Qmusic superblij met Bram Krikke, tijdslot later bekend

Qmusic is superblij met de komst van radiotalent Bram Krikke. Het tijdstip waarop hij gaat uitzenden, wordt op een later moment onthuld, maar hij gaat in elk geval in september van start. Dat heeft de radiozender zojuist bevestigd. Het nieuws over de Krikke-transfer lag vrijdag al op straat, maar pas nu maakt Q het officieel. Hij komt samen met co-host Tom van der Weerd over van SLAM, waar ze nu nog radiomaken. “De volledige programmering wordt later bekend gemaakt.

Dave Minneboo, de programmadirecteur van Qmusic, is heel erg blij. “Met Bram en Tom halen we een topduo in huis. Tom is een radio-dj in hart en nieren en met Bram halen we een van de grootste talenten van zijn generatie naar Q.”

Hij heeft erg veel vertrouwen in het tweetal. “Naast dat het duo tot twee keer toe was genomineerd voor de Gouden RadioRing heeft Bram met zijn originele content een grote fanbase aan zich weten te binden. En met zijn optredens bij RadioRing-gala laat hij de traditionele radiowereld op zijn grondvesten schudden. Ik kijk uit naar de samenwerking!

Qmusic viert dit jaar haar vijftienjarig jubileum. De zender is in 2005 opgericht en groeide al snel uit tot een van de grootste zenders van het land. Sinds een paar maanden is de zender marktleider in de belangrijke doelgroep 20-49 jaar.

Foto: Qmusic

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen