Talpa zet Airen Mylene nu ook in op de radio

Geplaatst op wo 08 jul 2020 om 8:45

Shownieuws-gezicht Airen Mylene gaat de komende periode niet alleen televisie doen, maar ook radio. Ze vervangt de nieuwslezeres van De Coen & Sander Show, die met zwangerschapsverlof gaat. Dat heeft Talpa Network laten weten. Airen gaat hetzelfde doen als Celine Huijsmans, die al veel langer gewend is om Shownieuws te combineren met radiowerk. Zij is de nieuwslezeres in de radiovariant van Veronica Inside. Het podium dat Airen straks betreedt, is een tikkie groter.

Jo van Egmond keert na haar zwangerschapsverlof weer terug bij Coen en Sander, maar dat is pas in december. De komende maanden krijgt Airen Mylene dus alle ruimte om zich te ontwikkelen op de radio.

Airen heeft erg weinig ervaring met radio. “Nee, absoluut niet. Ik heb wel een passie voor radio, net als een passie voor live-televisie. Net als op live-tv is het meteen het resultaat en je kunt niet corrigeren. Het is heel erg puur en daar hou ik onwijs van.”

Gaat ze nu minder Shownieuws presenteren? “Nee, ik ga het combineren. Ik ga gewoon bikkelen. Ja, ik heb ook nog een man en twee kinderen. Over een paar maanden ga ik je vertellen hoe ik dat heb gedaan.”

De Coen & Sander Show is dagelijks van 16.00 tot 19.00 uur te horen op de radio, terwijl de late editie van Shownieuws pas begint rond 22.50 uur. “Wij hebben hele kleurenschema’s opgehangen thuis. De taken wordt nu ingeboekt.”

Airen Mylene en Celine Huijsmans hebben nóg een vrouwelijke collega bij Shownieuws: Dyantha Brooks. Vroeger maakte zij radio op de NPO-zender FunX, maar sinds ze bij Talpa zit, is ze niet meer te horen op de radio.

Foto: SBS
18 Reacties op “Talpa zet Airen Mylene nu ook in op de radio”


 1. alexh

  Opzich doet Talpa het best goed qua ontwikkeling van jong talent (Airen, Celine, Dyantha) – ze worden cross-media ingezet en kunnen zo naamsbekendheid en vlieguren opbouwen.

  De zender maakt genoeg fouten, maar een positieve note mag soms ook :).

 2. Fons Kelder

  Het wordt nog proppen om het ego van Airen Mylene in de studio van Radio 538 te krijgen. Dat meisje voelt zich al een ster sinds de kleuterschool.

 3. Casper

  Heeft veel talent en wens haar dan ook veel succes!

 4. Gerda

  Opvallend dat deze nieuwe lichten, allemaal vrouwen zijn, naar de smaak van J de Mol…Nog geen rimpeltje ook…Talent zit blijkbaar in het uiterlijk

 5. MolTalk

  Ze zal wel heel andere talenten hebben waarmee ze carriere maakt.

 6. Kuis

  Viel me op dat Coen en Sander geen grapje over haar huidskleur “durfden” te maken… het bleef bij een relatief veilig relatie-sex grapje…

 7. Fons Kelder

  Genoemde dames hebben een streepje voor bij John de Mol vanwege hun uiterlijk. Het sneue is dat Airen, Celine en Dylantha denken dat ze geselecteerd zijn vanwege hun talent. Nee lieverds, het gaat om jullie leuke smoeltjes.

 8. PattyBrard

  Ze zijn me bewust aan het vergeten.
  Ik zit op een zijspoor en niemand wil me weer zien.
  Zo een nieuwsblokje op de de radio kan ik ook. Voorlezen kan ik best goed, als het meezit, en als ik m’n ogen open kan houden. Ik ga bouten. Daar wordt ik gelukkig van.

 9. Jaap Aap

  Bah, talentloos arrogant kindje. Gelukkig luister ik die zender nooit.

 10. A.M.

  Airen praat voor mij te snel en slikt veel woorden in. Ik kan haar moeilijk volgen op Shownieuws!

 11. Rudolfo

  Vroeger. Ooit, vroeger. Toen was nieuwslezen nog een vak.

 12. Huismaker

  De media merkt dat er geen verdienmodel meer is, omdat iedereen overstapt naar alternatieve kanalen (Youtube, Social Media, Themazenders). Adverteerders haken af en zoeken naar de juiste contacten. TV is er nog voor wanhopige huisvrouwtjes en bejaarden. Een beperkt verdienmodel dus.

 13. Arnold

  Airen Mylene is geen nieuwslezer, heeft nog nooit nieuwsgelezen en heeft geen enkele ervaring met serieuze journalistiek.

 14. Ikke

  Op tv is ook weinig interessants te beleven, herhalingen, herhalingen en nog eens herhalingen en een hoop onzinnige.

 15. Deze tekst is gemodereerd en goedgekeurd!

  Goed idee Talpa. Eerst de mensen van de radio eruit gooien om vervolgens mensen van tv op hun plaats in te zetten. Uiteraard met weinig tot geen radio ervaring . Knap hoor. Directeurtje radio kennende heeft natuurlijk in een eerder stadium keihard voor zijn radio collega’s gevochten. Not!

 16. TK

  Saillant detail: Celine Huijsman had de nieuwslezeres van Coen & Sander moeten worden, dat wilde Big John in ieder geval. Maar & Sander kozen voor Jo die een veel betere auditie had. Toen hebben ze Celine maar bij Wilfred neergezet op het stuurloze Radio Veronica.

 17. Harry

  Vind haar vlees nog vis.

  Beet je dommig. Oppervlakkig.

  Dus eh… Prima. En probeer ‘r

  ook es in de catering ofzo.

 18. Jeroen

  Waar is Frank Dane?

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.