André Hazes: ‘Spijtig als ik Bridgets hart gebroken heb’

Geplaatst op ma 28 sep 2020 om 14:00

SBS 6-ster André Hazes jr. vindt het heel vervelend voor Bridget Maasland als hij haar hart gebroken heeft. Dat zegt hij in gesprek met Veronica Magazine. Bridget werd begin dit jaar gedumpt door André na een kort, maar behoorlijk stormachtig liefdesavontuur; hij keerde weer terug naar zijn vergevingsgezinde Monique Westenberg. Het lijkt er een beetje op dat André nooit echt verliefd is geweest, terwijl Bridget op haar 45ste nog altijd naarstig op zoek is naar een man in haar leven.

Op de vraag of hij een toekomst met Bridget zag, geeft André het pijnlijke antwoord: “Daar waren we helemaal niet zo mee bezig. We hadden gewoon een leuke tijd. Ik was losgeslagen, lang leve de lol. Dat was wat ik toen nodig had.

Veronica Magazine daarop: “En als dat nou ten koste is gegaan van Bridget?

André: “We zijn toch allemaal volwassen?

Veronica Magazine: “We hebben ook allemaal een hart dat gebroken kan worden.”

André: “Dat hoop ik niet, dat ik dat bij haar heb gedaan. Ik zou dat heel spijtig vinden. Maar we hebben samen besloten te stoppen. Voordat ik toen naar Curaçao vertrok, zagen we al in dat dat het beste voor ons allebei was. Bridget en ik hebben allebei onze dingetjes. Wij hebben een partner nodig die daarmee om kan gaan en die voor ons zorgt. Je moet niet twee mensen met dingetjes bij elkaar zetten.

De breuk tussen André en Bridget was hét showbizznieuws van het vorige tv-seizoen. De rubrieken RTL Boulevard en SBS Shownieuws zaten vol met nieuws over de sappige relatiebreuk.

Foto: RTL, SBS
27 Reacties op “André Hazes: ‘Spijtig als ik Bridgets hart gebroken heb’”


 1. Grodom

  Kom op !
  Dat is het leven. Het klikt of niet.

  En gedumpt ? Ach; is herkenbaar, maar iedere dag is een cadeautje, waarin leuke en minder-leuke dingen gebeuren.
  Laat je verrassen. Soms gebeuren er de leukste dingen.

 2. ZeerNetteDame

  Graag een boycot van deze inteelt. Constant dronken en aan de coke, waardoor het lijkt alsof hij ADHD heeft. Doodmoe wordt je ervan. Maar helaas, dat geval zorgt toch voor clicks en kijkcijfers. Net als zijn moeder, met haar constante hang naar aandacht. Ik dacht dat die dochter Roxhana nog wel meeviel, tot ze ze plotseling haar borsten liet zien en ik ik haar pasgeleden op televisie gezichtscrème zag aanprijzen.

 3. Bing Go

  Bridget Maasland is de slet en had wijzer moeten zijn.

  Bridslet zag alleen maar geld geld geld

 4. Claire

  Bridslet vind ik een vies oud wijf, maar dat vind ik ook van dat gekke oude wijf Monique die zich door deze zwakbegaafde zuiplap publiekelijk laat vernederen.

 5. Paul

  allemaal natrappen van Andre ten koste van Bridget, oh ik was steeds dronken, oh ik was niet echt verliefd, wordt nou eens volwassen.

 6. Karbonade

  We weten allemaal dat de relatie met zijn tweede moeder Monique vroeg of laat op de klippen loopt.

 7. Garry glamour

  De familie Hazes is aandachtsziek , Rocheltje die in elke talkshow zit te vertellen dat er een 2e boek komt over de ouwe Hazes , terwijl al meer boeken over hem zijn , dan dat er single,s zijn verschenen.
  Het enige dat Rocheltje doet , is het uitmelken van alles wat met Dree te maken heeft .
  Ze wil hoe dan ook het luxe leventje blijven leven .
  Dreetje wipt met alles waar haren opzit , is egoïstisch en denkt alleen aan zichzelf . Vrouwen zijn niet om van te houden , maar om te gebruiken en daarna voor oudvuil achter te laten .Kwakkie kwijt , dag meid .
  Rox wil aan iedereen laten zien hoe normaal ze is , terwijl ze niet uit de bladen te slaan is .
  Als er een dag geen nieuws is van de familie Hazes word ik onrustig , begin te zweten en te hallucineren en begin aan het ergste te denken .
  Hazes is net heroïne, je wilt er vanaf maar het dringt zich telkens weer op .

 8. mrGer

  Het is pijnlijk om te zien hoe Rachel, Andre, Roxanne al die aandacht kapen terwijl er nog paar exen zijn en kinderen. Die venten de naam van hun vader en ex niet uit en daar is geen aandacht voor. Hoe ervaren zij die heisa. Ongepast om zo de exclusiviteit van zijn naam en nalatenschap te claimen. Zien die ooit 1 cent van al dat uitmelken van zijn naam? Nee dus

 9. Mark

  Hoezo staat er SBS 6 ster? Ik zie ‘m al twee jaar niet meer op SBS 6. Volgens mij is dat contract allang afgelopen. Ze hadden ‘m in de corona lockdown gewoon een nieuwe reeks van Rad Van Fortuin op moeten laten nemen. Ome John: “Werken zul je voor je geld”.

 10. Albert Verhinderd

  Ze waren toch klaar met neuken? Kunnen we dan ook stoppen met dit non-nieuws? Jeez…

 11. Wip Express

  Maar het zijn wel lekkere neukertjes

 12. Donald Dumb

  Mensen. Hij heeft weer wat te verkopen blijkbaar.
  Trap niet in dat geslijm…

 13. Pettie Fart

  En ja hoor, daar is hij weer en wederom kan hij het niet laten om over zijn natte droom vanaf dat hij aan zijn kleine piemel kon trekken, te praten. De vrouw waarmee hij had willen trouwen en misschien nog een kind erbij had willen neuken, ons aller Bridget.
  Elke dag is hij zichzelf en zijn deurmat Moo aan het overtuigen dat hij niet wist waar hij mee bezig was, een zogenaamd bezopen foutje. Oeps.
  Maar niks is minder waar, smerig leugenachtige snotneus, want wat was je maar al te graag nog langer bij Bridget gebleven, ruggengraatloos pisventje!

  En nou moet je kappen om steeds je natte droom ter sprake te brengen omdat je eigen kutleven bestaat uit dodelijk saaie dagen met dat schijnheilige mokkel van je. Gewoon vanaf nu je tiefusmuil houwe, mongool!

 14. sip

  Wat een aandachtstrekker is die Andre

 15. Ron R.

  Zo, Pettie, dat ben je ook weer kwijt. Nu gauw je pilletje innemen.

 16. Corry Jankbal

  Tja, dreetje junior valt nu eenmaal op een flinke MILF die bijna in de overgang zit. Mag ik dat een fetisj noemen?

 17. Donald Dumb

  Waarom zou Pettie een pilletje in moeten nemen, Ron R? Ze schrijft niks verkeerd.

 18. , WEST* de originele

  In zijn beleving is alles weer koek en ei maar iedereen kotst deze kerel uit na zijn gedrag en hang naar aandacht. Het blijft een proleet met poezieplaatjes gelakte nagels en simpele humor en een vette zus.

 19. Angela’s man

  We hadden gewoon een leuke tijd. Ik was losgeslagen, lang leve de lol. Dat was wat ik toen nodig had.”

  Seks dus. En zijn mzzl dat hij zo’n wanhopige tokkie met een laag iq thuis had zitten die hem daarna gewoon weer terug neemt. Die Monique zal altijd bekend staan hierom en om niks anders.

 20. BrooZiers

  Mensen met dingetjes??
  Word wakker en doe er wat aan!

 21. Suckerpunch, de enige en de ekte

  Houd hier toch eens over op meeeennn, meest irritante “nieuws” itempje allertijden!

 22. Viola

  MrGer@ Nathalie en Melvin hebben heel wat meer beschaving dan die anderen, dat is wel gebleken de afgelopen jaren.
  Respect voor die twee, ook compassie.

 23. Bart

  Door dit hele gebeuren komt Bridget op haar werk helemaal niet meer geloofwaardig over. Ze probeert het maar RTL Boulevard en De Zwakste Schakel met Bridget kan eigenlijk niet meer.

 24. Vette spek dikke wijven

  Maakt nie veel uit Andre als je haar pispot maar kapot hebt gemaakt das het belangrijkste

 25. Teuntje

  Het blijft een tokkie die Dre en Bridslet een slet hoorden wel bij elkaar en Moon is een klasse vrouw

 26. Bromsnor

  Heeft ze nou een tampon in haar rechter hand op die foto.

 27. Wil van Bil

  Allemaal onbenullen waar ik verder geen woord over vuil maak.

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.