Patrick Kicken twijfelt over VI in de ochtend: ‘Te kort’

Geplaatst op ma 28 sep 2020 om 13:15

Radionar Patrick Kicken twijfelt of de verhuizing van Veronica Inside van de middag- naar de ochtendspits van Radio Veronica wel gaat werken. Dat zegt hij in zijn gevreesde column bij Spreekbuis. Patrick, die in het verleden zelf jarenlang radio heeft gemaakt bij Veronica, wijst er op dat de uitzendduur van Veronica Inside gelijk blijft: slechts twee uur. Het programma zal elke werkdag van 7.00 tot 9.00 uur te horen zijn en dat is wel heel erg kort voor een ochtendshow, vindt de radiokenner.

Wilfred die vier keer per week twee uur radio maakt: Patrick is er niet van onder de indruk. “Hmm, ja da’s wel heel schraal. Een twee uur durende ochtendshow, ik zou er de wekker niet eens voor zetten.”

Een ochtendshow van twee uur is veel te snel voorbij, stelt hij. “Als je goed en wel bent opgestart (want dat moet je ’s ochtends) is het alweer afgelopen. Heel andere dynamiek dan aan het einde van de dag.”

Patrick is bereid het een kans te geven. “Het is dat ik Wilfred zeer mag dat ik hem het voordeel van de twijfel gun in deze constructie, maar het is wel weer ‘op zijn Talpa’s’. Waar ze blijkbaar heilig geloven in twee uur durende radioshows, naar publiek voorbeeld. Zucht.”

En dan nog ook met vier verschillende stemmen, bellers en veel reclame: dat wordt hooguit zes/zeven platen per uur“, besluit hij zijn column, die u kunt lezen op de Spreekbuis-site.

Foto: RTL, SBS
16 Reacties op “Patrick Kicken twijfelt over VI in de ochtend: ‘Te kort’”


 1. Fox Mulder

  Opnieuw heeft Patrick Kicken gelijk.

 2. IngridHenk

  Wat een smoes! Deze lachebek heeft gewoon geen zin om elke werkdag zo vroeg op te staan.

 3. Bing Go

  Daar heb je die oliebol weer met zijn onzin.

 4. anonymous

  Helemaal niet te kort, het is juist twee uur te lang.
  Ik wil helenaal geen Genee horen ’s ochtends.

 5. Genee

  Ja er hangt nog altijd een gespannen sfeer, maar dat is niet voor niets. Ik werd judas klootzak en NSB’er genoemd, vooral dat laatste zit mij nog altijd heel hoog.

 6. jmp

  Ah, Patrickje is ngo steeds gefrustreerd dat er niemand meer op hem zit te wachten zie ik…

 7. dynamische dennis

  Alsof er iemand langer dan 2 uur in de auto zit om de GEHELE show te luisteren?
  LOL

 8. raam

  VI

  moet nu stoppen

  heeft zijn langste tijd gehad

  er moet iets nieuws komen

  en andere gezichten

  veel mensen kijken niet meer

  en walgen van wilfred rene en johand

 9. Westdeck

  Judas

 10. Nana Moeskoeri

  wat een zeikerd. of eigenlijk autist. denk eens out of the box

 11. Mike

  Judas Staat Op.

 12. Bart

  Patrick heeft helemaal gelijk. Anno 2020 moet een ochtendshow van 6.00 tot 10.00u. Dit ligt in de lijn van het luistergedrag in de deze tijd. Van 7.00 tot 9.00 gaat dus niet werken.

 13. Dave

  07:00 is vroeg. Waarom Patrick ooit een uur eerder begon dan nodig was……….
  Dat heeft nog steeds grote gevolgen voor hem. Zolang hij blijft schrijven en zijn medicatie neemt gaat het goed. Niet iedere DJ presentator zit op Patrick te wachten. Schrijven over alles en iedereen waardeert dus niet iedereen. Stop daar nu is mee. Zorg dat je op een andere manier je ziekte beheersbaar houdt.

 14. Bart

  Oh meneer Kicken is bereid het een kans te geven, dan is het oké.
  Anders waren ze er natuurlijk nooit aan begonnen als hij zijn goedkeuring niet gegeven had!
  Ik zou meneer Kicken nog niet achter de microfoon van de demente bejaarden omroep zetten met zijn niveau.
  Eigenlijk wel vermakelijk deze commentaren van deze uitgerangeerde DJ.

 15. De broer van PK

  Het is ook te kort omdat je als jock, sidekick, nieuwslezer en producer altijd even nodig hebt om op te starten. Voordat je het weet is het 07u45 en ben je pas op stoom. Een belediging dus voor de mensen die vanaf 07u luisteren. Daarom beginnen de meeste ochtendshows om 06u, eerst ff warmdraaien dat eerste uurtje voordat de hele bulk luisteraars komt. Of in het geval van Veronica: een handjevol.

 16. Jannes van Loon

  Het verdiend een kans misschien is 2 uur wel genoeg als je om 7 uur start zijn er al meer luisteraars daarvoor kun je nog naar Giel luisteren.

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.