Talpa zet Airen Mylene nu ook in op de radio

Shownieuws-gezicht Airen Mylene gaat de komende periode niet alleen televisie doen, maar ook radio. Ze vervangt de nieuwslezeres van De Coen & Sander Show, die met zwangerschapsverlof gaat. Dat heeft Talpa Network laten weten. Airen gaat hetzelfde doen als Celine Huijsmans, die al veel langer gewend is om Shownieuws te combineren met radiowerk. Zij is de nieuwslezeres in de radiovariant van Veronica Inside. Het podium dat Airen straks betreedt, is een tikkie groter.

Jo van Egmond keert na haar zwangerschapsverlof weer terug bij Coen en Sander, maar dat is pas in december. De komende maanden krijgt Airen Mylene dus alle ruimte om zich te ontwikkelen op de radio.

Airen heeft erg weinig ervaring met radio. “Nee, absoluut niet. Ik heb wel een passie voor radio, net als een passie voor live-televisie. Net als op live-tv is het meteen het resultaat en je kunt niet corrigeren. Het is heel erg puur en daar hou ik onwijs van.”

Gaat ze nu minder Shownieuws presenteren? “Nee, ik ga het combineren. Ik ga gewoon bikkelen. Ja, ik heb ook nog een man en twee kinderen. Over een paar maanden ga ik je vertellen hoe ik dat heb gedaan.”

De Coen & Sander Show is dagelijks van 16.00 tot 19.00 uur te horen op de radio, terwijl de late editie van Shownieuws pas begint rond 22.50 uur. “Wij hebben hele kleurenschema’s opgehangen thuis. De taken wordt nu ingeboekt.”

Airen Mylene en Celine Huijsmans hebben nóg een vrouwelijke collega bij Shownieuws: Dyantha Brooks. Vroeger maakte zij radio op de NPO-zender FunX, maar sinds ze bij Talpa zit, is ze niet meer te horen op de radio.

Foto: SBS

Wat vindt u?

Alle polls

Rob Kemps staat nog negen maanden onder contract bij SBS 6. Gaan ze verlengen?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen