Timur Perlin vervangt vermoeide Ramón in 3FM-middag

Geplaatst op do 02 jan 2020 om 16:40

De radio-dj vallen bij bosjes in Hilversum. Na het uitvallen van Coen Swijnenberg in de Radio 538-middag, is ook 3FM’s middag-dj Ramón Verkoeijen nu al een tijdje niet meer te horen. Waar Coen deze maand wordt vervangen door radiogrootheid Edwin Evers, krijgt Ramón tijdelijk ‘nare manTimur Perlin op zijn plek te zitten. “Rámon Verkoeijen is vanwege privéomstandigheden al een tijdje niet te horen op 3FM. Het is nog niet bekend wanneer hij terugkomt“, laat 3FM weten.

Timur en Rámon maakten eerder samen de programma’s Open Radio Met Timur En Rámon en Superrradio op 3FM, en nu heeft Rámon zijn oude radiomaatje gevraagd voor hem in te vallen. Timur zal samen met Mark van der Molen presenteren.

De invaller laat weten: “Hij vroeg me om even bij te springen en daar zeg ik natuurlijk geen nee tegen. De reden is klote, maar ik duik met veel plezier weer eens de studio van 3FM in.

De 3FM-middagshow met Mark van der Molen en Timur Perlin is vanaf 6 januari elke werkdag tussen 16.00 en 18.00 uur te horen op 3FM.

Foto: NPO
37 Reacties op “Timur Perlin vervangt vermoeide Ramón in 3FM-middag”


 1. StefanV

  Opvallend dat een Radio 2-DJ terugkeert naar 3FM. Doorgaans is het eenrichtingsverkeer de andere kant op.

 2. Adje Bergwijn

  Talentloos die Timur. Schrijnend was het misselijkmakende radio fragment waarbij hij een kritische luisteraar voor l*l probeerde te zetten. Haren gingen rechtovereind staan op het moment dat hij zijn eigen teksten met trots zat mee te playbacken. Dat terwijl de desbetreffende kritische luisteraar hem eigenlijk op intellect en verbale communicatie compleet declasseerde.

 3. Ronald

  Die Tinus is inderdaad een kansloos stuk vreten zeg.
  Bijzonder dat de zender nog een baantje heeft voor dit minkukeltje.
  Even opletten wanneer hij weer op de radio te beluisteren is, dan ga ik absoluut NIET ernaar luisteren.

 4. Jolanda

  Hij heeft naar verluid een erg kleine jonge heer heb ik vernomen…

 5. Mariëlle

  Bovendien is Timor impotent en hij ruikt een beetje.

 6. FlyingLotus

  Tis wat allemaal. Millenials, je kunt er niets mee.

 7. Randy

  Van mij mag Timur bij 3FM blijven, zijn we van hem af.. wat een bla bla bla met hem ..

 8. Ben Zine

  Heeft twee voordelen: ik hoef er zeker niet meer naar te luisteren net als héél veel andere luisteraars. Dit gelet op het (weinige) aantal luisteraars van 3FM. Laat deze k lootviool daar mooi blijven!

 9. NPO Pulp en Baghur radio en tv

  Het maakt niet uit wie op 3fm zitten. De gouden tijden zijn al lang voorbij. Sinds spotify is radio totaal verloren gegaan.

 10. Dr Rossi

  Dit kan natuurlijk niet wat die Timur doet. Uiteindelijk gebruikt hij de reacties van een luisteraar en probeert die persoon voor l u l te zetten. Echt infantiel gedrag als je mij vraagt. Oh ja, nog gênanter is als Dave vraagt of Timur weet wat a capella is. Het blijft vervolgens tergend stil aan de andere kant van de lijn.. Zelfs een 15 jarige weet wat a capella is..

 11. ℙluk van de ℙetteflet Ⓟ...

  Kansloos als je het ons vraagt, maar radio 2 is wat ons betreft beter te beluisteren dan 3 FM wat gelijk de kans op een treffen minimaliseert. No problem.

 12. Radioforum.nl

  Op het radioforum.nl zijn ze helemaal in hun nopjes lees ik. Daar zitten nog de enige 3FM luisteraars/wankers. Oh wat zijn ze het daar allemaal met zichzelf en met elkaar eens. En als iemand kritiek geeft dan laten ze dat degene weten. Objectiviteit en realisme is daar ver te zoeken.

 13. Johanneke van Es

  Wat een misleidende kop boven dit artikel…. Ramón is niet vermoeid , maar heeft er even geen behoefte aan om ongein op de radio uit te halen aangezien z’n moeder onlangs is overleden.

 14. opoe

  Ik heb 2 CDs opgezet ik stop ermee want ik ben bijna overspannen.

 15. Jos

  Wat een gezeik hierboven allemaal weer. Het jaar is weer lekker begonnen :( Timur was altijd goud op 3fm.

 16. Jor

  Wat een reacties weer. Welcome back Timur!

 17. critikast

  Het gaat er blijkbaar op lijken dat dj spelen een zwaar beroep is. Overigens kun je wegens privé-omstandigheden blijkbaar een paar maanden afwezig zijn, bij welke baas kan dat tegenwoordig? Jongens, doe gewoon je werk, het stelt immers niks voor en je kunt er van leven als een prins. En Evers..houd er nu eens gewoon mee op. Je lijkt Frits Spits of Felix Meurders wel ! Of, erger nog, Heintje Davids !

 18. Chuck Norris

  Willen jullie mijn zoon met rust laten, ja?

 19. Copy Paste

  De luisteraar vond dat hij als belastingbetaler best kritiek mocht hebben. ‘Jullie zijn toch niet Erdogan?’ Perlin verloor zijn cool. ‘Ik probeer godverdomme een beetje netjes te blijven tegen je maar het is godverdomme onmogelijk’, schreeuwde hij.

 20. Annoniemus

  3FM is net zo kansloos als Timur !

 21. Henk

  Met z’n allen een uitbarsting van Timur weg zetten als ongepast/onbeschoft. Lees de eigen reacties hier eens…. Ongepast en onbeschoft!

 22. Rene de Leeuw

  Gaat hij nu ook weg op Radio2? Dat zou heerlijk zijn. Hij heeft Radio 1 in het weekend gesloopt. Dat zomerprogramma ter vervangen van Spijkers met koppen was een compleet drama. Zijn twee uurtjes in de Top2000 waren een flop. Nog slechter dan Gijs Staverman en Annemieke. Maar goed, de massa is kritiekloos. Straks komen er weer persberichten over 11 miljoen luisteraars voor de Flop 2000.

 23. Bart

  @Rene Timur deed de TOP 2000 niet. Ja hij blijft gewoon te horen op Radio 2. Timur is de beoogde opvolger van Felix Meurders bij Spijkers met Koppen.

 24. Rene de Leeuw

  Ik zou toch wat beter luisteren als ik je was. Hij deed de eerste avond de uurtjes tussen 20 en 22 uur. Wat een drama. https://www.radiofreak.nl/timur-perlin-maakt-debuut-in-top-2000-superduperdeluxe/ Hopelijk blijft Felix nog heel lang.

 25. Rene de Leeuw

  @ Bart. Ik zou toch wat beter luisteren. Hij deed de eerste avond tussen 20 en 22 uur. Een compleet drama. Dit stond op internet: “Timur Perlin heeft zojuist zijn debuut gemaakt als presentator van de Top 2000 op NPO Radio 2. Hij vervangt voor één avond Annemieke Schollaardt, die op haar beurt het tijdslot overnam van Stefan Stasse. “Ik ben invaller van de invaller”, laat Timur weten. Hopelijk blijft Felix nog heel lang.

 26. Bart

  @Rene Oh sorry dat wist ik niet. Toen was ik nog niet aan het kijken.

 27. PatatmetMayo

  René de leeuw.

  De flop 2000,de lijst der wansmaak.
  Met Rush op 16 honderd tig….Rush één van de grootste inspiratiebronnen voor de hedendaagse rockmuziek,kunnen met zijn drieën maken waar een andere band 7 man voor nodig heeft en dan klinkt het nog half niet zo goed.
  en Coldplay in de top 10 met misschien wel het slechtste nummer wat ze ooit hebben geschreven en de lijst van slechte nummers is al oneindig lang bij Coldplay ,hadden na de eerste twee cd’s moeten stoppen want daarna is het nooit meer wat geworden.Het grootste dieptepunt in de lijst is een draak van een cover uitgevoerd door Disturbed op nummer 18.
  Wansmaak regeert in deze democratische lijst samengesteld door huisvrouwen en ander gespuis wat net zo veel verstand van muziek heeft als een koe van spruitjes plukken.
  Het enige goede aan de lijst is het weigeren van Stenders om die engnek van een Borsato een podium te geven.
  Laten we het dan nog maar niet hebben over al die verschrikkelijke verhalen bij de liedjes: Toen mijn eerste kleinkind geboren was draaide ze dit onderweg naar het ziekenhuis en dit liedje heeft daarom altijd een zeer speciale betekenis voor ons…….dat soort sentimentele meuk en dan vervolgens een plaatje van Dolly Parton,Adele of andere kitscherig muziek instarten.

 28. PatatmetMayo

  Timur heb ik overigens geen problemen mee,schoot een beetje uit de bocht toen tegen luisteraar maar deed wat hij moest doen,verdedigde collega’s en de zender.
  Dat de man volledig gelijk had deed daar niks aan af.
  Op Stenders en Bart Arend na zijn het vooral slappe ouwehoeren op radio2 die meer met zichzelf hebben dan met de muziek.

 29. Rene de Leeuw

  @patatmetmayo. Inderdaad Bart en Rob zijn mijn enige twee inschakelmomenten op Radio 2. De rest is zo flauw. Hele volksstammen zijn dol op de ochtendshow, mijn god, wat een drama. Ik ben het helemaal eens met je kritiek op de top 2000. Elke keer dezelfde verhalen, elke keer die plaat bij die ziekenhuisbehandeling, of het overlijden van een ouder. Twintig jaar geleden was het leuk. Nu allang niet meer. En dat geschreeuw uit het café. Onbegrijpelijk dat er weer 11 miljoen mensen van hebben genoten. Gelukkig was er de Snob2000 op pinguinradio.

 30. Pas

  Stelletje azijnzijkers hier

 31. Rene de Leeuw

  @Pas. Goed dat er kritische mensen zijn in de maatschappij. Met ja-knikkers alleen, zoals Pas, komen we geen stap verder. Gelukkig voor henzelf zien ze dat niet in.

 32. Teun-Arie Van der Geelen-Coppens

  https://www.youtube.com/watch?v=RZsDYtC_tt4

  Na 20 seconden begint het.

  —————–

  Blijft zeer groot gemis. Opvolgers van Koot & Bie zijn er eigenlijk niet.

 33. Jos

  Timur Perlin blijf lekker bij 3 fm en neem Paul Rabbering mee als sidekick jullie horen met je muziekkeuze toch meer bij 3 fm dan bij Npo radio 2.

 34. Loes

  Welkom terug Timur, wat heb ik vaak tranen moeten lachen tijdens de shows van jou en Ramon. Mark kan wel een duwtje in de rug gebruiken, dus ik wens jullie een goeie klik en geweldige middagshow :)
  Uiteraard is Ramon er hopelijk snel bovenop.

  Het beste, ook aan alle azijnpissers.

 35. Paul

  Zelden zo’n ongeschikte DJ gehoord als die Perlin. Wat een braakfiguur. Vindt 95% van de luisteraars. Maar die doen er niet toe…

 36. Paul

  @patatmetmayo: je kunt niet beide hebben: luisteraar due gelijk heeft en Timur ook omdat hij alleen zijn collega’s zou hebben verdedigd. Hij deed iets heel anders: egotrippen, en die man hield schitterend stand, ondanks verknipping en framing, stiemem opnemen etc. Wat voor een ellendige miesgasser die Perlin is zie als hij drie maanden later nog eens probeert na te trappen naar die Dave. Maar die is allert en zAgtt Perlin nu bij de enkels af:

 37. Paul

  Zie http://radio.nl/819588/boze-radio-2-luisteraar-dave-niet-blij-met-recente-uitspraken-timur

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.