André Hazes: ‘Spijtig als ik Bridgets hart gebroken heb’

SBS 6-ster André Hazes jr. vindt het heel vervelend voor Bridget Maasland als hij haar hart gebroken heeft. Dat zegt hij in gesprek met Veronica Magazine. Bridget werd begin dit jaar gedumpt door André na een kort, maar behoorlijk stormachtig liefdesavontuur; hij keerde weer terug naar zijn vergevingsgezinde Monique Westenberg. Het lijkt er een beetje op dat André nooit echt verliefd is geweest, terwijl Bridget op haar 45ste nog altijd naarstig op zoek is naar een man in haar leven.

Op de vraag of hij een toekomst met Bridget zag, geeft André het pijnlijke antwoord: “Daar waren we helemaal niet zo mee bezig. We hadden gewoon een leuke tijd. Ik was losgeslagen, lang leve de lol. Dat was wat ik toen nodig had.

Veronica Magazine daarop: “En als dat nou ten koste is gegaan van Bridget?

André: “We zijn toch allemaal volwassen?

Veronica Magazine: “We hebben ook allemaal een hart dat gebroken kan worden.”

André: “Dat hoop ik niet, dat ik dat bij haar heb gedaan. Ik zou dat heel spijtig vinden. Maar we hebben samen besloten te stoppen. Voordat ik toen naar Curaçao vertrok, zagen we al in dat dat het beste voor ons allebei was. Bridget en ik hebben allebei onze dingetjes. Wij hebben een partner nodig die daarmee om kan gaan en die voor ons zorgt. Je moet niet twee mensen met dingetjes bij elkaar zetten.

De breuk tussen André en Bridget was hét showbizznieuws van het vorige tv-seizoen. De rubrieken RTL Boulevard en SBS Shownieuws zaten vol met nieuws over de sappige relatiebreuk.

Foto: RTL, SBS

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen