Pikant: Sander Schimmelpenninck naakt op Veronica

Quote-ster Sander Schimmelpenninck was gisteren volledig naakt te horen op Radio Veronica. Hij kwam net de douche uitgelopen toen dj Giel Beelen hem opbelde. De radiomaker wilde Sander vragen naar zijn vertrek bij Op1 en had hem behoorlijk vroeg aan de lijn. “Ik zag je al twitteren, ik denk: oké, je bent wakker“, verontschuldigde Giel zich. Daarop deed Sander een buitengewoon spannende ontboezeming: “Ja, ik moest nog wel douchen. Daar kom ik net uitgelopen.”

Alle dames en heren die een zwak hebben voor alfakakkers zaten met rode oortjes voor de radio. “Oh, lekker. Heb ik je naakt nu gewoon?“, vroeg Giel.

Daarop bevestigde Sander dat hij piemelnaakt aan het bellen was: “Je hebt mij naakt, ja.”

Giel was er helemaal van ontdaan. Hij probeerde het gesprek direct naar de inhoud te sturen. “Oh, dan wil ik wel even de naakte waarheid. Het was echt je eigen keuze, hè?

De dj doelde op zijn vertrek bij Op1. Sander: “Ja, dat is geen geheim toch? Ik heb vanaf moment één al gezegd dat ik mijn twijfels had en die twijfels zijn niet weggegaan.”

Het ging verder vooral over ditjes-en-datjes. Giel stipte ook Sanders ruzie met Op1-collega Tijs van den Brink nog even aan. “Hij appte me daarna dat hij het allemaal als een grapje bedoelde en: ‘Sorry, sorry, sorry, ik bedoelde er niks mee.’ Nou, prima.”

Jort

En wat vindt hij van zijn opvolger bij Op1, Jort Kelder? “Wij kunnen heel goed met elkaar. Ik ben gek op Jort. Hij is een topvent en een goede journalist. Ik ben heel benieuwd of hij tegen dezelfde dingen aanloopt als ik.”

Het zou me niet verbazen, want we zijn een beetje hetzelfde type qua behoefte om meningen te geven. Misschien vindt hij het wel heel leuk, ik heb geen idee.”

Foto: NPO

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen