid van het twintigjarig bestaan. Die zou donderdag worden opgenomen in Amsterdam met al minder publiek dan normaal, maar het is nu de grote vraag of dat überhaupt gaat lukken met nóg minder mensen.

Veel theaterbobo’s zijn woest over de nieuwe coronaregels, waaronder Guido Weijers, Sanne Wallis de Vries en Claudia de Breij.

Foto: NPO

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen