Qmusic superblij met Bram Krikke, tijdslot later bekend

Geplaatst op ma 10 aug 2020 om 12:00

Qmusic is superblij met de komst van radiotalent Bram Krikke. Het tijdstip waarop hij gaat uitzenden, wordt op een later moment onthuld, maar hij gaat in elk geval in september van start. Dat heeft de radiozender zojuist bevestigd. Het nieuws over de Krikke-transfer lag vrijdag al op straat, maar pas nu maakt Q het officieel. Hij komt samen met co-host Tom van der Weerd over van SLAM, waar ze nu nog radiomaken. “De volledige programmering wordt later bekend gemaakt.

Dave Minneboo, de programmadirecteur van Qmusic, is heel erg blij. “Met Bram en Tom halen we een topduo in huis. Tom is een radio-dj in hart en nieren en met Bram halen we een van de grootste talenten van zijn generatie naar Q.”

Hij heeft erg veel vertrouwen in het tweetal. “Naast dat het duo tot twee keer toe was genomineerd voor de Gouden RadioRing heeft Bram met zijn originele content een grote fanbase aan zich weten te binden. En met zijn optredens bij RadioRing-gala laat hij de traditionele radiowereld op zijn grondvesten schudden. Ik kijk uit naar de samenwerking!

Qmusic viert dit jaar haar vijftienjarig jubileum. De zender is in 2005 opgericht en groeide al snel uit tot een van de grootste zenders van het land. Sinds een paar maanden is de zender marktleider in de belangrijke doelgroep 20-49 jaar.

Foto: Qmusic
19 Reacties op “Qmusic superblij met Bram Krikke, tijdslot later bekend”


 1. Minder of Mirjam

  Voorheen was Q-Music nog een leuke zender, met Van Inkel in de ochtend. Nu is het een egozender geworden met een overdreven blij-ei gevoel. Alles is mooi en prachtig.

  Ik word er een beetje wiebelig van.

 2. Piet

  Dit wordt net zo’n flop als Igmar. Het past totaal niet bij Q.

 3. Ron

  Het wordt er niet beter op bij dat Q Music met deze nieuwe ‘aanwinsten’. Het blijft zo een studentikoze ‘campus’ radio zender.

 4. William Raaf

  Ik vraag me oprecht af hoeveel mensen nog naar lineaire radio luisteren ?

  Heeft iemand de luistercijfers ?

  Dat gesteld hebbende. De zeldzame momenten dat ik aan NLse radio wordt blootgesteld (duurt over het algemeen nooit langer dan een seconde of dertig voordat de CD inkicked) maak ik er een sport van om van elke reclame die ik tijdens die 30 seconden hoort nimmer en nooit een product te kopen.

 5. demoedervancheyenna

  bram krikke wie is datr met ze viese snor gatverdamme ne t als jou moeder VIESSSSSSSSSS

 6. JuliEnne

  Bram heeft geen heupen, geen taille en geen schouders. Maar kan lullen als de beste.

 7. Jan

  Lullig voor Tom van der Weerd. Bram Krikke wil het weekend doen zodat hij doordeweeks nog veel meer internetsnabbels kan doen. Van der Weerd is niet zo populair en al van maandag tot en met vrijdag zonder werk zitten.

 8. Curryworst

  Weet je wat pas mooi en prachtig is mijn worst, waar M graag aan likt. Plus waar azijnzeiker jaloers op is. Die heeft een worst van azijn.

 9. Saskia

  Zie ze staan de Jut & Jul gaan van bagger naar baggerzender.

 10. Annie van Achteren

  Irritant kereltje

 11. Annie van Achteren

  William Raaf
  ma 10 aug 2020 om 12:32

  Serieus? ‘N beetje gaan liggen zeikstralen over “lineare radio”…..om vervolgens te zeggen dat je ’n cd’tje opzet! Haha, sneuneus.

 12. Lambikske

  Weet niet of dit een verbetering is voor Q.

 13. Karel

  Maar even, voor WIE is 20-49 belangrijk? Dat is echt van die marketingpraat uit 1990 die we op de een of andere manier nog steeds geloven. Q-Music is geen marktleider, dat is NPO Radio 2.

 14. Bennus

  @Jan: Tom komt de week wel door hoor, hij is naast radio dj ook vrijwilliger bij de brandweer in Kampen

 15. MediaPrak

  Gaat ook nog eens het gerucht dat Gérard Ekdom helemaal klaar is met de bemoeienis van Ome Sjon en dit najaar overstapt naar Q… Bye bye 538.

 16. tim

  engerd….

 17. Bart

  @Karel Helemaal juist! Het is volkomen achterhaald om je anno 2020 met alle nieuwe manieren van radio en tv kijken te richten op alleen de doelgroep 20-49/54. Daarbij komt ook nog eens het veranderde uitgavenpatroon en behoeftes van mensen nu ten opzichte van toen.

 18. Kelly

  Mediaprak. Ekdom zit bij radio 10 sukkel. Als je dan gaat dissen doe het wel goed. Ik verbaas me dat deze twee van Slam overstappen naar een zender waar mijn kapster naar luistert als ze Sky zat is?

 19. Ali Bim Salami

  Ik luister al 20 jaar niet meer naar de radio.
  Veel mensen kennen de cd speler nog niet…. daar komt je favoriete muziek vandaan.
  MP3 player maakt je echt gelukkig en je mist al die fruk reclame en ego nep dj’s.

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.