Confrontatie Wilfred Genee en Jeroen van der Boom

Wilfred Genee en Jeroen van der Boom zijn elkaar op donderdagavond tegengekomen tijdens een gala tegen kinderkanker in de Johan Cruijff Arena. Ze hebben daar gesproken over hun meest recente ruzie. Dat heeft de presentator onthuld op Radio Veronica. De tenen van Jeroen zijn lang, heel lang: als er ergens kritiek op hem wordt geuit, dan ga je bij hem op de zwarte lijst. Zo heeft hij ook op het allerlaatste moment een optreden in de radiovariant van Veronica Inside afgezegd.

Een lang verhaal kort: Jeroen gaf drie weken geleden een interview in De Telegraaf waarin hij zichzelf ongelooflijk op de borst aan het kloppen was, Johan Derksen maakte daar een kritische maar milde opmerking over in Veronica Inside en daarna zegde Jeroen zijn optreden in de radiovariant af.

Jeroen wil dat de mannen van VI geen uitspraken meer over hem doen, maar aan dat eenzijdig opgelegde spreekverbod heeft Veronica Inside zich niet gehouden. Al met al is Jeroen dus boos.

Confrontatie

Nu zijn Wilfred en Jeroen elkaar tegengekomen bij het gala. “We hebben een prima gesprek gehad, ja. Ik heb ook even opgeroepen: ‘Dames en heren, de man die alle toetsen kan spelen en uitstekend kan zingen.’”

Zijn sidekick: “Waar zat het zeer nou bij hem?

Wilfred: “Nou, hij vond het niet leuk dat Johan zei: ‘Het is een aardige gozer, maar hij kan niet zingen.’ Dat vindt hij storend.”

Sidekick: “Dat is toch een mening?

Wilfred: “Ja, dat zei ik ook.”

Jammer

Nieuwslezeres Celine Huijsmans: “En dat is toch de tv-tak? Wij zijn hier de radio.”

Wilfred: “Ja, dat heb ik hem ook proberen uit te leggen. Valentijn had gezegd dat hij niet de zwarte toetsen kon spelen, maar alleen de witte. ‘Dat neem je toch allemaal niet serieus?’, zei ik tegen hem. ‘Laat nou gaan man.’”

Tot slot is Jeroen ook boos dat VI het Hoge Bomem-fragment waarin hij Louis van Gaal toezingt zo op de hak neemt. “Dat vindt hij ook wel een beetje jammer, want daardoor willen nieuwe gasten niet meer dat er gezongen wordt over hen. Dat is wel jammer.”

Nasty

Het is niet de eerste keer dat Wilfred en Jeroen bonje hebben met elkaar. Eerder noemde Jeroen de presentator al nasty. Wilfred riep toen dat Jeroen voor zijn bekendheid aardiger was dan erna en dat viel bij de zanger niet in goede aarde.

Foto: SBS

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen