Patrick Kicken twijfelt over VI in de ochtend: ‘Te kort’

Radionar Patrick Kicken twijfelt of de verhuizing van Veronica Inside van de middag- naar de ochtendspits van Radio Veronica wel gaat werken. Dat zegt hij in zijn gevreesde column bij Spreekbuis. Patrick, die in het verleden zelf jarenlang radio heeft gemaakt bij Veronica, wijst er op dat de uitzendduur van Veronica Inside gelijk blijft: slechts twee uur. Het programma zal elke werkdag van 7.00 tot 9.00 uur te horen zijn en dat is wel heel erg kort voor een ochtendshow, vindt de radiokenner.

Wilfred die vier keer per week twee uur radio maakt: Patrick is er niet van onder de indruk. “Hmm, ja da’s wel heel schraal. Een twee uur durende ochtendshow, ik zou er de wekker niet eens voor zetten.”

Een ochtendshow van twee uur is veel te snel voorbij, stelt hij. “Als je goed en wel bent opgestart (want dat moet je ’s ochtends) is het alweer afgelopen. Heel andere dynamiek dan aan het einde van de dag.”

Patrick is bereid het een kans te geven. “Het is dat ik Wilfred zeer mag dat ik hem het voordeel van de twijfel gun in deze constructie, maar het is wel weer ‘op zijn Talpa’s’. Waar ze blijkbaar heilig geloven in twee uur durende radioshows, naar publiek voorbeeld. Zucht.”

En dan nog ook met vier verschillende stemmen, bellers en veel reclame: dat wordt hooguit zes/zeven platen per uur“, besluit hij zijn column, die u kunt lezen op de Spreekbuis-site.

Foto: RTL, SBS

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen