BN’ers gieren om ‘domme’ Famke Louise bij Eva Jinek

Geplaatst op wo 23 sep 2020 om 8:45

Famke Louise heeft met haar optreden in de talkshow van Eva Jinek behoorlijk de tongen losgemaakt. Ze is op social media door de mangel gehaald, ook door BN’ers. Dat is te volgen op onder meer Twitter. Famke is de frontvrouw van de boze corona-BN’ers en zat aan tafel met aantekeningen. “Sorry, maar het is best wel een gevoelig onderwerp waar ik over ga praten en ik weet dat er heel erg veel mensen naar mij kijken, dus ik heb even wat dingetjes opgeschreven. Ik vind ook dat dat gewoon kan.”

Het begon allemaal niet erg overtuigend. “Ten eerste: ik heb superveel respect voor corona in eerste instantie.”

Eva: “Voor corona?

Famke: “Voor het coronavirus, de doden en de zorg en de mensen die dierbaren verloren zijn. Corona bestaat, honderd procent dat corona bestaat. Met deze post had ik sowieso een andere intentie en dat is iets waar ik heel veel aandacht voor wil vragen.”

Eva: “Wat was de intentie?

Famke: “Het gaat gewoon om de maatschappij. We kunnen nu allemaal op een tweede golf zitten wachten, maar weet je wat het is? We leven in een maatschappij waarin mensen niet meer hun ding kunnen doen, bedrijven gaan failliet, de entertainmentbusiness ligt helemaal plat. Veel mensen lijden en ik vind dat het kabinet daar niet genoeg rekening mee houdt.”

Hashtag

Vooral haar gebruik van de hashtag ‘ikdoenietmeermee’ is omstreden. “Blijkbaar moet je dus echt zo’n hashtag gaan gebruiken om in de aandacht te staan.”

Eva: “Wat had je hier dan eerder over gepost met andere hashtags?

Famke: “Ik heb hier nog nooit iets over gepost.”

Eva: “Dan weet je toch niet of een andere hashtag zou werken?

Famke: “Dat weet ik inderdaad niet, maar daarom heb ik meegedaan aan deze en daarom zit ik nu ook hier om mijn verhaal te vertellen.”

BN’ers

Het was allemaal redelijk onsamenhangend, vinden ook veel BN’ers. Een bloemlezing:

Musicalbobo Maurice Wijnen: “Wanneer iemand 5 minuten aan het woord is, geen fatsoenlijke Nederlandse zin weet te formuleren en werkelijk NIETS zegt. Waar ben je mee bezig Famke Louise? Doe iets nuttigs met je bereik.

Balie-baas Youri Albrecht: “Ik vind het getreiter van vrijwel het hele land van #FamkeLouise en die andere paar zogenaamde BN’ers of DJ’s met hun #FreeThePiemel langzamerhand wel klaar. Als iemand op de grond ligt doortrappen is niet normaal.”

Telegraaf-columniste Kitty Herweijer: “Dat ‘in gesprek’ willen blijven gaan met trotse, onderontwikkelde laaggeletterden, echt alsof dat zin heeft. You can’t argue with stupid, leer dat. Alleen het aanpakken van de erbarmelijke staat van ons onderwijs heeft zin om dit te bestrijden.”

Journalist Chris Klomp: “En nu klaar met de kritiek op Famke. Die heeft zich slechts naïef laten misbruiken. Zoek de mensen die op de achtergrond een kwaadwillende agenda draaien.

RTL Nieuws-ster Daniël Verlaan: “Eindstand. Weet niet of Famke nou wel of niet een podium had moeten krijgen. Maar de manier waarop haar vragen werden beantwoord door Gommers – met kennis, respect en empathie – daar mogen we wat meer van hebben in dit land. Trusten.”

Nieuwslezeres Daphne Lammers: “Zoveel bewondering voor de manier waarop Famke Louise in haar waarde werd gelaten door de tafelgasten bij @Jinek ; volgens mij zijn daar duizend punten gescoord voor het draagvlak van de corona-maatregelen.

Televizier-nominatiepakker Tim Hofman: “Ik kijk Jinek en OP1 tegelijk. het is fantastisch.”

Talpa-queen Celine Huijsmans: “Jammer dat Famke Louise niet even écht aangepakt wordt bij #jinek terwijl ze zich overal uit probeert te lullen met haar ‘zorgen om de maatschappij’; niet beseffend dat straks nog veel meer mensen zonder baan zitten als iedereen maar schijt heeft zoals zij.

Alberts ex Winston Gerschtanowitz: “O o o o o o die #Femkelouise bij #jinek. HELP Zo vreselijk DOM en zo gevaarlijk dit soort acties in deze tijd. Bij Eva aan tafel gaan zitten om je punt te willen maken en het dan totaal niet doen omdat je het punt niet kon onthouden. #briefje.

Opiniedraak Jan Roos: “Oh. Ze gaan haar nog even bedanken voor haar achterlijke actie en dom gelul in het programma. Werd ook nog gespaard door Jinek. En toch een totale afgang. Plaatsvervangende schaamte voor allemaal.”

Oud-NOS-coryfee Jack van Gelder: “Het is weer eens wat anders dan een uitzending van “De Slimste Mens”. Plaatsvervangende schaamte. Famke en haar papiertje. Aandoenlijk.

Tv-topper Sander Schimmelpenninck: “Filters, drempels, selectie, hordes & brandende hoepels horen bij elk aspect van het leven, behalve bij meningen. Laat het stoppen.”

VI-vijand Jan Dijkgraaf: “Goed verhaal van Famke Louise. Morgen even een jongere vragen wat ze nou bedoelde.”

Wouke ‘ga toch koken’ van Scherrenburg: “Hartjes voor Gommers die open staat voor frustraties FamkeLouise die zich aan de regels gaat houden en zelfs de hashtag #ikdoenietmeermee gaat veranderen #Jinek.”

‘Dochter van’ Marieke Derksen: “Diederik Gommers is toch wel een voorbeeld. Het fatsoen, de rust, de ratio. Wat heerlijk om te zien.”

RTL-ster Luuk Ikink: “Diederik Gommers. Wat een geweldige vent.”

Voxpop-figuur Roel Maalderink: “Je kan net zo goed een random-woorden-generator uitnodigen.

En tv-kapper Özcan Akyol: “Redelijk verbijsterend (en grappig) hoe dommig Famke Louise is. Tegelijkertijd verontrustend dat kennelijk zoveel tieners haar een inspiratiebron vinden of zo? Ik word oud.

Het fragment:

Foto: RTL








130 Reacties op “BN’ers gieren om ‘domme’ Famke Louise bij Eva Jinek”


 1. ome H

  Famke en Tim gaan ook een nieuwe omroep beginnen, ‘Omroep Dom’.

 2. Robert

  Voor mij ongelooflijk dat een redactie haar uitnodigt, dat is wel makkelijk scoren zo.
  Gommans prima kerel, die doet tenminste normaal.

 3. Louis Tinner

  Ik woon in Thailand, misschien heb ik iets gemist….wie is deze vrouw?

 4. Mark2

  Die famke moet toch echt niet lekker wakker worden vandaag, beseffend dat ze volledig is misbruikt door anderen. Je op zo een manier voor de wagen laten spannen is zo ongelooflijk dom dat deze vrouw eigenlijk opgesloten zou moeten worden voor haar eigen bestwil..

 5. Tineke

  Domke Louise, wat een afgang. Kan die niet verboden worden.

 6. Henny Spekken-Bonen

  Femke betaald door RTL. De RTL kijker is dus nog dommer.

  Alles betaald door de directeurtjes die directeurtje spelen.

 7. Maup Caransa

  Famke Louise reageert: ‘Geen schijt aan coronamaatregelen, maar mensen willen hun ding kunnen doen’
  Ze weet het eigelijk niet.
  Kijk video RTL.

 8. Rudolfo

  “Talpa-queen Celine”??? *Proest*

 9. Lisa

  Ik zeg een echte woordkunstenaar die Famke.

 10. Bas

  Stuitende leegheid

 11. 🗣(wordt Soms verwijderd...)

  Famke is nog dommer dan Brit Dekker!

 12. Ophoeren

  Aangifte doen en opsluiten! Iedereen die #ikdoenietmeermee gebruikt op de socials Nederland uitzetten!

  Ben er klaar mee dat die idioten een podium krijgen en op handen gedragen worden!

 13. Ronald

  C-artiesten die zich achter het karretje laten spannen van Willem Engel van Viruswaanzin die dan weer gesteund wordt door Forum voor Democratie, het moet niet gekker worden.

 14. Lisa

  @🗣(wordt Soms verwijderd…), nou Britt speelt dat ze dom is maar is dat in het echt niet dit in tegenstelling bij Famke.

 15. Kees Dekker

  Boegbeeld van de patatgeneratie wat een vette afgang en wat een oppervlakkigheid. Deze jonge dame is flink door de friet mand gevallen. Uit de stal van Ali die haar een briefje in de hand heeft geduwd. Lees dit maar op en pruil je lippen maar niet wetende dat er een hele professionele deskundige aan tafel zat. Wel top tv.

 16. the pat

  GROOT campagne maken als je niet met de BN eens ben niet meer volgens dat gaat meer pijn doen! voor die influencer

 17. Maup Caransa

  Dwarsdenker Willem Engel claimt dat virus al weg is Rutte, Poetin, Trump, Boris Johnson, ze verzinnen het.
  YouTube.

 18. Martien

  Dit was toch die dame van de tv kantinepersiflage? ….Of was het echt, neeeee dat geloof ik niet.

 19. Zalmneusje

  Zulke boze, puberale nitwits zie je normaal gesproken bij dr. Phil zitten, waarna ze naar één of andere ranch worden gestuurd voor een heropvoedingstraject.

 20. directeur van dit zooitje

  Het hele corona verhaal hangt aan elkaar vast van onduidelijke richtlijnen en ad hoc beslissingen van een overheid die de regie aan het verliezen is.

 21. Suzanne

  En toch doen velen van ons iets fout, Famke is niet bepaald het helderste lampje in de kerstboom maar ze rijdt wel een heule dikke vette Mercedes en heeft veel meer geld op de bank staan dan menig reaguurder hier en dat allemaal met domme leeghoofdige onzin. Ik denk dat ik ook maar eens een rap liedje ga maken en een social media account open om daar wat meningen te spuien, loop ik zo binnen.

 22. Tonny

  Wat een dombo die Famke en die Tim ook.te weinig aandacht.b artiesten.hulde voor gommers

 23. Beter aandacht, dan geen aandacht

  Voor de rest maakt het uit wat je roept.

 24. Wijze van Zion

  Ze moeten haar adviseren de botox niet meer in haar hersenen te laten spuiten: die paar cellen krijgen dan ineens wel veel volume, maar werken doen zo nog steeds niet…..

 25. Jeroen

  @suzanne: ja, en over 5 jaar in de afgrond en achter de kassa van de Kruidvat.

 26. Carolina Reaper

  Hier kon geen NETFLIX tegenop, TOP TV gisterenavond op 2 zenders tegelijk met #Jinek & #OP1. Het was genieten! Ik ga het straks nog eens even op mijn gemak terugkijken …

 27. Woordkunstenaar

  Famke ‘Vroom Vroom’ Louise was Lit met haar kekke schouder gevulde leren jasje, ze was nog wel speciaal naar de kapper gegaan voor de uitzending met Jinek en dan wordt ze zo afgebrand. Ik weet niet of ze High was of Op me monnie maar ze is wel een Boss bitch met een lekkere Derriere.

 28. Liefhebbende Moeder

  Twitter is ook maar een mening.

 29. Bonnie Dex

  Maar de ultieme vraag is….zouden we haar doen!

 30. Freek

  Ik neem aan dat de Rijksoverheid nu wel drie keer nadenkt alvorens een laag-IQ influencers\millennials in zetten voor campagnes. Omg wat een treurigheid.

 31. Jahoor

  Maar Diederik Gommers, wat een empathische en goudeerlijke man is dat. Waarom heeft hij geen 1 miljoen volgers in plaats van Famke ‘ik heb respect voor corona’ Louise.

 32. IngridHenk

  Famke Louise is niet dom, ze snapt alleen niet dat je ziek kan worden van COVID-19.

 33. Henny Spekken-Bonen

  De gevaarlijkste is Baudet die deze leugens gilt in de 2e kamer.

 34. Klaas Flink

  En we hebben er ook eentje, onze eigen Kardasian, Femke Louise. Als dom zijn pijn doet dan moet zij nodig aan de morfine gewoon uit compassie. Wat een ongelofelijke domheid werd daar in paar minuten tentoongesteld. En zij is influencer, dan word ik dat ook.

 35. Sjaak Trekhaak

  Die Famke was echt lachwekkend dom, echt te zielig, bizar.

 36. margriet

  volgens mij heeft Willem Engel dit expres gedaan. Hoe krijg je veel aandacht in NL? Als je mensen iets wil laten beweren waar zij eigenlijk ook helemaal niets van snappen en je te dom zijn om er een goed verhaal van te maken. Slimme jongen die Engel

 37. Kuis

  Celine Huijsmans valt toch wel een beetje door de mand…

  Verder was het woordenbereik en zinsopbouw van Femke hopelijk niet representatief voor het niveau van het hedendaagse nederlandse onderwijs…

 38. Zebra Steekt De Straat Over

  Ik mag toch vurig hopen dat dit een mooi boomerang-effect heeft en een flinke deuk (of misschien wel het einde) betekent in de populariteit van al die domme, zogenaamde “influencers”.

 39. Elise Schaap

  Wat was ik goed gisteravond bij Jinek!! ☺

  Famke, als ik weer eens voor je in moet vallen dan hoor ik dat graag!

 40. Kruitje roer me niet

  Kan iemand echt zo dom zijn OMG

 41. Bea

  Famke is als een soort hoer misbruikt door die virus gekkies.

 42. Deep throat

  Femke Louise heeft slechts op papier een miljoen volgers. Ruim 700.000 zijn nepvolgers. De rest, 2 procent van de Nederlandse bevolking, leest lang niet altijd haar nitwituitbraaksels. Laat staan dat men die serieus neemt én van gedachten verandert over een onderwerp. De media volgen kennelijk wel 100 procent Femke Louise. Met als resultaat bijna 100 procent van de bevolking die nu hebben kennisgemaakt met haar onsamenhangende gedachtenkronkels. Media en ‘influencers’ zijn producten die leegheid, kunstmatigheid, extreem gedrag en manipulatie als fundament hebben. Weg ermee.

 43. J. Bloemheuvel

  Binnen afzienbare tijd blijkt dat dit trieste
  figuurtje ontsnapt was aan haar begeleid-
  ers tijdens begeleid proefverlof.
  Volslagen onzin natuurlijk maar dat is
  haar, voor haar voorgekauwde, domme
  relaas ook.
  Zij komt op mij overals HET voorbeeld
  van onze huidige jonge zgn acteurs/een- dagsvliegen

 44. Guttegut

  Dat de jeugd dit soort leeghoofden massaal volgt is toch wel stuitend en tegelijktijdig beangstigend.

 45. Mar

  Al die zogenaamde BN-ers, die ik geen van allen ken, als marionetten van virusontkenner W Engel. Het moet toch niet gekker worden. Ze zijn gevaarlijk bezig en juist door figuren zoals zij, lopen de besmettingen weer flink op en juist daardoor wordt de maatschappij ontwricht.
  Lubbers had het vroeger over ( heropvoedings) kampementen. Zouden we al die zogenaamde BN-ers, samen met hun voorgangers Willem Engel, Thierry Baudet en ‘ik doe niet meer mee’ – frontvrouw Famke Louise daar niet naartoe kunnen sturen?

 46. Observator

  Dat Femke L. dom is en geen kennis van zaken heeft wist toch al iedereen? Mij viel op dat ze steeds meer gaat lijken op een nog misluktere versie van de dochter van volkszanger Hazes.

 47. Annoniemus

  Met dat domme opgeblazen hoofd zat Famke bij Jinek te lullen als een kip zonder kop met die vreemde zoeloe-lippen , waar door het ook nog lijkt of ze een spraakgebrek heeft !!

 48. kritisch avro-lid

  Waarom heeft Famke een manager? Die moet er toch voor zorgen dat ze geen publicitaire ongelukken veroorzaakt. Was een excuses/nuancerend filmpje op instagram niet veel beter geweest?

  En dan rustig laten overwaaien.

  Kennelijk heeft de manager van Famke dezelfde opleiding genoten als Famke.

 49. Einde van NL

  De corona zwendel heeft bijwerkingen, namelijk het geeft de overheid de verplichting (mogelijkheid ECB) de staatsschuld verder miljarden hoog op te laten lopen, met uiteindelijk toch failliete ondernemingen die niet bleken te kunnen worden gered en als kers op de taart gaan gierende en schijnbaar intelligentere BN’rs, net als de doorsnee gierende Nederlanders diep geraakt worden via sterk stijgende lokale en landelijke lasten en hogere belastingen, met een grote economische achteruitgang en ongekende stijging van de werkeloosheid. Succes gewenst met gieren en ook krokodillentranen janken om de zogenaamde ‘corona patiënten en doden’.

 50. Anti-racist

  Observator@ Ik vind dat F. L. door haar bruinere make-up, haar dikke kont en dikgemaakte rode lippen eerder op ‘black face’ lijkt.

 51. Einde van NL

  @Bea
  wo 23 sep 2020 om 9:59

  Een soort van close call. Dit meisje is voor een tweede maal ingehuurd door de overheid, om vooral de corona epidemie uiteindelijk voor “echt waar” te verkopen? Wie durft er na het meisje Louise en haar uitspraken nog contrair over het ‘verschrikkelijke killervirus’ te denken?

 52. Henny Spekken-Bonen

  De lachende derde is Alie B. die 66.000 belastinggeld vangt van De Jonge.

 53. Ron

  Het is gewoon geen handige zet geweest om haar dat podium te geven, en zeker niet bij die hysterische Gommers en Aboutaleb. Gommers neem ik sowieso niet serieus want die is destijds ingefluisterd door Den Haag om zijn verhaal aan te dikken bij de talkshows tafels in de maanden maart/april.

 54. Soep met knakworst...Gadverdamme

  Wat bestaat Nederland toch uit een ontzettend dom volk. Jinek…nou ja haar redactie deed gisteren het bekende talkshow trucje.
  Wil je kritische mensen de mond snoeren huur dan iemand in uit die groep die ze zelf niet helemaal op een rijtje heeft. Of het eigenlijk zelf ook niet helemaal snapt.
  Famke blij want zij heeft aandacht. Jinek blij want zij heeft de tweede golf van de talkshow oorlog gewonnen.

  Heel deugend Nederland kan los gaan op Famke, maar ondertussen zijn ze wel lekker op vakantie gegaan en loop een willekeurige supermarkt binnen. Wie houdt zich nog aan de Corona regels? Maar ja Famke hé de bliksemafleider voor mijn eigen gedrag.

  En ondertussen lachen Mark en Hugo zich de ballen uit de pantalon. Zij zijn verantwoordelijk voor het falende beleid, maar vinden telkens weer een Nono die de schuld van hen in de schoenen krijgt geschoven.

 55. Michel

  Famke is een topwijf! Voor maar 1 ding goed: harde en intense seks.
  1M volgers? Gekocht!

 56. #IKDOENIETMEERMEE

  Famke werd telkens onderbroken door die blonde bierheks.

 57. Nana Moeskoeri

  verborgen agenda natuurlijk

 58. Janet

  Mijn eerste reactie was: Wie is dat domme gansje met dat zwarte haar wat steeds naar achteren gegooid moest worden. Ik werd er naargeestig van.

 59. jaapww

  Maar wel 1.000.000 volgers en dat vind ik zeer verontrustend!
  Neem aan dat geen enkel product meer met haar geassocieerd wil worden.

 60. bsa

  Cees Engel, huisjesmelker R’dam, campingbaas Fort Oranje, en ja hoor daar is tie
  Willem en wat zegt zoonlief over sluiting van de totaal verwaarloosde camping waar alleen nog mensen uit oost europa, criminelen en ander gespuis terecht kunnen: We stappen naar de rechter!

 61. jaapww

  Michel. Aantal volgers zet ik ook mijn vraagtekens bij. Vraag mij af of je dit aantal kunt manipuleren. Soms hoor ik liedjes die met reusachtige aantallen is aangeklikt en waarvan ik denk dat zangkwaliteiten door autoluwe nog wat lijkt.

 62. Fikkie

  Komt het nu door haar make-up dat ze zo dom brabbelt? Neen, ze is net zo dom en lelijker zonder make-up.

 63. Verdriet

  Verdriet doet niet zeer,domheid dat doet pijn!!!!!!!

 64. Jaap

  Wordt inmiddels heel erg moe van al die BNérs die menen ergens verstand van te hebben en dan ook nog worden uitgenodigd in allerlei talkshows. Dat is gewoon tijdverspilling en veroorzaakt alleen maar ergernis.

 65. Hertog

  Zit het nu te kijken en het valt me ten 1e op dat dit kind dom is, ten 2e dat ze doet of ze open staat voor de discussie, maar intussen niet van standpunt zegt te zullen veranderen en ten 3e dat ze telkens doet of ze het eens is met wat Jinek of andere gasten zeggen en dan komt er een maar. Zeg dan gewoon eerlijk dat je het er niet mee eens bent in plaats van “Jawel… Maar”.

 66. Rika de Haas

  Ik heb geen goed woord over voor de streek die Eva Jinek heeft geleverd aan Famke Louise en nog meer aan de Domme BN’ers met hun LAAGDUNKENDE UITLATINGEN
  ZIJ HEEFT DE MOED GEHAD OM IN DEZE SHOW TE KOMEN
  PETJE AF 150000 duizend volgers Ik hoop dat ze zich niets aantrekken van de ZEER DOMME UITLATINGEN VAN DEZE BN’ERS

 67. Curryworst

  Famke bij Jinek : 100% respect voor Corona.

  😂😂😂😂😂 Hoe dom kan iemand zijn.O

 68. man pan

  @Rika de Haas
  Volgens mij heeft er maar een domme uitlatingen gedaan. Respect voor Corona ??

 69. Rika de Haas

  De reacties zijn bedroevend maar sommige uitgezonderd gaat je mond spoelen zou ik zeggen
  en denk dan na wat je heb uitgespuugd

 70. Anneke

  Tjee wat heerlijk om weer de kans te krijgen om los te gaan😪 waarom mensen afmaken en bestempelen als dom? Laten we elkaar meer laten🧡 hier worden we met elkaar niet leuker van.

 71. Teuntje

  Botox en te strakke paardenstaart doen je hersens verweken meissie is geestelijk gestoord

 72. Hallo

  Ik heb de uitzending nog niet gezien. Maar had standpunt, ik doe niet meer mee,?!!! Dom, brutaal, stom enz enz. Zij moet dan heeelemaal niet meer meedoen met de maatschappij. Verhuis lekker naar een andere land!!!!

 73. Juriaan

  Les 1 uit het marketing handboek: slechte publiciteit bestaat niet. Famke is gehaaid genoeg om dat te beseffen.

 74. A

  @Rika
  Eva heeft haar netjes behandeld, en heeft haar ‘heel’ gehouden. Dat is sportief, want Femke had hier helemaal niet uitgenodigd moeten worden.
  Het meeste commentaar hierboven is terecht.
  Ze wist echt niet ze beweerde, en had geen samenhangend verhaal.
  Jammer dat het briefje niet hielp, want zo’n steuntje daar is niets mis mee.

 75. Ed van het Hek

  *Diederik Gommers (1964)

  Atheneumdiploma 1982, gevolgd door studie geneeskunde aan de RU Gent, kandidaatsexamen 1985. Doctoraalexamen anesthesiologie 1989, artsexamen 1994. In het AMC Amsterdam opgeleid tot intensivist, afgerond 1998. Promoveerde bij Burkhard Lachmann op het proefschrift Factors affecting surfactant responsiveness.
  In 2014 benoemd tot bijzonder hoogleraar aan de Erasmus Universiteit Rotterdam met als leeropdracht intensivecaregeneeskunde.
  Co-auteur van een handleiding voor beademing, bestemd voor zorgprofessionals. Uitvinder van een narcosetoedienings- en beademingssysteem (advs) waarop hij in 2018 samen met Govinda Nallappa Rajan octrooi heeft verkregen.

  *Famke Louise Meijer (1998)

  Niet-afgeronde MBO-opleiding tot schoonheidsspecialiste.

 76. Otto

  Ik was net in de supermarkt en daar viel me op dat kennelijk 90% van de klanten het met Famke eens is: #ikdoenietmeermee.

 77. Joey

  Famke-Louise?hoe is het in godsjammerlijk mogelijk dat zo’ndom wicht een podium heeft met een miljoen volgers.Erg zorgelijk wat “onze” jeugd betreft.

 78. Otto

  @Ed van het Hek
  Leuk. maar groot deel van de besmettingen zijn er bij studenten van Uni en HBO. Kennelijk zijn die hoogopgeleiden ook niet allemaal zo slim.

 79. A

  Otto, iedereen gesproken ?
  Is het onderwerp van gesprek in een supermarkt !

 80. gtstfites

  @Ome H
  Tim Hofman hoort niet eens bij dat clubje van Famke Louise en Boef. Hij vind het juist fantastisch hoe sommige BN’ers zich voor lul zetten.

 81. Otto

  @A
  Niemand gesproken maar al die mensen voegden de daad bij het woord en negeerden alle coronacregels.

 82. Momo

  Vreemde reacties hier. Famke mag misschien een dom wicht zijn, de meerderheid van de bevolking heeft ook kritiek op het corona-beleid. En met recht. Het lijkt erop dat de overheid trollen inschakelt om domme reacties achter te laten op sites zoals deze.

 83. Robert

  @Momo
  De MINDERHEID.

 84. Robert

  Laat famke achter het raam gaan zitten met een rode lamp. Want voor de tv is een brugje te ver voor haar.

 85. Tweet

  Hulde aan Gommers die met RESPECT dit ‘meisje’ bejegende (daar kunnen vele schrijvers op dit MC nog een puntje aan zuigen en BN ers incluis!) En haar de dialoog aanbood en dat is nou juist precies wat de mensen van deze actie vragen! Ipv de dictatoriale ontransparante werkwijze kabinet, gedicteerd door heer Van Dissel de meest starre man van dit moment…
  De kwade genius is (redactie) Jinek, die duvels goed wist dat ze hiermee zou scoren en dus gewoon dit meisje, simpele ziel misbruikte voor haar kijkcijfers… bah en bah

 86. Jolanda

  Verweekte hersenen, schrijft iemand. Dat domme botoxhoofd met eendenlippen is hersenloos. Jammer dat ze nog geprezen werd door Aboutalib. Wat een stom wicht. Ze heeft respect voor corona, whahaha!!!!!!!

 87. robert

  Waarom heeft Jinek die Fake niet gevraagd naar campagne waarbij ze voor Corona haar fans over de streep trok? Kreeg ze toch ook nog centjes voor of niet?

 88. Karel

  Famke is slechts gecreëerd marketing product, een doorgeefluik van allerlei merken en haar producten. Ze kan werkelijk niets maar is wel bekend en daar het om in de wereld van tegenwoordig.

 89. Henk

  Die gommers verdient een talkshow. John de mol wordt wakker!!! Hij kan er voor zorgen dat nederland, zich aan de maatregelen gaat houden. Hij heeft in 5 minuten er voor gezorgd, dat famke 180 graden gedraaid is in haar standpunt over corona.

 90. Levi

  Famke Louise is een eng, ernstig labiel meisje, met een uiterst lelijke plofkop waar teveel make-up is opgesmeerd. Als je vervolgens hoort praten dan weet je dat ze niet goed in haar benevelde plofkop is.

 91. Lariekoek

  Famke ziet ze vliegen, want haar vader is piloot. Famke heeft wel 1000 keer “de maatschappij” gezegd. Moet ik hieruit afleiden, dat ze begaan is met de maatschappij?

 92. Erland Vergaljaard

  En die Tim Douwsma dan op1. Die begon aardig terug te krabbelen. Had ik deze actie maar nooit gedaan dacht hij. #eindecarrieretimdouwsma

 93. Jaap500

  Leuk opzetje weer van Jinek/RTL.. Net als bij de NPO wordt er een ‘dom’ iemand neergezet als vertegenwoordiger van de kritiek. Deze persoon wordt dan tegenover beroepspolitici neergezet, of een wetenschapper die routineus elke talkshow afloopt.. De domme gast wordt vervolgens steeds onderbroken, of door de anderen getorpedeerd..

  Ze hadden ook andere gasten uit kunnen nodigen zoals de vele doktoren of wetenschappers die kritiek hebben op het corona beleid van de overheod. Piere Cape, Sven Hulleman of Karel van Wolferen.. Maar dat doen ze dus bewust niet…. Een mooi stukje framing dus, net als Jinek deed in haar NPO tijd…

 94. Red

  Famke is echt een domme gans. Geen respect voor de zorgsector. Hoop dat zij de Corona krijgt, dan zal ze wel anders piepen. Stuurt ze gewoon weg naar Noord Korea of Rusland, daar gaan ze tenminste met deze mensen om zoals het hoort, voor de haaien of kopje kleiner maken.

 95. Donald Dumb

  Het is voor Famke Louise het beste in quarantaine te gaan en niks meer van haar te laten horen lijkt me…
  En over die volgers. Je kan pakketten kopen bij o.a. Facebook die je gelijk +50 volgers( nepprofielen) oplevert…

 96. kritisch avro-lid

  Misschien voor de redactie’s van beide programma’s een wijze les. Nodig iemand in de studio uit die fatsoenlijk uit zijn/haar woorden kan komen en het liefst op een coherente manier. Bescherm mensen die die gaven niet hebben.

  Dit was pijnlijke televisie. Men kon beter die Willem Engel uitnodigen die dit allemaal georganiseerd had. Dit was een openbare zelfmoord.

 97. Kijker

  Einde carrière van Famke!! Goddank!! Had echt geen idee waarover het ging! Lekker je lippen laten vullen! Vreemd dat ze ook melding maakte over haar vader, die een paar jaar geleden is overleden! Ze is echt in dr war!

 98. bastian

  De actiegroep had Famke tegen zichzelf moeten beschermen. Zij is hier gewoon nog niet klaar voor om als vertegenwoordigster in een talkshow te zitten. Voor Gommers was het zo wel heel makkelijk scoren. Had er iemand neergezet die verbaal sterker is en met betere argumenten kwam.

 99. bastian

  @Jaap500 hear hear

 100. Jimmy

  Meneer de kritische AVRO-lid heeft een klein beetje gelijk.Maar nog beter is dat niemand uit die trollengroep wordt uitgenodigd.Want waarom zou je dat doen.Gewoon niemand een podium geven dan zal het vanzelf dood bloeien.Maar ja,Jinek moest scoren dus gaat ze zo’n geestelijk gestoorde uitnodigen.Lees die Brief van Jan maar eens.En wie zijn die extra kijkers,dat zullen wel van hetzelfde kaliber zijn als FL.Soort zoek soort!

 101. Guttegut

  @Bastian Mijn net gelegde dampende drol is verbaal nog sterker dan deze leeghoofd. Gezien het gestuntel van die andere lul bij OP1 is niemand van die complet gekken geschikt voor wat dan ook. Is het wellicht wat voor jou??

 102. bastian

  @Guttegut, als eerst dankjewel voor je bijdrage. En dankjewel dat je aan mij denkt in deze, maar nee, ik zou het niet kunnen op tv. Ik zou teveel stress hebben geloof ik. Ik laat het aan iemand over die daar minder last van zou hebben en kort en bondig kan formuleren. Verder zou mijn advies zijn om niet iedereen over één kam te scheren. Geef iedereen een kans. Ik wens je verder nog een positieve dag toe!

 103. Alle Kamphuis

  Dat er nog zoveel aandacht aan deze onbenullen wordt besteed.
  Ik ken ze niet eens.

 104. Janna

  Er is een categorie mensen die, vanwege een laag IQ, enigszins tegen zichzelf in bescherming dient te worden genomen. Omdat ze zichzelf, in hun onnozelheid en onvermogen, enorm kunnen schaden. Degene die achter de deelname door deze jonge vrouw aan de talkshow van Eva Jinek zit, weet dat ongetwijfeld ook maar doet precies het tegenovergestelde: die beschermt niet – die exploiteert. Die buit de domheid en de zelfoverschatting van deze jonge vrouw uit.
  Het is te danken aan de wellevendheid van tafelgenoot Gommers dat ze niet totaal verbaal werd afgebroken maar met rust en compassie naar een beter inzicht werd geleid. Een tegenstander die bij voorbaat al verliezer is, trap je niet nog verder de grond in; die reik je een helpende hand om overeind te kunnen komen. Beschaafde man. Diepe buiging voor Mijnheer Gommers.

 105. Tweet

  Janna, en jij bent beschaafde vrouw! Dank voor deze heldere terechte duiding!

 106. Jezus

  De mediawereld klaagt over een entiteit die zij zelf hebben geschapen en grootgebracht, gevoed aan de jeugd als een gefabriceerde hype zonder doel. De abominale creatie altijd in de schijnwerpers brengen zonder toegevoegde waarde. Dit noemt men een tragedie. Is dit het einde van dit toneelstuk of zal eindelijk de peripetie volgen? Famke Louise is een product geworden en geen mens meer, terug naar de ziel.

 107. marleen

  Dit is weer typisch Nederlands. Niet iedereen is hoog opgeleidcen dat hoeft ook niet. Laat mensen toch in hun waarde. Ze is er toch maar gaan zitten om haar verhaal te doen. Wie graagt jullie om dat te doen. Niemand. Denk daar maar over na.

 108. Lies

  @Jezus: AMEN !!!!

 109. barry hulshof

  misschien komt ze zelf in ziekenhuis terecht met t shirt . met de text ik moet meedoen

 110. Peter G

  Als 99,99% van alle artsen op de hele wereld zeggen dit zijn de regels hou afstand van elkaar en geen groepsvorming, neem ik dat voor waarheid aan. Een paar influencers die achter de familie Engel aanloopt op een huisjesmelker, bordeelhouder en een dansleraar die ooit wetenschapper was, een advocaat die helemaal geen advocaat is, die geloven jullie wel. Er is echt een steek los bij jullie. Ook ik ben de corona regels zat, om daar zo snel mogelijk vanaf te komen moeten we ons aan de regels houden.

 111. W

  Overduidelijk hoe corrupt de media is… nodigen ze een meisje uit met een kritisch geluid wat ze moeilijk kan uiten. Ze zetten er 4 ervaren sprekers tegenover om haar te framen en neer te zetten als een complotgekkie.

  Het meisje heeft wel degelijk een punt.
  Is corona echt zo gevaarlijk als men ons in het begin voorspiegelde? Rechtvaardigt dit sterftecijfer het compleet kapot maken van de economie en het afpakken van vrijheden?
  Ik ben bang dat we zijn misleid door politiek en media welke de agenda van de globalisten er door willen drukken.

  We moeten zeker kritische vragen stellen o.a.

  Van wie zijn de mainstream media?
  In Nederland zijn bijna alle kranten in handen van de persgroep. Een belgische multinational met het hoofdkantoor in brussel. Brussel en het EU project komt overduidelijk uit de koker van de globalisten. In de states hetzelfde verhaal, het eigendom van alle tv zenders en kranten ligt bij precies 6 bedrijven.

  Wie zijn deze bedrijven?
  Het zijn bedrijven in handen van grote bankiers, de morgans, rockefellers, de rotschilds, soros etc. Kortom de rijksten der aarde. Onderzoek wie het eigendom heeft van de bank of England FED en de ECB. Dit zijn de rijkste personen en families op aarde en hebben door schijnconstructies en rookgordijnen complete controle over onze belangrijkste commodity gekregen, namelijk geldcreatie.
  Achtergrond docu: the money masters van Bill Still zie youtube

  Welke agenda streven deze personen na?
  Deze groep streeft een globalistische agenda na. Open grenzen, 1 munt en 1 wereldregering / instituten die boven nationale overheden staan (WTO / IMF / WHO etc). Vanaf de jaren 60 is deze agenda erdoor gedrukt. Men spreekt over de multilaterale wereldorde, met andere woorden de new world order. Bekijk de laatste troonrede dan hoor je onze koning daarover spreken, Rutte idem niet lang geleden.

  In de US is er al jaren een hevige strijd gaande tussen de democraten (globalisten) en republikeinen (nationalisten). Hieraan zie je duidelijk terug dat de mainstream media tegen Trump zijn, maw de media is compleet in handen van de globalisten. In Nederland hetzelfde verhaal waardoor niemand met een andere boodschap een platform krijgt. Kritiek wordt weggezet als complot theorie.

  Als we open naar cijfers over corona kijken zien we dat er relatief weinig doden zijn, ook blijft de stijging van het aantal sterfgevallen uit. Het laat een beeld zien van 6000 sterfgevallen door corona, dit is totaal niet significant op een bevolking van 17 miljoen mensen. Dagelijks sterven er 3 mensen aan corona, op een totaal van 450 mensen die dagelijks sterven gemiddeld gezien.
  Gemiddeld sterven 10 mensen per dag in en om het huis, bijvoorbeeld van de trap vallen…
  In 2018 een griepgolf met oversterfte van 10.000, waar waren de maatregelen toen? Om over de leeftijden van corona slachtoffers nog maar te zwijgen…

  Corona blijkt minder gevaarlijk dan ons in het begin is voorgespiegeld. Politiek probeert een agenda erdoor te drukken en vrijheden af te pakken. We worden voorbereid op een globale reset van de wereldeconomie en misschien het leven wat we kenden. Corona is in mijn ogen als trigger gebruikt om grote veranderingen door te voeren en hier corona (later) de schuld van te geven.

  Het zou me niets verbazen als de democraten en globalists dit in elkaar hebben gedraaid om te zorgen dat Trump niet herkozen wordt en andere belangen na te streven. De economie draaide geweldig pre corona, het was het stokpaardje van de republikeinen bij de komende verkiezingen.

  Kortom als we naar de geschiedenis kijken zien we dat de wereld in elkaar steekt van de complotten. Word wakker mensen!

  wwg1wga

 112. Helena

  Dhr. W. is overduidelijk een trol!!!!!

 113. Maria

  Het klopt inderdaad maar gedeeltelijk, het was een republikeinse president die de deur voor en naar China heeft geopend. En zijn partijgenoten verkochten oorlogen als middel om democratie en vrije markteconomie te verspreiden over de wereld alsof het een wonderbaarlijk elixer was.

 114. M

  Geef domme onwetende BN-ers geen podium. Famke heeft zichzelf onder de bus gegooid! Heeft zij infectie-leer gestudeerd???? Wat een naïef en ongenuanceerd optreden van Famke. Ik vind haar aanzetten tot Samenscholing wat strafbaar is. Aërosolen zijn bewezen verspreiders van ziektekiemen en Covid-19 is een dodelijk longvirus. Ik pleit ervoor deze oproerkraaiers uit te sluiten van medische zorg. Dit laatste is natuurlijk niet mogelijk in onze “geciviliseerde samenleving”. Toch :Famke Louise en consorte zijn onverantwoord bezig. Niet te tolereren!!!!

 115. Mark

  De dag dat je gevaccineerd word en je realiseert
  Shit! ik ben nog dommer dan famke

 116. Statisticus

  Covid 19 stelt weinig voor. Er sterven bijna 900.00 mensen jaarlijks aan meeroken die gemiddeld een stuk jonger zijn dan de coviddoden. Je kunt daarom beter overal buiten het roken verbieden en de anderhalvemeternorm buiten afschaffen.

 117. M

  Dit voor Statisticus. Jij bent de weg kwijt. “Meeroken” valt onder andere longziekten en heeft een andere oorzaak, namelijk COPD.

 118. Femke de lippen zijn beter gevuld dan haar hersenpan. geweldige quot van Angela

  Bij de Voice valt dit domme kind niet op maar als ze zich met echte zaken gaat bemoeien dan is het een wicht zonder enige inhoud kwaliteitsloos en nietszeggend.

 119. bert

  Sjezus …ik wist dat er domme mensen bestaan ,maar dit slaat alles

 120. Robert

  Heeft Eva het briefje van Jan al gelezen?

 121. Willem Engels arrogante bescherm-taalnazi

  Youri Albrecht: “Ik vind het getreiter van vrijwel het hele land van #FamkeLouise ….wel klaar.”

  Helder! Ik was al klaar met het taalgebruik van mensen die het hebben over de dag die je wist dat zou komen en nu krijgen we de taalkunst van Youri Albrecht er nog eens bovenop.
  Wanneer hij had gezegd: Het getreiter van …. door …. dan was het direct duidelijk geweest, wat hij bedoelt. Ik blijf nu zitten, dramatisch gezegd, met zo’n sterk gevoel van onzekerheid, zo’n gijzelaarsgevoel, zak maar zegge. Gijzelaar: gijzelnemer, gegijzelde?
  Albrecht geeft eerst een sneer richting die jongelui, maar pas in de laatste zin komt de aap uit de mouw.
  “Als iemand op de grond ligt doortrappen is niet normaal.” Ik hoop niet, dat Albrecht bedoelt dat in dit nieuwe normaal het gehele Nederlandse volk en alle kwetsbare oudjes nu op de grond liggen en dat die Famke en de satan achter haar, Willem Engel, maar door blijven trappen.

  Toch wel “stoer” van de redactie van de Mediacourant, dat ze ook nog iemand iets positiefs laten zeggen in deze natie van virtuele kopschopper/witte Akwasi’s.

 122. Miets

  Ik doe niet meer mee ……………..om deze BNers te bezoeken wanneer zij weer ’n uitvoering geven . Waarschijnlijk velen met mij niet omdat de kwetsbare medemens dan al is overleden door deze IDIOTE actie.

 123. GjvB

  Die Femke Louise toont echt aan dat zij echt nul verstand heeft. Maar ook, dat zo’n BN’er, waarin zij bekend is, is mij een raadsel, echt niets is noch kan! Ja, zo’n domoor weet iets over Corona. Of bedoelt zij dat bier? Denk het laaste!

 124. Xanne

  Wanneer al de zeurende klepzeikers nu even gezamenlijk aangifte willen doen tegen de mislukte laboratoriumrat W. Engel. IPV achter je toetsenbord moraalridder uithangen en de zielig ramenlikkende blogger verdedigen. Verdedig liever al die mensen die dankzij de dansende bieten-spagettievreter met dreadlocks gaan stikken in corona omdat deze idioot die te dom was om studie af te maken ballet schoentjes kreeg van papa. Maak je sterk en verdedigde mens die naar adem snakt in zijn woonkamer die verlangt naar zijn kinderen maar die niet mag zien of kan zien omdat ze waarschijnlijk de ziek thuis kunnen brengen dombo’s

 125. joost

  Ik vroeg het me de laatste tijd steeds al af, wordt dat hoofd van Tim Douwsma nou steeds groter en zijn verstand steeds kleiner? Ik vind dat zijn werkgever @AVROTROS hier publiekelijk afstand van zou moeten nemen.

 126. Bert

  Ik moet m’n kritiek herzien, die dreadlockdansleraar had moeten inzien dat jonge vloggers nog niet het maatschappelijk inzicht hebben om verstandige keuzes maken, in die zin vind ik ’t sneu voor dat meisje wat wel bij Jinek durfde te zitten, wat ik wel heel dapper vond

 127. Shauna

  Wel echt grappig dat Winston #Winstengerstenovits ten eerste niet weet dat ze Famke heet en niet ‘Femke’ #Femkelouise. Ten tweede is het nog meer hilarisch dat Winston zelf ook alleen maar intelligente dingen kan uitkramen, zolang hij op zijn briefje kijkt tijdens het presenteren van 50/50 #briefje

 128. Willem

  Ze heeft wel hersens alleen werken die nog niet. Ze vertelde ook dat ze een gezin had en haar vader een piloot was die nu niet kon vliegen. Ook kon ze geen zinnen uitspreken met een onderling verband tot elkaar. En de zinnen zelf lukten ook niet.
  Ik moest meteen aan Katrien Duck denken door haar eendenlippen waar ze gewoon tijdens het gesprek aan zat te sabbelen. Als famke denkt dat die haar goed staan heeft ze een vervormd zelfbeeld. Komt over als plofeend. Hoewel je die wel wat betere kunstjes kan leren.

 129. Frans Boelhouwer

  Het probleem begint bij onze Willem Engel, de rest zijn gewoon domme,hele domme mensen die volgen. Net zoals de Duitsers Hitler volgden.

 130. Ikke

  Femke zal misschien gebaat zijn met hulp om haar frustraties te verwerken en alle lof voor Dhr. Brommers zo als die reageerde. Femke zal ook nog moeten leren volwassen te worden.

Televisienieuws



Mail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.