Kaalslag bij 538: na Top 40 ook Armin naar Qmusic

Een kaalslag bij het met dalende luistercijfers kampende Radio 538: na de Top 40 verhuist ook Armin van Buuren naar concurrent Qmusic, de nieuwe commerciële nummer één van radioland. Dat heeft een woordvoerder zojuist laten weten. Armin gaat naast A State of Trance ook het nieuwe wekelijkse programma World Wide Club 20 presenteren, een nieuwe hitlijst met de twintig grootste wereldwijde clubhits, samengesteld in samenwerking met de Stichting Nederlandse Top 40.

Armin van Buuren heeft er zin in: “Het is altijd een droom geweest om een radioprogramma te kunnen maken waardoor ik het publiek kennis kan laten maken met de beste clubhits van het moment. Toen ik vorig jaar in the Qube stond en daarna bij de Top 40 Awards was, wist ik: dit is een leuke club!

Hij maakt met plezier de overstap van 538 naar Q. “De afgelopen maanden ontstond zo het idee om samen dit nieuwe radioprogramma te lanceren, daarnaast weet ik dat Qmusic een goed honk zal zijn voor A State Of Trance. Ik heb heel veel zin om hiermee bij Qmusic aan de slag te gaan!

Programmadirecteur Dave Minneboo laat weten: “Armin behoeft eigenlijk geen introductie, want hij is vijf keer uitgeroepen tot beste dj van de wereld en is een van de meest succesvolle artiesten in de Nederlandse Top 40. Zijn programma A State Of Trance wordt wereldwijd beluisterd en Armin gaat bij ons wekelijks een mooie nieuwe hitlijst voor de Nederlandse luisteraars maken: World Wide Club 20. We zijn heel trots dat Armin ons dj-team komt versterken.

Armin is vanaf 5 september te horen bij Q. A State of Trance staat elke zaterdag op het menu van 1.00 tot 3.00 uur, World Wide Club 20 elke zaterdag van 22.00 tot 00.00 uur.

Armin spreekt op 1 september exclusief in de ochtendshow met Mattie en Marieke over zijn overstap.

Foto: Qmusic

Wat vindt u?

Alle polls

Zou u René le Blanc op uw rode loper willen hebben?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen