Timur Perlin vervangt vermoeide Ramón in 3FM-middag

De radio-dj vallen bij bosjes in Hilversum. Na het uitvallen van Coen Swijnenberg in de Radio 538-middag, is ook 3FM’s middag-dj Ramón Verkoeijen nu al een tijdje niet meer te horen. Waar Coen deze maand wordt vervangen door radiogrootheid Edwin Evers, krijgt Ramón tijdelijk ‘nare manTimur Perlin op zijn plek te zitten. “Rámon Verkoeijen is vanwege privéomstandigheden al een tijdje niet te horen op 3FM. Het is nog niet bekend wanneer hij terugkomt“, laat 3FM weten.

Timur en Rámon maakten eerder samen de programma’s Open Radio Met Timur En Rámon en Superrradio op 3FM, en nu heeft Rámon zijn oude radiomaatje gevraagd voor hem in te vallen. Timur zal samen met Mark van der Molen presenteren.

De invaller laat weten: “Hij vroeg me om even bij te springen en daar zeg ik natuurlijk geen nee tegen. De reden is klote, maar ik duik met veel plezier weer eens de studio van 3FM in.

De 3FM-middagshow met Mark van der Molen en Timur Perlin is vanaf 6 januari elke werkdag tussen 16.00 en 18.00 uur te horen op 3FM.

Foto: NPO

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen