VI negeert spreekverbod over Jeroen van der Boom

Veronica Inside heeft vrijdagavond het door Jeroen van der Boom opgelegde spreekverbod over Jeroen van der Boom overtreden. Ze verweten hem opnieuw borstklopperij. Dat was te zien in de uitzending op Veronica. Jeroen gaf vorige week een vreselijk pocherig interview aan De Telegraaf waarin hij uitlegde waarom hij zo’n unaniem groot succes is en daar maakte Johan Derksen op maandag een kritische opmerking over. Het leidde ertoe dat Jeroen de radiovariant van VI afzegde.

Nu heeft Jeroen aan De Telegraaf laten weten dat hij wil dat Veronica Inside het niet meer over hem heeft, omdat hij geen voetballer is. VI moet zich met zijn eigen zaken bemoeien, vindt Jeroen.

Wilfred Genee gisteren in zijn talkshow: “We moeten ook een beetje oppassen, want Jeroen van der Boom is nu boos op ons en hij wil niet meer dat jullie iets over hem zeggen. Kunnen we dat afspreken? Kunnen we niet een intekenlijstje maken van alle mensen die willen dat wij niet meer over hun praten?

Johan Derksen daarop: “Jeroen van der Boom maakt zich ook overal druk om, maar dat was een heel parmantig interviewtje van hem. Zo van: ik ben de koning, wat ik doe lukt en ik kan eigenlijk alles heel goed. Ik vond het eigenlijk een beetje een gênant interview. Ik moet zeggen: ik heb die jongen een keer ontmoet ergens bij een programma en het was een ontzettend aardige gozer. Echt een aardige jongen, maar hij moet niet van die rare dingen gaan zeggen in interviews.”

Wilfred: “Hij is echt wel muzikaal, maar het is een beetje gek dat hij dit zegt.”

Johan: “Het feit dat hij zich daar druk om maakt… Je moet ook een beetje zelfspot hebben.”

Foto: SBS

Wat vindt u?

Alle polls

Mist u Patty Brard bij Shownieuws?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen