Slacht Femke Halsema het Televizier-gala af?

Geplaatst op wo 30 sep 2020 om 9:30

Femke Halsema ligt op ramkoers met de cultuur- en entertainmentsector. De burgemeester van Amsterdam maakt vooralsnog geen gebruik van haar bevoegdheid om uitzonderingen te maken op de nieuwe coronaregel dat er in binnenruimtes maximaal 30 mensen mogen samenkomen. Het is een ramp voor de theaterwereld, maar ook voor de tv-wereld: donderdag vinden er opnames plaats van Miljoenenjacht en volgende week donderdag is het Televizier-gala, beide in Amsterdam.

Slacht de GroenLinks-diva het jaarlijkse televisiefeestje af? “Televizier heeft gezegd dat er bij het gala alleen genomineerden welkom zijn. Dan nog vraag ik me af of de burgemeester dat goed gaat vinden, want het is in Amsterdam en Femke heeft al gezegd: ‘Maximaal 30’“, meldde tv-kenner Rob Goossens gisteren in RTL Boulevard.

Eén ding is zeker: de Meilandjes hebben net op tijd gewonnen, want het wordt dit jaar een bloedsaai feest zonder wijnen, wijnen, wijnen. “Het wordt wat ongezelliger dan voorgaande edities.

En hoe zit het dan met Miljoenenjacht, dat donderdag een speciale jubileumspecial zou opnemen? “Miljoenenjacht heeft zondag een speciale uitzending ter gelegenheid van het twintigjarig bestaan. Die zou donderdag worden opgenomen in Amsterdam met al minder publiek dan normaal, maar het is nu de grote vraag of dat überhaupt gaat lukken met nóg minder mensen.

Veel theaterbobo’s zijn woest over de nieuwe coronaregels, waaronder Guido Weijers, Sanne Wallis de Vries en Claudia de Breij.

Foto: NPO
32 Reacties op “Slacht Femke Halsema het Televizier-gala af?”


 1. rooie Rinus

  Geef haar een rolletje, iets met een prijs uitreiking, dus lekker kort. Kan ze even weer in de media, dus dan gaat het zeker door.

 2. MolTalk

  Zou ik mooi vinden! Dat incestueuze feestje is al lang niet neer van deze tijd en al jaren doorgestoken kaart, walgelijke vertoning.

 3. Henry

  Regels zijn regels

 4. Garry glamour

  Zeg tegen Femke dat Akwasi mag optreden , en alle deuren gaan wijd open .

 5. ,WEST*

  Er zou eigenlijk een prijs moeten komen voor een facilitair bedrijf Want zij zijn het die het mogelijk maken , dat u alles kunt zien op uw tv scherm
  zonder die mensen heeft u helemaal niets !
  Mijn gedachten gaan in de eerste plaats uit naar UNITED, en NEP !

 6. annoniemus

  Halsema zelf mede verantwoordelijk voor de tweede Corona golf die ons land teistert , door haar goedkeuring van de demonstratie op de Dam , waar tienduizend man elkaar aangeblaft heeft .
  Voeg daarbij een criminele zoon en echtgenoot , dan kom je snel tot de conclusie dat ze uit het burgemeesterschap moet worden ontslagen .
  v d Laan had de wens , “laat Amsterdam die lieve stad blijft die het is” , dit heeft Halsema met handen en voeten getreden !

 7. Jantien Visser

  Ik zal wel iets onmogelijks zeggen. Maar verkas naar een andere gemeente. Zijn in het land genoeg grote locaties om Miljoenenjacht of dit gala te laten plaatsvinden. Ja kost een paar centen en inspanningen, maar dan sla je deze Femke, die onderhand totaal mesjokke lijkt, het heft uit handen!

 8. ,WEST*

  @GARRY GLAMOUR die mag pas komen optreden op 5 december , zijn agenda is bijna volgeboekt ! alleen er een tekort aan pepernoten en chocolade Z PIETJES
  omdat de mensen weer gaan hamsteren

 9. Bing Go

  tv-kenner Rob Goossens is weer paniek aan het zaaien

 10. Niet zo moeilijk

  Voor Televizier:
  Laat elke categorie 1 voor 1 binnenkomen, dus de 1e categorie die de prijs uitgereikt krijgt komt via de ene deur naar binnen met 3 mensen uit zijn/haar kring . Vervolgens uitreiking, speech, ect. En dan gaan de desbetreffende mensen weg en komen de mensen van de volgende categorie de zaal binnen. Zo gaat het de avond door.

  Wat een intelligentie weer van mij😜

  Miljoenenjacht:
  Jammer maar helaas! Dan maar een oud/nieuwjaar uitzending, het officiële seizoen zat er toch al op

 11. Dirk

  Doe het gewoon niet. Die maatregelen zijn er niet voor de gezelligheid. Hoe sneu voor de betrokkenen ook.

 12. Dennis

  Dan gaan we protesteren op de Dam!
  Of het feest op de Dam?

  Dan mag het vast!

 13. Michiel

  Voor iedereen gelden dezelfde regels. Waarom zou het voor televisiefeestjes anders zijn? Sowieso dom dat ze er bij de de Televizier gala en Miljoenenjacht special geen rekening hebben gehouden met strengere regels. Hoe amateuristisch ben je dan wel niet?

  Over de hele wereld houden televisiemakers rekening met Corona, maar het enige wat hier in Nederland gebeurt is minder publiek en vooral niet de format op wat voor manier dan ook aanpassen. Want stel je toch eens voor dat je ergens moeite voor moet doen.

 14. Peter

  annoniemus,

  Klets verhaal van jou besmetting duurt geen 3 maanden,
  als je wilt reageren graag met een eerlijk verhaal geen hatelijk.

 15. Dave

  duh, als je mondkapjes wil verplichten gaat ze natuurlijk dit soort dingen zeker niet doen wat overigens wel jammer is.

 16. Robert

  Hek om Amsterdam en afsluiten die boel, ik kwam er zelf graag, maar klaar met die stad.

 17. anoniem

  hallo

  mevrouw halsema

  ik sta achter u

  dicht

  de boel

  en als het over 2 weken

  beter gaat

  dan komen we weer tot elkaar

 18. real-Gordon

  Bedankt Lange Frans, Famke Louise, dj Mental Theo, Yes-R, Bizzey, Tisjeboyjay, Thomas Berge, Hardwell voor de geïnfecteerden en doden. Dus nu ook voor deze strengere COVID-19 regels. Helden of domme sukkels?

 19. Leo knots

  Lijkt me niet meer dan logisch dat gezien de nieuwe maatregelen ook dit enge grachtengordel feestje eraan moet geloven. Of dachten ze dat alleen het normale volk moet bloeden?

 20. Peanut

  Neem het gala op op de Dam. Daar gelden beperkingen toch niet?

 21. Donna

  De opnames van Kees & Co gaan toch wel door zonder publiek?

 22. Fan 'Kees & Co 2020'

  @ Donna: voor zover ik weet zijn daar geen mededelingen over gedaan. ik geloof dat er een vaste ticket-verkoper is voor Kees & Co, die is op te vragen via RTL.

 23. Zomaar

  Dat maximum van 30 mensen is een besluit van de regering.
  Het kan Femke Halsema dus niet worden verweten.

 24. Mark

  Miljoenenjacht extra schermen plaatsen en designer mondkapjes met PCL logo erop, kan best als uitzondering.

 25. Mark

  Je moet niet al die #ikdoenietmeermee bn’ers de schuld geven. Het is weer begonnen in grote steden als Amsterdam en Den Haag, alwaar de multiculturele samenleving alle regels massaal aan hun laars lappen. Hier bij ons heb ik nog niet één getint persoon gezien die 1,5 meter afstand houdt. Ik zie alleen maar grote groepen van die lui om elkaar heen hangen in in het openbaar hoesten en niezen. En nee, dit is niet racistisch bedoeld. Het is gewoon zo. Of ze begrijpen de regels niet, het meeste part NL taal niet begrijpt en ook nooit naar NL tv kijkt. Dus ze hebben overal maling aan. En de toezichthouders en boa’s gaan er hard bij lopen, die denken wel 2 x na om op zo’n grote groep af te stappen voor een boete.

 26. Lariekoek

  @annoniemus
  De demonstratie op de Dam vond plaats in juni. Dus 4 maanden later zijn de deelnemers met terugwerkende kracht besmet geraakt met het coronavirus? Geloof je het zelf?

  Voor miljoenenjacht en/of de Televizierprijsuitreiking kan men uitwijken naar grotere locaties, waar men zelfs 5 meter afstand van elkaar kan houden (Carré, Ahoy, Jaarbeurs Hallen enz.)

 27. Teuntje

  Ze staat liever met 15,000 mensen zonder mondkap op de Dam hypocriete heks

 28. Jewish4life

  Prachtige j**dse vrouw die Femke. Ik ben trots op mijn etnische stamgenoot. Ook haar antislaven statement raakt mij diep in de ziel. Arabieren, Slavische volkeren en Germanen zijn nummer 1. in het expoteren van racisme, antisemitisme en slavenhandel.

 29. Bing Go

  En ja hoor, Robje Goossens was weer voorbarig met zijn paniek zaaien.

 30. Britt Scholte Lover

  Bij miljoenenjacht een doolhof van plastic schermen maken, zodat iedereen veilig is en daarnaast nog mondkapjes en handschoenen

 31. Ben

  Pistolen fietsmeisje fempkje met haar criminele gezin is stuitend ongeschikt. Chef bezemkast met zeer goede begeleiding zou heel misschien kunnen.
  Kan ze metern stoppen met dat nepaccentje.
  En dan is die idioot van die man ook opgedonderd.
  Een jaar van een uitkering laten leven zou goed zijn voor deze “flidderfamilie”.

 32. Bob Oeverloos

  De maatregelen voor het land zijn eigenlijk alleen voor de randstad bedoeld. Aangezien alles om Amsterdam draait moet de rest ook maar gestraft worden. Maar uitzonderingen voor demonstraties is het lafste wat ik dit jaar gehoord heb. Doosbang voor een stel schreeuwende werkeloze negers en andere nietsnutten.

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.