NOS-correspondent in Milaan heeft nog geen corona

Mustafa Marghadi (36) heeft nog geen corona, ondanks dat hij momenteel in Milaan verblijft voor het NOS Journaal. Dat heeft hij laten weten op Twitter. Marghadi is afgelopen weekend van zijn standplaats Rome naar Milaan afgereisd, zodat hij verslag kan doen vanuit het epidemiegebied. Aangezien corona zo ongeveer in polonaise door de Milanese straten walst, is de correspondent niet geheel veilig. Hij schrok zich dan ook wild toen hij vanochtend ineens begon te kuchen.

De correspondent trok direct de thermometer uit de kast. “Milaan is geen fijne werkplek als je hypochonder bent. Ik ben nogal nuchter, maar bij het eerste beste kuchje gelijk alles checken. 36.3. Niks aan de hand. Gelukkig.”

Zijn collega’s bij de NOS halen opgelucht adem. “Pak van m’n hart. Hou vol Mus, je bent lekker bezig!“, zegt collega Gerard bijvoorbeeld.

De coronacrisis treft Milaan hard. Zo moet Marghadi op zoek naar een nieuw hotel, omdat het hotel waarin hij verblijft gaat sluiten vanwege corona. “Te weinig klandizie. De eigenaar heeft 5 hotels en sluit er zeker 2 vandaag om kosten te besparen. Mijn hotel is er dus 1 van.

Met Marghadi heeft de NOS nu een correspondent middenin het meest besproken gebied van Europa. Noord-Italië is een broeinest voor het coronavirus. “Het gaat heel, heel hard.”

Foto: NOS

Meer in NOS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen