Megalange tenen Jeroen van der Boom: boos op VI

Jeroen van der Boom is zonder enige twijfel een van de meest opgeblazen BN’ers van Hilversum: enorm vol van zichzelf en schiet bij een zuchtje kritiek direct in een verongelijkte pavlovreactie. Hij zou vandaag komen optreden in de radiovariant van Veronica Inside, maar dat heeft hij afgezegd. De reden? Johan Derksen heeft in de televisievariant een kritische noot geplaatst bij het Telegeraaf-interview waarin Jeroen zichzelf enórm op de borst aan het kloppen was over zijn succes.

Jeroen ‘wie heeft nou een hekel aan mij?’ van der Boom is compleet over de zeik. “Hij is boos om de uitzending van VI op tv“, aldus sidekick Niels van Baarlen. Zijn host Wilfred Genee: “Zo erg was het toch niet?

Het gaat om de volgende uitspraak van Johan Derksen: “Jeroen van der Boom stond vanmorgen in De Telegraaf en als ik hem nou hoor zingen denk ik: een paar zanglesjes zou geen kwaad kunnen. Het is een mix van Frank Sinatra en Tom Jones hè als je hem hoort praten? Verschrikkelijk. Hij mag met De Toppers meedoen omdat die ene zo vervelend is.

Wilfred begrijpt niet dat Jeroen daar zo van over de zeik is: “Dat valt toch wel mee? Dat is toch niet zo erg?

Niels: “Heeft ‘ie hierom afgezegd?

Sidekick Rick Romijn: “Ik vind het echt vervelend.”

Wilfred: “Wij vinden het ook niet leuk, maar dit valt toch mee? Hij was in dat interview heel erg enthousiast over zichzelf. Dan mag je dit toch wel zeggen? Ik vind hem prima, niks mis mee. Daarom begreep ik ook niet waarom hij hier niet komt. Radio en tv staan toch los van elkaar?

Niels: “Ik snap niet zo goed dat hij zich zó laat kennen.”

Wilfred: “Ik app ook weleens met hem. Dit valt toch wel mee. Als ik het ook zo terugluister denk ik: nou, Johan, vindt het interview een beetje over de top. En hij was inderdaad een beetje vol van zichzelf in dat interview.”

Kom op zeg hé! Laten we ons niet drukmaken.

Een saillant detail is dat Wilfred zelf dit jaar ook enorm lange tenen bleek te hebben. Zo is hij nog steeds boos op Fidan Ekiz, omdat zij hem eerder dit jaar afviel in de talkshow Op1.

Het fragment kunt u hier terugluisteren.

Foto: SBS

Wat vindt u?

Alle polls

Mist u Patty Brard bij Shownieuws?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen